Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (168. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 5 Misafir - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7.840
Cevap
309
Favori
620.659
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbir banka veya kredi kartı ile yükleme yapılmıyor. 3D secure kısmına gelemeden ‘banka/kredi kartınla işlem yapılamamaktadır.’ hatası alıyorum. Bu arada daha onceden gercekleştirdiğim yüklemeleri incelerken bonus kredi kartı ile yaptığım yüklemelerde nakit avans olarak islem gerçekleştirilerek hesap hareketlerine islem ücreti yansıtılmış. Acaba ayni durumla karşılaşan var mıdır? Bonusa İtiraz kaydı oluşturacağım.

Vodafone Pay [ANA KONU]

Vodafone Pay [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Postmodern_Aylak P kullanıcısına yanıt

yapı kredi ile denediniz mi? Ben şimdi denemelik 1 TL yükledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Kendi adıma olan Garanti, halk, vakıf, finans, iş bankası kredi kartlarıyla aynı hatayı aldım. Yapı kredi yok bende onunla deneme fırsatım olmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt
    Hemen yükleyebilirsiniz. Vodafone bayilerinden alıp uygulamaya ekliyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Limitim 30 bin. Bu ay için 28500 civarı kalan limit gözüküyor hepsini bugün karta yükleyebilir miyim? Bloke falan olur mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Büyük ihtimalle

Limiti asmadiginiz sürece sorun olacağını zannetmiyorum.

Hocam soru fazla oldu kusura bakma bu kart ile akaryakıt market vs harcamaları yapabilirim değil mi
    Cevap için teşekkürler 👍

• cuysal3456 C kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevap için

Estağfurullah. Limit dahilinde her yerde kullanabilirsiniz. Ben oğluma verdim. Nakit yerine onu kullanıyor. Kredi kartı ile para yüklüyorsun. Kk dan farkı kalmıyor. Yine ödemeyi 1 ay sonra yapmış oluyorsun.

• Valla bir sürü bankayla çalışıyoruz ilk defa dün hata verdi. Şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Farklı hesaplara 3 tane fiziki kart tanımlı.

Şahsa ait banka /kredi kartı ekledim.

Teşekkürler hocam sabrınız ve cevabınız için

• Vodafone Mobil ödeme de appstore dan 100 liralık alışveriş yaptım iade gelmedi. Faturaya mı yansıyacak bilen var mı ?

• Dun ve bugün kart eklemeye çalıştım kabul etmedi. Başkanıyla görüşün diye hata verdi. Farkli hesaplardan ve bankalardan denedim sonuç aynı. Mh ile görüştüm yoğunluk var teknik ekibimiz ilgileniyor hata almanız normal dedi. Eft ile yukleyebildim

• onsos1100 O kullanıcısına yanıt
    benfr herşey yanımda dan 100 tl üstünde faturama yansıt ile alışveriş yaptım , banada gelmedi 2 gün oldu

• O kadar farklı firmalardan hizmet alıyorum. Bunların içinde en kötüsü Vodafone gibi duruyor. Bankacılıktan tutun dijital platformlara e-ticaretten tutun kamu kurumlarının mobil uygulamalarına kadar. Vodafone da sürekli bir belirsizlik ve altyapı yetersizliği var. Vodafone yanımdadan alışveriş yapıyorum çek gelmiyor. Sınırsız paket diyor ana paketten veri gidiyor. Geri ödeme diyor kafasına göre ödüyor kampanyaya katıldığım bile belli değil. Bazen de kendi kafasına göre hediye İnternet falan gönderiyor.

saldım çayıra mevlam kayıra bir sistemleri var. Sanırım vodafone'un 10 çalışanı var sadece ve bütün işleri bu garibanlara yaptırıyorlar. Vodafone Pay [ANA KONU] 

Ama olsun. Vodafone candır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafone pay limit 1.250 tl. aylık. Bu ay yaptığım 125 tl. harcamadan dolayı 1.250 tl'ye müsade etmiyor, limitte yükseltme yaptırmadı. Vodafone cüzdan limit 1.500 tl. Cüzdana atıp oradan vodafone pay karta atabilir miyim?

Kismetsizlik. Ben de bir o kadar bağlıyım Vodafone a. Nazar değmesin 🧿, hiçbir problem yok. Yanımda da sıkıntı oldu.(Satıcı aynı ürünü 2 kere yolladi. Farkında değil . Aradım haber verdim.) Kaç kere aradı müşteri hizmetleri. Ev internetim şükür sıkıntısız. Üstüne de her ay indirim. Bisu battı çok üzüldüm. Bir de Vodafone var. Umarım hep burada olurlar.

Olmasını bende istiyorum. Hatta keşke daha başarılı olsa en uygun operatör Vodafone. En çok müşteriye fırsat sunan hatta farklı uygulamalar ile kampanya yapanda Vodafone. Ancak en güçlü olması gereken yönü dijital altyapısında sürekli hata var. Size şöyle anlatayım. Bir kampanya da haftalık 5 GB internet vermesi lazım vermedi. Müşteri hizmetlerini aradım kampanyadan haberi yok ve kontrol ekranından bulamıyor. En sonunda ödemeyi gördü 5 GB aylık internet paketi yüklendi. Neden 1 aylık yüklendi belli değil. Hep bir kopukluk var arayın müşteri hizmetlerini rastgele bir kampanya uydurun 10 GB internet alırsınız.

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.