Şimdi Ara

Vodafone Net İlk 3 ay max Hızlı internet yalanı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 3 haftadır vodafone gençlere özel 16 mbit (ilk 3 ay *50 mbit* hız hediye) paketini kullanmaktayım ancak internet hızım 16 mbit e sabit. Müşteri hizmetlerini defalarca aradım ancak her seferinde farklı cevaplar aldım kimisi sizin kullanmakta olduğumuz paket sadece 16 mbit dedi kimiside evet doğrudur ilk 3 ay boyunca 50 mbit hız almanız gerekiyor dedi ancak yapabildikleri tek şey reset atmak veya arıza kaydı oluşturmak oldu. Altyapım 70 mbit'e kadar hız alabiliyor. Getirdikleri modem adsl2+ hat durumuda adsl2+ (adsl2+ en fazla 25 mbit hız destekliyor) ancak söyledikleri internet hızı 50 mbit. Bence adsl2 de bu hızı almam mümkün değil(bu hız içinde vdsl2 gerekli) ben bundan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.Müşteri hizmetlerini arayıp hat durumumu vdsl2 ye geçirin dedim onlarda başka bir numaraya yönlerdirdiler o numarada sadece paket değişikliği vardı.Galiba yapabileceğim hiçbirşey yok resmen dolandırıldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 50mbps alabilmeniz için modeminizin VDSL desteklemesi ve portunuzunda VDSL olması gerekiyor, size 16mbps adsl hat tanımlanmış.

• Peki ya neden böyle birşey yapıyorlar 50 mbit hız alacaksinız deyip ADSL modem getiriyorlar gerçekten çok saçma

• Forumda aynı durumdan mağdur olan başka kimse yokmu ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.