1. Faturasız hattım faturalıya geçirilmek istendi. 3 ay deneme süreli olarak. (taahhütsüz) Uzun konuşmalar sonunda kabul ediyor musunuz derken ancak o zaman internetin yarısının gece kullanılacağı söylendi.
2. Tarifeyi kabul ettim kesinlikle aşım olmayacağını teyit ettim. Olmayacak olursa zaten kaydediliyor dendi. Kandım kabul ettim. İnternetim bitti direk kapattım ama kb olarak geçikmemle hattıma aşım sonucu 500mb 10 TL'ye tanımlandı. Hem o ay ki faturam artmış oldu. Hemde henüz kesilmemiş tarifemin yüksek geldiğini mobil uygulamadan gördüm.
3. Tarifeden çıkmak ve bu durumu mh ' ye iletmek için aradım. Durumu anlattım. Faturasız geçmek istediğimi söyledim.Bana 10 tl lik hatta tanımlanan ücretin mh tarafından aşım olmayacağının söylendiği konuşma dinlenip indirim yapılacağı, ayrıca kesilmemiş olan ayımın yüksek gelen faturasında indirim yapılacağı söylendi.(Normal fiyatına geleceği). Hat kesinlikle aşımsız olsun dediğimde bunun ücretli olduğunu söylediler. Ama bana faturasızdan çıkmaz isem 3 aylık tekrardan deneme vereceklerini ve 25 yaş altı olduğumdan tarifeden daha uyguna yararlanmaya 3 ay taahhütsüz şekilde devam edeceğimi söylediler. Hatta şu ilave edildi. 3 ay daha deneyin o zaman zarfında memnun kalmazsanız zaten çıkabilirsiniz dediler. Tamam dedim peki arayanı bil ücretsiz tanımlanabilir mi dedim. Bakıyorum dedi ve tamam deyip ücretsiz tanımlayacağını söyledi.
4. Tekrar verilen 3 aylık denemenin 1. ayı bitiminde hattımı başka hatta taşıdım. Tarifem normalde 21 iken o ayı kullanmama rağmen faturam 41 lira geldi. Aradım 27 dakikalık inanılmaz acemi bir mh ile görüşme sonucumda bana taahhüt yapıldığını ve onun bedeli olduğunu hattımı başka firmaya taşıdığımından şikayet kaydı bırakamadığını btk ya yazmam gerektiğini söyledi.
Bende şikayetvar a yazacağım detaylarını belki ordan ilgilenirler detaylar gözüktüğü için dediğimde cümlem bitmeden he he evet oraya yazıcaksınız iyi günler diyerek ağzıma tepti lafı. Yazmayacaktım normalde ama son hadde geldi durum.