< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone Pay [ANA KONU] (119. sayfa)

-
-
Aferin çok iyi yapıyorsun yakında kapanırsa çok güzel yaparsın yine 👍 arkadaşım ne yapıyorsanız niye millete duyura duyura yapıyorsunuz bindiğiniz dalı kesiyorsunuz anlamıyorum?quote:
Orijinalden alıntı: wolkien
Benim ing'de turuncu ekstra diye sözde faizsiz ihtiyaç kredim var. Her ay banka kartından 1250tl harcama istiyor. Bu vodafone, fastpay ve toslaya belli limitlerle ücretsiz alabiliyorum ve harcamamdan düşüyor. Gerisini bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Devlet sırrı olduğunu bilmiyordum hocam kusura bakma
Başka kartlardan bakiye yüklemek ücretsiz. Eft ile para yüklemek için parayı göndereceğiniz bankadan hesap numarası ile para gönder seçeneğine girmeniz lazım (iban ile değil.) Burda banka olarak Denizbank, şehir olarak istanbul, şube olarak genel muhasebe (9019) seçmeniz lazım. Alıcı hesap numarasına 16 haneli boşluksuz vodafone pay kart numarası, alıcı adına da kendi adınızı yazmanız gerekiyor. Bu şekilde gönderince bakiye yükleniyordu yanlış hatırlamıyorsam. Kart vodafone bayilerinde bulunuyordu ama son dönemlerde çoğu bayinin elinde kalmamış. Şu anda var mı bilmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendim için değil sizin için söyledim yoksa benlik problem yok 👍quote:
Orijinalden alıntı: wolkien
Devlet sırrı olduğunu bilmiyordum hocam kusura bakma
Vodafone pay bakiyesini kartsız çekme yolu varmı_?
Epey bir bayiye bakındım ama hiç bir bayide vodafone kart yok aylardır.
Paycelle çekmeyi denedim ama 3D'den sonra işlem hata veriyor.
-
VodafoneNet faturasını vodafone pay ile ödediğimiz zaman tutarın yüzde 50 sini iade ettiklerini söylüyorlar. Deneyen var mı.?
Daha önce kontör yüklemesi yaptım.Bir sonraki ay %20'sini iade ettiler.Eşim ve ben,faturalı hatta geçtik.Bu ay deneyeceğim ama sorun çıkacağını sanmıyorum.Eğer böyle birşey varsa,verirler.
-
3-4 aydır ben bu şekilde ödedim iade geldi kampanyalar da gözükmüyor şu an size mesaj geldi mi bunkampanya hakkında
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mesaj gelmedi müşteri hizmetleri bilgi vermişti. Bende ilk defa deneyeceğim. Mobil fatura ödemelerine cashback olmuyor sanırım. Sadece ev internet hizmetinde geçerli.
Evet müşteri hizmetleri söylemişti.
Daha önce oluyordu
Paycell
Yemeksepeti kampanyası bitmiş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Vodafone pay müşteri hizmetleri patlamış.
Saatlerdir müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor.
Vodafone pay ilk kez yükledim ve para yükledim, ancak hiç alışveriş yapılmıyor. Telefona 3D security kodu geliyor kodu da doğru giriyorum işlem onaylanmıyor. Halbuki bakiye de var, yükledim. Müşteri hizmetleri de aktifleştirmek için 1 e basın diyor telefon yüzüme kapanıyor. Parayı da karta geri atamıyorum, sorun ne olabilir bilen var mı ?
-
Rezalet bi sistem gerçekten deneme amaçlı internet faturamı ödemek istedim kaç gün uğraştım. Müşteri hizmetlerine zaten ulaşılamıyor. Herkes farklı bir şeyler söylüyor.
N Kolay üzerinden çektim parayı, bir daha da kullanmam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X