|
Daha önce süperonline fiberde ipv6 yı aktif ettirmiş ve kullanıyordumm Süperonline alt yapıda vodafon fiberde ipv6 kullanan varmı?Mh leri nerden nasıl aktif edileceğini bilmiyor? |
|

|
Daha önce süperonline fiberde ipv6 yı aktif ettirmiş ve kullanıyordumm Süperonline alt yapıda vodafon fiberde ipv6 kullanan varmı?Mh leri nerden nasıl aktif edileceğini bilmiyor? |
|
|
|
Kendi soruma cevap vermiş olayım. Tarifenin normal fiyatı 959 lira Vodafone hattı olanlara 90 tl indirim yapıyor 869'a geliyor. Link at kazan ile 1000 tl veriyor, 500 tl hepsiburada kuponu veriyor. Vodafone pay ilk faturayı iade ediyor ve pay ile ödemelerde 50 tl indirim yapıyor. Hepsini çıkarınca 620 liralara kadar düşüyor. Gerçekten bedava ve kayıt oluşturdum umarım modem iyi çıkar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba, vodafone internet kullanıyordum turk net e taşıyacağım. Fakat abonelik esnasında TurkNet abone xdsl numarası istiyor. 7, 18 veya 88 ile başlayan, 10 haneli xDSL numaranızı girin fakat vodafone sistemde faturada yok. Müşteri hizmetlerini aradım böyle bir bilgi yok bizde diyor. Faturada sadece kullanıcı kodu var 10 haneli başında 2 sıfıe sonrası 18 ile başlıyor ama turk net başında 00 olanı kabul etmiyor. Yolculuk halindeyim bu numaraya nasıl erişebilirim ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
arkadaşlar ben vodafone net'e başvurdum. ama en son işlemde hep adresiniz yanlış bahanesiyle bana dönüş yapıyorlar. daha önce adresimde superonline fiber kullanıyordum. 15 gün öncesine kadar. şimdi nasıl oluyor da adresim doğru olmuyor? |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erol YILDIZ -- 18 Aralık 2025; 13:42:9 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Nokia uygulamasını indirdim webden kapalıydı girememiştim, uygulamadan 94.140.14.14 ve 94.140.15.15 adgurad dns leri girince çalıştı.İnternette gitmedi. ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 18 Aralık 2025; 16:46:25 > |
|
Kendi uydurduğun bir yalanı söylemek, başka bir ağızdan işitilip tekrarlanmış bir gerçeği söylemekten hemen hemen daha iyidir. Birinci ihtimalde sen bir insansın. İkincisindeyse, bir papağandan hiç farkın yoktur. Sen Kimsin? İnsan mı? Papağan mı?
|
|
Teşekkür ederim hocam.Süperonline alt yapısından vodafon fiber kullanıyorum.Kullanıcı adımı ve şifremi vodafon sms ile gönderdi. Süperonline eski 4-5 yıllık wifi router getirdi.Wifi 6 router veremezmisiniz dedim.Anlaşmamız böyle telekom alt yapısında olanlara wifi 6 router veriliyor dedi. Xiamio ax3000t 3 lü mesh kullanıyorum.Memnunum. Bende merat ettiğim için bu routeri aldım.Arayüz kısıtlı gibi.Oos ayarı yapmak istedim.Webde gözüküyor ama 100/200 mbps ye yapacaktım ayar farklı geldi. Siz bu routerimi kullanıyorsunuz? |
|
Kendi uydurduğun bir yalanı söylemek, başka bir ağızdan işitilip tekrarlanmış bir gerçeği söylemekten hemen hemen daha iyidir. Birinci ihtimalde sen bir insansın. İkincisindeyse, bir papağandan hiç farkın yoktur. Sen Kimsin? İnsan mı? Papağan mı?
|
|
Root ile ilgili nette bir şey bulamadım.Bir süre test edip satacağım.Kısıtlama yaparak güzelim routerlerin çoğu özellikiğini kullanılamaz hale getiriyorlar. |
|
|
|
Güle güle kullanın.Bizim binada sadece süperonline fiber alt yapı var.Anlaşma gereği 200 mbps verebiliyormuş.İndirimli tarife ile ancak 100 mbps vodafon fibere abone oldum. 1000 mbps süperonlinede daha iyi gibi geldi.Dpi,cgnat yok. İnternet sayfaları daha hızlı açıyor. Günlük kullanımım için fazla fazla yetiyor. Süperonlinenin verdiği router iyice kısıtlı.İnternete bağlı değilken root şifresi ile giriyorsunuz bütün özellikler açık.Ont den eternet kablosunu takıp internete bağlanınca root şifresi ile giremiyorsunuz,kısıtlı yazılıma dönüyor. 3 lü mesh güzel çalışıyor.Bir süre test edeceğim. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 18 Aralık 2025; 17:41:56 > |
|
|
|
|