Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (741. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: brkmania , brkmania Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.842
Cevap
444
Favori
1.093.299
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
46 oy
Giriş

Teşekkürler hocam ,peki kayıt acayimmi yoksa dedikleri gibi iki gün bekleyeyim mi ? acelem yok aslında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Geçen gün ben de aynı mantık düşündüm, 960 liralık ürün aldım limit Yok dedi , sonra 500 liralık denedim yine yok dedi ,

Bu ay mesajınızı görüp almıcak ne de olsa diye 500 liralık denedim sipariş onayladı   ters köşe yaptılar

Hocam merhaba

Kayıt açin.Kayda istinaden bir seferlik bloke kaldırırlar.Bende kayıt actırdım.Bloke kaldırdılar.Sonra komple kapattılar.Niye kapandıgıda belli degil.

• Annemin de kapanmıştı 1-1.5 yıl geçtikten sonra aradık açıldı lakin faturana yansıt limitini karta aktardığı için yine kapandı arandık anneme ahiret soruları ve laubali konuşma ile birlikte komple kapandı daha da açılmayacağı bilgisi verilmişti. Hatta onun yüzünden 400 TL gelen fatura 7000 TL gelmişti sonrasında iade ettiler ama gelene kadar fatura kesilmişti.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hoca'm aslında uygulamada yazıyor happy-hesabım-ödeme yöntemlerim-limitleri güncelle kısmından bakabilirsiniz. Tek seferdeki limit ve diğer tüm limitler var

Yok hocam orada sıkıntı yok , mh bile demişti herhangi bir sıkıntı yok sipariş geçebilirsiniz sorunu anlamadık diye , neyse öbür ay daha yüksek harcarız

Teşekkürler.

• obilet'te gidiş-dönüş alınmıyor, tek yön de 1400 TL civarında. 4 bilet alsam, 2 bilet açığa alınabilir mu sonradan, acığa alsam dönüş yönünde bilete dönüştürebiliyor muyum bir de; bilgisi veya deneyimi olan var mıdır?

ben şöyle yaptım; gideceğim yere bilet 900 TL idi aynı otobüse 2 bilet 1800 TL, kampanya limiti olan 2000 TL'yi geçmek için 200 TL vip hizmeti ile (son âna kadar iptal vs. var) bileti aldım. Sonra bir tanesini açığa aldım, dönüşte bu kupon kodu ile biletimi aldım. Bu şekilde 600 TL iade geldi sadece 400 TL faydalanabildim orası ayrı

• Faturaya yansit icin illaki vodofonelu mu olmak lazim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbaz67

Faturaya yansit icin illaki vodofonelu mu olmak lazim
    Sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Aynen banada öyle çok değişik sorular sordular, saçma sapan şeyler..bakalım vpay ne zaman komple kapanacak ,merak ediyorum .
    Üstüne üstlük arayan elemanlar çok laubali konuşuyorlar sanki yasadışı iş yapmışsın gibi muamele gösteriyorlar. Yahu 1000 TL ya da 5000 TL hesaba yatırmışsın max hesaba para yatırma işleminden de bloke koymazsın... Bir defa deyim yerindeyse mimlediler mi en ufak olayda otomatik bloke ediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can851 -- 5 Ağustos 2026; 10:13:47 >
  • Vodafone'daki 9. aya girmişken QR Faturaya Yansıt limiti geldi en sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feedyourhead. -- 5 Ağustos 2026; 15:28:19 >
  • Vodafone Pay [ANA KONU]
    Bu kampanya gelmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 5 Ağustos 2026; 13:45:29 >

2000 TL üstü rastgele bilet alıp açığa alın, ardından gelen kuponla istediğiniz yere tekrar bilet alın , ödeme adımında 2000 indirim uyguluyor açık bilet , 1400 liralık bilet alsanız 600 liralık ekstra bir kod daha gelicek ,

veya hiç uğraşmayın 2 tane bilet alın 2800 liralık , sonra açığa alıp gelen kuponla istediğiniz bileti tekrar alın, 1400 liralık bilete 2800 liralık kupon uyguladığınızda ekstra 1400 liralık kupon kodu gelicek , onla da dönüş alırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 5 Ağustos 2026; 14:29:56 >
  • Can851 kullanıcısına yanıt

yansıtmak ıstedıkten sonra heryere yansıtır karta falan

Orijinalden alıntı: canbaz67

yansıtmak ıstedıkten sonra heryere yansıtır karta falan

Faturana yansıt ya adı üzerinde... Ama bence siz olurda ileride Vodafone faturalıya geçerseniz bu işlere hiç bulaşmayın. Sizlik değil anlaşılan...

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.