Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gonulbas , gonulbas Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (2 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.082
Cevap
267
Favori
522.059
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce sistemde kayıtlı kartınız var ise o debit kart ile komisyonsuz yükleme yapabiliyorsun. Yada kredi kartı ile komisyon 1000 TL için 35 TL komisyon alıyor. Benim kayıtlı qnb banka kartı kayıtlı idi onunla yyjleyebiliyorum ama sistemde kayıtlı olmyan bir banka kartı ile yüklemeye çalıştığında hata veriyor. Son olara Hepsiburada bimpara pazarlama şok market ve migros cüzdan denedim ama yüklemiyor hata veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gül_ym kullanıcısına yanıt
    vadafon kazanacak demek istemiştir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bu vodafone pay da cüzdana yüklenen hediye bakiyelerin bi süresi var mı

• iyzc sanal kart ile para yükleniyor mu, yükleyen var mı daha önce pay karta

• Cüzdan istanbulkart yüklemesine de ikinciye iade vermiyor bu ay, cüzdan ile denemeyin ikinciye, 330 yüklemeşim ilk iadesini verdi ama ikinci 200 küsürün iadesini vermemiş.

• Kampanya guzellestikce blokeler de hizlaniyor. Yahu kardesim para yuklemeden nasil harcama yapacagim kartimi neden bloke ediyorsun..

• Bu karta haftasonu para yükleme işi nası olacak? Bankamatik karıyla yükletmiyor, denizbank a eft istiyor, eft de pazartesi hesaba geçer

• onurgencx kullanıcısına yanıt
    bugün 18:30 gibi ziraat hem banka kartından hem de kredi kartından yükleme yaptım fatura ödedim

bankanızla ilgili olabilir ya da anlık/saatlik hata

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ensar14 E kullanıcısına yanıt
    Banka kartındaki sıkıntı şu, onaylı karta geçmiyor dolayısıyla yükleme yapmıyor. Deneme için 1tl çekiyor ama onaylı kart pozisyonuna geçmediği için banka kartıyla para yatırılamıyor.

• Vodafone Pay hesabıma banka kartım ile bakiye yükleyemiyorum. 5-6 aydır hep kullanıyordum herhangi bir sorun yoktu ama dünden beri bakiye yükleyemiyorum. Çözümünü bilen var mı ? Vodafone Pay [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DmR4853 -- 8 Mart 2025; 20:12:24 >
  • Vodafone Pay [ANA KONU]

En uygun nereden değerlendirebiliriz

Yok hocam öyle bir şey banka kartı ile yükleme yaptım yarım saat önce. Ayrıca banka kartı ön ödemeli kartlardan farklıdır. Bir çok uygulama ya kayıt edip alışveriş yaparsınız. Mesela HB, pazarama gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1gel -- 8 Mart 2025; 20:57:39 >

enpara banka kartıyla sorunsuz yüklüyorum, dün ekledim kartı hatta. onaylı gözükmüyor, onaylı gözüken kredi kartlarında ki onay işareti de kalkmış zaten.

• Parola süresi dolmuş yenisini almak için kimlik kartı nfc de kalıyorum süresi dolan parola için kimlik doğrulama ilk defa görüyorum olması gereken önce eski parola sonra yeni parola

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Çözüm:
    Banka Kartı eklemeye rağmen yüklemeye izin vermeyen, onaylı kart değil uyarısı vermesi çözümü için, daha önceki yıllarda kullandığınız ve kartlar arasında kayıtlı olan ve yanında onay simgesi olan kartı silip deneyin. Sorun çözülecektir.

• Banka kartıyla yükleyince komisyon kesmiyor mu?

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt
    Yok kesmiyor

• Vodafone Pay Kullanici Sozlesmesi'nin 4.13-4.14 maddesi geregi 6121 nolu Vodafone Pay kartiniz bloke edilmistir. Kartinizin tarafimizdan incelenip iki is gunu icinde acilmamasi durumunda bakiye iadeniz ilgili banka kartiniza dort is gunu icerisinde yapilacaktir. B003

kafalarına göre bloke koymuşlar bir yerleri aramak gerekiyor mu arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.