Şimdi Ara

Vodafone Red Programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizi Vodafone Red'in ayrıcalıklarla dolu dünyasına davet ediyoruz.

Red programına son 3 ay fatura ortalaması vergiler dahil toplam 150 TL ve üzeri olan, i-Phone veya Blackberry kontratlı paketlerden birini almış olan bireysel ve faturalı hat sahipleri katılabilir.

Program Katılım Şekli, Katılım Koşulları, Avantajlar ve Diğer Koşullar başlıklarında belirtilen şartları saglamayan aboneler programa üye olamaz.

Programa katılan aboneler, vodafone.com.tr'de yer alan program koşullarını ve şartlarını kabul etmiş sayılmaktadır.

Aboneler programa 1111'e kısa mesaj göndererek, MyVodafone üzerinden ve 444 0 542 numaralı telefondan Vodafone Müşteri Hizmetlerini arayarak katılabilirler.

Vodafone'un, Red Programı kapsamında sunduğu içeriklerde, sağlanan servislerin ücret bilgilerinde, hizmetlerin sunulduğu lokasyonlarda değişiklik yapma, programı sonlandırma hakkı saklıdır. Abone'nin son 3 ay fatura ortalaması vergiler dahil toplam 150 TL'nin altında ise, i-Phone ya da Blackberry kontratının bitmesi durumunda Vodafone, abone'yi kampanyadan cıkarma hakkına sahiptir. Kampanya kapsamında Red Program üyelerinin ad soyad, telefon numarası, adres ve TC Kimlik No bilgileri kampanyanın gerçekleştirilmesi ve kampanya kapsamındaki hediyelerin ve broşürlerin dağıtımı ve kampanya katılımcılarına ulaştırılması amacıyla sınırlı olmak üzere, Vodafone tarafından, bu hizmetlerin verilmesi için çaışılacak iş ortakları ile paylaşılacaktır. Katılımcılar bu bilgi paylaşımını şimdiden kabul etmiş sayılır.

Vodafone Red üyeleri, kampanya kapsamında kendilerine sunulan hizmetleri 3. şahıslara devredemez. Vodafone, kampanya şartlarını, süresini ve kampanya kapsamında temin edilecek hizmetlerin değiştirme hakkını saklı tutar.

Program kapsamında çalışılan iş ortaklarından sunulan hizmetlerin içerikleri iş ortakları tarafından sunulmakta olup, Vodafone'un bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

Vodafone Red Programına katılan üyelere, programa katıldıktan sonra hoşgeldin paketleri ile birlikte Red kart'ları gönderilecektir.

http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/vodafone-red-programi.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa_(87) -- 22 Eylül 2010; 9:24:02 >

• Ne işe yarayacagını anlamadım..
  • alışverişlerde indirim, tıbbi danışmanlık, havaalanı indirimli özel servis, özel müşteri hizmetleri , özel cep telefonu teknik servis...

Ayrıca daha bu günlere var. Vodafone için erken bunlar. Kaç müşterin var aylık 150 tl ödeyen
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeTha
    Ne işe yarayacagını anlamadım..

Aynen. Vodafone da gördüm de bisi anlamadım. Boş is :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7nbitirdin

quote:

Orijinalden alıntı: SeTha
    Ne işe yarayacagını anlamadım..

Aynen. Vodafone da gördüm de bisi anlamadım. Boş is :)

alt yapısını anca oluştururlar bence tam zamanı şu an.üstelik yeni aboneler kalıcı olurlar.

yanlız düşük fatura ödeyen,ön ödemeli aboneler içinde en azından yeme içme gibi yerlerde indirim alabilecekleri programlar,kampanyalar oluşturulmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

bizim gibi halktan kimselerin işine yaramaz zengin burjuva kesimi için süper hizmet.

+1903

Orijinalden alıntı: s.volkan

platınium gibi bisey olmus. Program ismi isi bozuyor sanki.

Ayrıca daha bu günlere var. Vodafone için erken bunlar. Kaç müşterin var aylık 150 tl ödeyen

Cep Avantaj Her Yöne Ekstra+ alsan 145 lira ediyor yetmiyor:D

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • Plantium gibi birsey mi oluyor, ne faydası var, gerçi bana uymaz ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

platınium gibi bisey olmus. Program ismi isi bozuyor sanki.

Cep Avantaj Her Yöne Ekstra+ alsan 145 lira ediyor yetmiyor:D

Hizmet olarak iyi düşünülmüş ama Vodafone bu tarz şeyleri devam ettiremiyor ..

Çok garip bir kuruluş. Tıpkı bizim gibi..Bazen bi gazla iş yaparız sonra devamı gelmez ya aynen öyle..

CepÖzgür gazı yaptı, şimdi bence en kötü tarifelerden birisi..

Facebookta sayfa açtı herşey burada tüm gelişmeler dedi 1,5-2 aydrı belkide güncellenemiyor..

Özel programlar diye bişey çıkardı zannettik çiftçiden başka şeyler olacak yine bişey yok..

İşOrtağım dedi bence çok ciddiyetsiz yaklaşımlar oradad devam etmekte. Bi site yaptı ayrı bir site sözde ama hiç bişey yok öylece duruyor. Saçma sapan girin anlarsanız ne demek istediğimi..

Şimdide red med bişey çıkarmış. Şimdi reklam yapar sonra 2 sene ne yeni servis eklenir ne başka bişey..

Gazla çıkmış bir Balon olma ihtimali %90...Yinede umarım yanılırım demekten başka bir şansım yok ::)

145 tl LİK paket bile yetmiyorsa zaten ne kadar ciddiyetsiz bir şirket olduğunu varın siz düşünün..

Dost acı söylermiş ama bunlar gerçek :)

• Güzel uygulama bence eksikdi vodafone da böyle şeyler.
  • böyle şeyler yapcaklarına fiyatları daha makul yapsalar daha çekici olur veya eskiden yaptıkları gibi ara ara bedava internet bağlantısı versinler
    www.akvaryumcity.com
  • Kurumsal abonelerde artik rede dahil olabiliyor..
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.