Şimdi Ara

Vodafone Pay [ANA KONU] (119. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erdc , sakkin Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.248
Cevap
314
Favori
636.791
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim ing'de turuncu ekstra diye sözde faizsiz ihtiyaç kredim var. Her ay banka kartından 1250tl harcama istiyor. Bu vodafone, fastpay ve toslaya belli limitlerle ücretsiz alabiliyorum ve harcamamdan düşüyor. Gerisini bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkien

Benim ing'de turuncu ekstra diye sözde faizsiz ihtiyaç kredim var. Her ay banka kartından 1250tl harcama istiyor. Bu vodafone, fastpay ve toslaya belli limitlerle ücretsiz alabiliyorum ve harcamamdan düşüyor. Gerisini bilmiyorum
    Aferin çok iyi yapıyorsun yakında kapanırsa çok güzel yaparsın yine 👍 arkadaşım ne yapıyorsanız niye millete duyura duyura yapıyorsunuz bindiğiniz dalı kesiyorsunuz anlamıyorum?

• Devlet sırrı olduğunu bilmiyordum hocam kusura bakma

• Başka kartlardan bakiye yüklemek ücretsiz. Eft ile para yüklemek için parayı göndereceğiniz bankadan hesap numarası ile para gönder seçeneğine girmeniz lazım (iban ile değil.) Burda banka olarak Denizbank, şehir olarak istanbul, şube olarak genel muhasebe (9019) seçmeniz lazım. Alıcı hesap numarasına 16 haneli boşluksuz vodafone pay kart numarası, alıcı adına da kendi adınızı yazmanız gerekiyor. Bu şekilde gönderince bakiye yükleniyordu yanlış hatırlamıyorsam. Kart vodafone bayilerinde bulunuyordu ama son dönemlerde çoğu bayinin elinde kalmamış. Şu anda var mı bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkien

Devlet sırrı olduğunu bilmiyordum hocam kusura bakma
    Kendim için değil sizin için söyledim yoksa benlik problem yok 👍

• Vodafone pay bakiyesini kartsız çekme yolu varmı_?

Epey bir bayiye bakındım ama hiç bir bayide vodafone kart yok aylardır.

Paycelle çekmeyi denedim ama 3D'den sonra işlem hata veriyor.

• VodafoneNet faturasını vodafone pay ile ödediğimiz zaman tutarın yüzde 50 sini iade ettiklerini söylüyorlar. Deneyen var mı.?

• Teknolojikadam07 kullanıcısına yanıt

Daha önce kontör yüklemesi yaptım.Bir sonraki ay %20'sini iade ettiler.Eşim ve ben,faturalı hatta geçtik.Bu ay deneyeceğim ama sorun çıkacağını sanmıyorum.Eğer böyle birşey varsa,verirler.

3-4 aydır ben bu şekilde ödedim iade geldi kampanyalar da gözükmüyor şu an size mesaj geldi mi bunkampanya hakkında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umut67_67 kullanıcısına yanıt
    Mesaj gelmedi müşteri hizmetleri bilgi vermişti. Bende ilk defa deneyeceğim. Mobil fatura ödemelerine cashback olmuyor sanırım. Sadece ev internet hizmetinde geçerli.

• Evet müşteri hizmetleri söylemişti.

• Usturlap kullanıcısına yanıt
    Daha önce oluyordu
    Paycell

• Yemeksepeti kampanyası bitmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 1 haftadır vpay giriş yaptığımda kart bilgileri gelmiyor ekrana düzelir diyordum ama 1 haftadır böyle. Ne yapabiliriz.
    Vodafone Pay [ANA KONU]

• Vodafone pay müşteri hizmetleri patlamış.

• Saatlerdir müşteri hizmetlerine ulaşılamıyor.

• Vodafone pay ilk kez yükledim ve para yükledim, ancak hiç alışveriş yapılmıyor. Telefona 3D security kodu geliyor kodu da doğru giriyorum işlem onaylanmıyor. Halbuki bakiye de var, yükledim. Müşteri hizmetleri de aktifleştirmek için 1 e basın diyor telefon yüzüme kapanıyor. Parayı da karta geri atamıyorum, sorun ne olabilir bilen var mı ?

• nier kullanıcısına yanıt
    Rezalet bi sistem gerçekten deneme amaçlı internet faturamı ödemek istedim kaç gün uğraştım. Müşteri hizmetlerine zaten ulaşılamıyor. Herkes farklı bir şeyler söylüyor.

N Kolay üzerinden çektim parayı, bir daha da kullanmam.

• 
Sayfa: önceki 117118119120121
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.