Şimdi Ara

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴 (285. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.742
Cevap
73
Favori
203.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
14 oy
Sayfa: önceki 283284285286287
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce süperonline fiberde ipv6 yı aktif ettirmiş ve kullanıyordumm

Süperonline alt yapıda vodafon fiberde ipv6 kullanan varmı?Mh leri nerden nasıl aktif edileceğini bilmiyor?

• Arkadaşlar 1000 mbit şu an 869 lira gözüküyor. Daha uygun bir şekilde kullanmanın yolu var mı? 2 hattım var vodafone'da mesela davet et tarzı bir ekstra indirimi var mı? Bir de 1000 mbit modem olarak ne veriyor vodafone bileniniz var mı? Teşekkürler cevap için şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

ben şimdi baktım hala 959 gözükmekte sitede adamına göre muamelemi yapıyorlar acaba :) bence dönüşüm iptalimi bekliyorum vdsl'den direk vdf fibere geçeceğim

Vodafone hattı olanlara 90 tl indirim yapıyor 869'a geliyor. Link at kazan ile 1000 tl veriyor, 500 tl hepsiburada kuponu veriyor. Vodafone pay ilk faturayı iade ediyor ve pay ile ödemelerde 50 tl indirim yapıyor. Hepsini çıkarınca 620 liralara kadar düşüyor. Gerçekten bedava ve kayıt oluşturdum umarım modem iyi çıkar.

• Herhalde bu kadar kampanyalı bir şekilde başvurduğumu anlamış olacaklar ki 2 gün oldu hala aramadılar. Normalde başvuru ekranından çıktığımda bile günde 4-5 kere arıyorlardı. Siz böyle bir sıkıntı yaşadınız mı?

7, 18 veya 88 ile başlayan, 10 haneli xDSL numaranızı girin fakat vodafone sistemde faturada yok. Müşteri hizmetlerini aradım böyle bir bilgi yok bizde diyor.

Faturada sadece kullanıcı kodu var 10 haneli başında 2 sıfıe sonrası 18 ile başlıyor ama turk net başında 00 olanı kabul etmiyor.

Yolculuk halindeyim bu numaraya nasıl erişebilirim ?

• arkadaşlar ben vodafone net'e başvurdum. ama en son işlemde hep adresiniz yanlış bahanesiyle bana dönüş yapıyorlar. daha önce adresimde superonline fiber kullanıyordum. 15 gün öncesine kadar. şimdi nasıl oluyor da adresim doğru olmuyor?

🔴 Vodafone Net FİBERNET/VDSL2 - ANA KONU / KULÜP 🔴
    Nokia WiFi - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nokia.wifi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erol YILDIZ -- 18 Aralık 2025; 13:42:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Erol YILDIZ kullanıcısına yanıt

Nokia uygulamasını indirdim webden kapalıydı girememiştim, uygulamadan 94.140.14.14 ve 94.140.15.15 adgurad dns leri girince çalıştı.İnternette gitmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 18 Aralık 2025; 16:46:25 >

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Nokia uyguaması üzerinden bir çok ayarı değiştirebilir ve ihtiyacınız varsa PPPoE kullanıcı adı ve şifrenizide öğrenebilir siniz

Kendi uydurduğun bir yalanı söylemek, başka bir ağızdan işitilip tekrarlanmış bir gerçeği söylemekten hemen hemen daha iyidir. Birinci ihtimalde sen bir insansın. İkincisindeyse, bir papağandan hiç farkın yoktur. Sen Kimsin? İnsan mı? Papağan mı?

Teşekkür ederim hocam.Süperonline alt yapısından vodafon fiber kullanıyorum.Kullanıcı adımı ve şifremi vodafon sms ile gönderdi. Süperonline eski 4-5 yıllık wifi router getirdi.Wifi 6 router veremezmisiniz dedim.Anlaşmamız böyle telekom alt yapısında olanlara wifi 6 router veriliyor dedi.

Xiamio ax3000t 3 lü mesh kullanıyorum.Memnunum.

Bende merat ettiğim için bu routeri aldım.Arayüz kısıtlı gibi.Oos ayarı yapmak istedim.Webde gözüküyor ama 100/200 mbps ye yapacaktım ayar farklı geldi.

Siz bu routerimi kullanıyorsunuz?

Kendi uydurduğun bir yalanı söylemek, başka bir ağızdan işitilip tekrarlanmış bir gerçeği söylemekten hemen hemen daha iyidir. Birinci ihtimalde sen bir insansın. İkincisindeyse, bir papağandan hiç farkın yoktur. Sen Kimsin? İnsan mı? Papağan mı?

Root ile ilgili nette bir şey bulamadım.Bir süre test edip satacağım.Kısıtlama yaparak güzelim routerlerin çoğu özellikiğini kullanılamaz hale getiriyorlar.

Maalesef öyle. Ne gerek var ayarları kısıtlıyorsunuz. Bırakın insanlar kendine göre ayarlarını yapsınlar ama ne desek boş. Heleki Superonline kadar sıkıntılı bir firma görmedim benim nezhimde aşırı kısıtlama var. Çok sorun yaşadım. Şuan Vodafone dayım 1000/200 alıyorum. Çok şükür herşey yolunda

Güle güle kullanın.Bizim binada sadece süperonline fiber alt yapı var.Anlaşma gereği 200 mbps verebiliyormuş.İndirimli tarife ile ancak 100 mbps vodafon fibere abone oldum. 1000 mbps süperonlinede daha iyi gibi geldi.Dpi,cgnat yok. İnternet sayfaları daha hızlı açıyor. Günlük kullanımım için fazla fazla yetiyor.

Süperonlinenin verdiği router iyice kısıtlı.İnternete bağlı değilken root şifresi ile giriyorsunuz bütün özellikler açık.Ont den eternet kablosunu takıp internete bağlanınca root şifresi ile giremiyorsunuz,kısıtlı yazılıma dönüyor.

3 lü mesh güzel çalışıyor.Bir süre test edeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 18 Aralık 2025; 17:41:56 >

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Bu router yeni mi? zte vardı en son ben de yeni mi dağıtıldı

Ben sahibindenden sıfır cihaz denk geldi satın aldım.Daha yenisi varmı blmiyorum .

hayır vodafone müşterilerini mi veriyor diyorum? vodafone net kullanıyorum da sadece zte var demişlerdi

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.