Şimdi Ara

Vodafone numara taşıma başvuru formu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
15.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafoneye numara taşıma için internetten başvurabilirsiniz...Simkartınız adresinize gönderiliyor...
    http://www.vodafone.com.tr/numara-tasima/index.php

• Bu bilgiyi ben de göremedim. Ayrıca bu işlemi Shoplara gitmeden halledeceklerse harika olur. O zaman oturduğun yerden numaranı taşırsın :)
  • bizim memlekette bırak shopu baz istasyonu bile yok. denizli merkeze 45 km. mesafede.
    bi tane form doldursak ne yaparlar acaba. önce baz dikmeye gelirler mi?
  • doldur bakalım ne olacak bende merak ettim....baz istasyonunu kurun geçeyim dersin

quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

bizim memlekette bırak shopu baz istasyonu bile yok. denizli merkeze 45 km. mesafede.
    bi tane form doldursak ne yaparlar acaba. önce baz dikmeye gelirler mi?

• sallama bilgiler ile doldurdum. formunuz kabul edildi. satış temsilcimiz en kısa sürede sizinle irtiabata geçecek yazdı.
    birde denizliye ait sadece çivril ilçesi var. oysa denizlinin 20 civarı ilçesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 5 Kasım 2008; 12:11:10 >

• hemen arıyorlar.
    denemek isteyen varsa denesin.

eniştemin turkcell numarasını yazdım. ad soyad olarak kendi adımı soyadımı yazdım. formu gönder dedim.

5-10 dakika sonra onu aramışlar. vodafone mı geçmek istiyorsunuz demişler.
    eniştem beni aradı. ne işler çeviriyorsun sen yine dedi. elleme benim hattım turkcellde kalsın dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 5 Kasım 2008; 12:08:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

doldur bakalım ne olacak bende merak ettim....baz istasyonunu kurun geçeyim dersin

Bilmeden neden yazarsınız anlamam ki. Denemeden Konu açmayınız lütfen. Güven esastır forumda. Önce kendiniz deneyiniz ki bize olanları anlatın. Biz de ona göre davranalım.
    Sevlican'ın yapacağını "piri.reis" abim yapmış.

Paylaşım için teşekkürler ederim abicim. Konuda senin emeğin daha çok :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.bennereyenumaramoraya.com

Yukarda sol yanda bireysel ve kurumsal diye 2'ye ayrılmış durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Sen Olamam -- 5 Kasım 2008; 13:44:36 >
  • Onu bende göremedim zaten

Sevimlican arkadaşımız iletti böyle bir işlem olduğunu bilgim yok bu konuda

ama forumu doldurduktan sonra geri dönüş yapılıyorya belki o zaman taşımayı kabul ettinse simkartı adresine yollarlar

çok bir bilgim yok varsayım üzerine konuşuyorum
  • Desenize Vodafone varsayımlara kaldı. Zaten Türkiye'ye gelişi bir varsayımdı gidişi ise kesin olacak :)

İnşaAllah gider tez zamanda da...
  • ya sen ne saçmalıyorsun piri demişki bizim burada baz yok bende demişimki doldur bakalım formu baz olmayan yerde ne yapacaklar baz dikerseniz geçerim dersin dedim...
    sen ne anlamışsın...yazılan şeyleri oku, okumadanda saçma sapan yorumlar yapma...

quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

quote:

Orjinalden alıntı: sevimlican

doldur bakalım ne olacak bende merak ettim....baz istasyonunu kurun geçeyim dersin

Bilmeden neden yazarsınız anlamam ki. Denemeden Konu açmayınız lütfen. Güven esastır forumda. Önce kendiniz deneyiniz ki bize olanları anlatın. Biz de ona göre davranalım.

• quote:

İmla hatası

Sevlican değil

sevimlican

dikkat lütfen dikkat türkçe imla kurallarına uyalım uymayanları uyarırken kendimiz uymaya dikkat edelim :=)

Hehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben Sen Olamam -- 5 Kasım 2008; 16:21:25 >

• "Simkartınız adresinize gönderiliyor..." ben bunu diyorum sevimlican. Böyle bir ibareyi hiç bir yerde bulamadım sen nereden uydurdun çok merak ettim. Vodafoneden daha fazla nefret ettirerek çok güzel reklam yapıyorsunuz.
    İlginize Teşekkür ederim.

Yapmış olduğum yazım yanlışı için özür diliyorum.
  • internetten başvuru güzel olmuş
  • uydurmadım internet sayfasındaki başvuruyu görünce müşteri hizmetlerini arayıp sordum...kaynak müşteri hizmetleri
    quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

"Simkartınız adresinize gönderiliyor..." ben bunu diyorum sevimlican. Böyle bir ibareyi hiç bir yerde bulamadım sen nereden uydurdun çok merak ettim. Vodafoneden daha fazla nefret ettirerek çok güzel reklam yapıyorsunuz.
    İlginize Teşekkür ederim.

Yapmış olduğum yazım yanlışı için özür diliyorum.
  • doğru sevimlican uydurmuyor banada müşteri hizmetleri söylemişti
  • sevimlican, müşteri hizmetlerinden daha detaylı bilgiler aldıysan paylaşabilir misin?
  • doldurduğum forma istinaden eniştemi hemen aramışlar. yarın birkaç tane daha fake form doldurmayı düşünüyorum.
  • Bi insan Vodafone'a neden numara taşısın, bir mantık bulamıyorum açıkçası..
    Gereksiz, yine malum bayimize gelin diyecekler, e ne gerek var yani; müşteri hizmetleri boş oturuyor herhalde, mesai saatlerinde çalışsınlar, iş çıksın diye yaptılar herhalde..
  • quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

Bi insan Vodafone'a neden numara taşısın, bir mantık bulamıyorum açıkçası..
    Gereksiz, yine malum bayimize gelin diyecekler, e ne gerek var yani; müşteri hizmetleri boş oturuyor herhalde, mesai saatlerinde çalışsınlar, iş çıksın diye yaptılar herhalde..

Hiçbir neden yok
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.