Şimdi Ara

Vodafone Modem Yazılımı Silindi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama vodem e160e 'nin içindeki yazılım silinmiş. (bilgisayara kurulan yazılımdan bahsetmiyorum)

yazılım tekrardan kurabileceğim bir yol var mı acaba ? yoksa servise mi götürmem lazım.

• vodafon web sayfasında bu program olması gerek.ben bi defa oradan indirmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bassavci

Arkadaşlar nasıl oldu bilmiyorum ama vodem e160e 'nin içindeki yazılım silinmiş. (bilgisayara kurulan yazılımdan bahsetmiyorum)

yazılım tekrardan kurabileceğim bir yol var mı acaba ? yoksa servise mi götürmem lazım.
    vodafonun sitesinde olması lazım oradan indir.
  • Siteden indirdiğim sadece bilgisayara kuruluyor. modeme kurulmuyor.
  • siteden indirdiğini,bilgisyara baglı olan modemin içine at. böyle olmuyor mu..
  • malesef böyle bir şey söz konusu değil. modemin koruması var içine girilmiyor. her hangi bir şey kaydedilemiyor.
  • en iyisi sen bi müşteri hizmetlerini ara
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem Yazılımı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Belki virüs yüzünden yazılım görünmüyordur .Eğer gerçekten silimişse üreticinin kendi sitesinden güncelleme yazılımı indirin kurun .Ama dikkat edin yükleme tamamlanana kadar vodemi çıkartmayın yükleme yarım kalmasın .Üreticinin yazılımı mobile partner oluyor . Vodafone yazılımı olmuyor vodafone yazılımını yükleyebileceğiniz yer varmı bilmiyorum müşteri hizmetlerine danışın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.