Şimdi Ara

Vodafone Live ve Vodafone İnternet Bir Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler apn lerde olan vodafone internet ve vodefone live arasında çok fark var. Mesela live de her türlü sayfada hızlı gezinip google playden hızlı indirme yaparken whatsapp ve internet gerektiren bazı oyunları açamıyorsunuz youtube vs sitelerden video izleyemiyosunuz sayfalarda hızlı gezinmek ve hızlı indirme yapmak için live ı seçiyorum. İnternet i seçtiğinizdeyse google playdan bişey indirmek hayal. Whatsapp kullanabiliyor ve internetli oyunları açabiliyosunuz ama her konuda yavaş. Prepaidgps demeyin bişeye yaramıyo . Youtubede 18 saniyelik bi videoyu bile en düşük kalitede kaç dakkada açamıyosunuz . Bunu çözena kadar whatsapa giremedim kendim buldum. Nedir bu vodafone internet ile vodafone live ın farkı. Neden sürekli değişim yapmak zorundayım. İnternet pakedim şu 2008 de sonlanan sınırsız net pakedi . Telefon s3 mini . Bilgisi olanlar bir ilgilenirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İkisi farkli sunucular. Live ile bazi uygulamalarin calismamasinin nedeni, live sunucusunun bir kac port disinda diger portlara kapali olmasidir. 80 ve 81 acik sanirim, bunlar da http protokolunun portlaridir, bu yuzden web sayfalari sorunsuz yuklenir. Ayni kisitlamalar avea wap icin de gecerlidir. Turkcell bu kisitlamayi kaldirali bir kac yil oldu sanirim.
    Mesela iphone'da hucresel ineternet ayarlarinda proxy sunucu adresi girelemez. Apple'in bunu yapmasinin nedeni boyle sorunlarin olusmasini ortadan kaldirmak icindir.

İnternet apn de ise butun portlar aciktir, tum uygulamalar sorunsuz calisir. Fakat yavasligin sebebi, kullanicilarin geneli internet apn kullandigi icin live apn'e gore sunucunun daha yogun oldugundadir muhtemelen.

Tum uygulamalarin sorunsuz calismasini istiyorsaniz, vdfn ve avea'da internet apn kullanmaniz gereklidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 19 Temmuz 2014; 19:03:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durum hakkında yorumunuza bakarsam sizde olayı doğru biliyosunuz . İnternet apn de yavaş kalıyo mesela bazı arkadaşlar çatır çatır youtube izlerken ben izleyemiyorum en düşük kalitede bile neden ?
  • vodafone live artık kaldırıldı 6 ay önce öyle bi apn yok ve vodafondan ayarlarını almazsın vodafone internet ayarlarını güncelle en iyisi livede whatsapp veya ona benzer programları kullanmazsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.