Şimdi Ara

Vodafone rezaleti ve mağduriyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Vodafone ile yaşadığım rezaleti buraya aktarmak istedim...

13/07/2016 tarihinde bir Vodafone bayisine giderek hatttımı Vodafone'a taşıdım ve "Bireysel Tip Abonelik Sözleşmesi" imzaladım, 1 yıllık taahhüt için. Yararlandığım kampanyanın adı: Akıllı Yeni Abone Kampanyası - Akıl Küpü M.

1 Mart 2017 tarihine kadar sorun yoktu, hattı ve tarifeyi normal bir şekilde kullandım, faturalarımı düzenli ödedim. Ancak 1 Mart 2017 tarihinde telefonuma Vodafone tarafından gönderilen şöyle bir SMS geldi: Akıllı Yeni Abone Kampanyası'ndan çıkış işleminiz gerçekleştirilmiştir. Cayma bedeli olması durumunda sonraki faturanıza yansıtılacaktır.

Hemen ardından durumu kontrol etmek için Online Self Servis'e girdim, bir de ne göreyim, indirimli tarifem (25 TL) indirimsiz hâle (35 TL) gelmiş, güncel fatura ise 106,64 TL olarak gözüküyordu. Sanırım taahhüdün bitimine kadar olan süreyi cayma bedeli olarak faturaya eklemişlerdi.

Ancak şöyle bir sorun var: Ben kampanyadan çıkmak için veya taahhüdün iptal edilmesi için ne sesli ne de yazılı herhangi bir talepte/başvuruda bulunmadım! Taahhüdümün bitmesine 4-5 ay kala, Vodafone bunu tek taraflı olarak benden habersiz bir şekilde uygulamış! Şu anda 2 adet Vodafone hattına sahibim, daha önce de Vodafone'u çok kullandım ancak ilk defa böyle bir rezalet ve mağduriyetle karşı karşıyayım.

Bunun üzerine 05/03/2017 tarihinde 542'yi arayarak şikayet kaydı oluşturdum, sorunu anlattım. Henüz bana geri dönmediler, sorun hâlâ çözüm aşamasında diyorlar ancak Online Self Servis'e girip kampanya bilgilerine baktığımda şununla karşılaşıyorum:

Vodafone rezaleti ve mağduriyeti

Yani Vodafone tek başına taahhüdü bozmuş, çözüm olarak ise benim onayımı almadan hem tarifemi değiştirmiş (normalde Akıl Küpü M ye 25 TL ödüyordum), Aile Küpü diye bir kampanyaya almışlar, güncel fatura 30 TL gözüküyor, bozdukları taahhüdü de kendi başlarına onayımı almadan 1 yıl uzatmışlar. Normalde taahhüdüm 4-5 ay sonra bitecekti. Kısaca tarife 5 TL daha pahalı ve taahhüt bitimi 2018'e kaymış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangaxx -- 11 Mart 2017; 19:36:34 >

• rezil bir şirket muhattapğda cıkmaz karsınıza
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell kampanya rezaleti
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.