Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5.730
Cevap
73
Favori
201.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hayır vodafone müşterilerini mi veriyor diyorum? vodafone net kullanıyorum da sadece zte var demişlerdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Kendi uydurduğun bir yalanı söylemek, başka bir ağızdan işitilip tekrarlanmış bir gerçeği söylemekten hemen hemen daha iyidir. Birinci ihtimalde sen bir insansın. İkincisindeyse, bir papağandan hiç farkın yoktur. Sen Kimsin? İnsan mı? Papağan mı?
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Süperonlinenin verdiği router iyice kısıtlı.İnternete bağlı değilken root şifresi ile giriyorsunuz bütün özellikler açık.Ont den eternet kablosunu takıp internete bağlanınca root şifresi ile giremiyorsunuz,kısıtlı yazılıma dönüyor.

Buna hiç kafa yormamışsınız sanırım. Birkaç dakika düşünürseniz çok kolay bir çözümü var...

Kendi uydurduğun bir yalanı söylemek, başka bir ağızdan işitilip tekrarlanmış bir gerçeği söylemekten hemen hemen daha iyidir. Birinci ihtimalde sen bir insansın. İkincisindeyse, bir papağandan hiç farkın yoktur. Sen Kimsin? İnsan mı? Papağan mı?
  • İmdat Çekici İ kullanıcısına yanıt

Çözümü olabilir.

Speronlinede daha önce kullandığım için aynı alt yapıda vodafon fiberde de ipv6 yı aktif ettirmek istedim.Router arayüzünde kapalı olabilir vs dediler. Root şifresinde aktif etme bölümü var onun için bakmıştım . Açtım faydası olmuyor. Öncelikle ipv6 nın genel müdürlükten hattıma tanımlanması gerekiyor.

Süperonline yetkilisine mesaj attım.

Selamlar,

Sizin senaryonuzda Superonline sadece fiziksel altyapı sağlıyor. IP’ leri Superonline vermiyor maalesef. Dolayısı ile konu tamamen Vodafone tarafı ile ilgili.

Konunun şu anki sorumlusu olan arkadaşları da ekliyorum. Farklı bir yorumları olursa.

Kolay gelsin.

cevap verdi.Sorumlu kişilerede mesaj attım dönüş olmadı.

1 hafta vodafon mh ile defalarca karşılıklı görüştük,ipv6 nerden,nasıl tanımlayacağını bilmiyor.

Süperonlinenin verdiği ZTE ZXHN H267Av2 routeri Kullanmayacağım için pek üzerinde durmadım.Kutusuna koydum duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 18 Aralık 2025; 19:45:1 >

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Bir daha root'la bağlandığınızda root şifresini değiştirin  . Evet, h267a'nın ipv6 desteği var ama hem bölgenizde olması lazım hem de az sayıda seçenek kombinasyonu da olsa pppoe ayarlarını da bilen birine denk gelirseniz uğraşmazsınız. Vodafone'da IP veya bilgisayar nedir bilen birini bulmak bile bir nevi mucize...

İpv6 yı 11 ay kadar süperonline fiber aboneliğimde kullandım.Bulunduğum bölgede var. Aktif ettirirken 1 hafta uğraştım.Bilen yok çoğu wifi 6 zannediyor. Sürekli saha ekibine yönlendirdiler.En son gelen ekibe ipv6 yı aktif ettirmek istiyorum genel müdürlük L1 network birime ipv 6 nın tanımlanması ve aktif edilmesi için yazı ile açılacak diye not yazdırdım.Ertesi gün mh lerinden bir arkadaş aradı ipv6 nın saha ekibi ile alakası yok ben görüşüp size dönüyorum dedi hemen ipv6 açıldı.Dönüşte yaptı. 11 ay kadar kullandım.

Vodafon fiberde cgnat yok.İpv6 nın faydası olurmu?

Mh lerine söyleye söyleye ipv6 yı anladılar ama nerden nasıl aktif edeceğimizi bilmiyoruz dediler. Şimdilik ipv6 yı aktif ettirmekten vazgeçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 18 Aralık 2025; 21:31:46 >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • byJuck kullanıcısına yanıt

Vodafone Nokia 3 lü kablosuz mesh kullanıyorum yakın mesafafede 2 .cinin wifi sinyali güçlü ana routere 2162 MB/sn ile bağlı ,3.cü en köşe odadaki 5ghz ile bağlı bağlantı zayıf diyor, 576 MB/sn bağlı telefonun wifisi ful çekiyor hız testide tam çıkıyor, iş görüyor.

ZTE nin modeli nedir?

Bende tam olarak hangi modemler veriyor bilmiyorum ondan sorayım dedim. Yakında yenileme yapacağım siyah nokia modem var şu an. İsim değiştirip yeniden başvuru yapacağım. Yoksa modem değiştirmek gibi bir zahmete girmek istemiyorlar.

• Yeni üyelikte bina girişindeki kutudan eve yeni kablo çektirmek istesem yaparlar mı? Giriş kat ev.

• Merhaba, sonunda 500 Mbps ve 1000 mbps internet paketlerini satışa sundular. BTK kanalı ile üzerinden iletişime geçtim. Bu paketler yeni satışa sunulduğunu söyledi. Paketlerin hattımıza tanımlamasını yapıyorlarmış önce, şuanda 200/100 mbps interneti aylık 375 TL kullanıyorum.

500 mbps internet için 90 TL hat indirimi ile 609 TL

1000 mbps internet 90 TL hat indirimi ile 709 TL satıyorlar.

Bu fiyatlar yüksek mi? Geçip geçmeme konusunda kararsız kaldım.

200/100 Mbps için aylık 375 TL bedava, ama bilemedim.

Valla hocam bilemiyorum, yazın bu fiyattan anlaştık o şekilde kullanıyorum.

Hocam selam, sen bu eş dost kampanyasına nasıl dahil oldun.

pm attım.

• 100/20 TT altyapısı 450₺ 1 yıl taahhüt yeniledim. 1000₺’de bana özel fatura indirimi verdiler. Yani ilk 2 ay ücretsiz,3.ay 350 ödeyeceğim. Kalan 9 ay 450₺. Ortalama 365₺. Fatura kampanyaları vesaire derken 335₺ bandına düşürürüm ben onu. Büyük firmalarda bu fiyata en iyisi. 1 yıl kafayı rahatlatmış olduk gayet güzel oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mauro99 -- 1 Ocak 2026; 20:3:14 >
  • 
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.