Şimdi Ara

Vodafone Kontratlı internet paketleri 8gb-49TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://vodafone.com.tr/Internet/vodemkampanyalari.php?default_id=bireysel-vodem-kampanya

12 aylık kontratlı taahhut verdiginizde.. Bana iyi gibi geldi. Mevcut paketim 5GB 45TL idi (ilk 3g kampanyası) taahhutum sona erdi.Buna geçeyim bari

Vodafone Kontratlı internet paketleri 8gb-49TL

ancak +5TL veya +29TL vodem parası odenmesi gerekmekte (bir seferlik)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coaxem -- 25 Haziran 2011; 17:09:09 >

• 8gb olan tarife güzel duruyor
  • bu paketleri telefonda kullandığımız hattımıza tanımlıyabiliyormuyuz yoksa illa vodemlemi kullanmak gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

bu paketleri telefonda kullandığımız hattımıza tanımlıyabiliyormuyuz yoksa illa vodemlemi kullanmak gerekiyor
  • quote:

bu paketleri telefonda kullandığımız hattımıza tanımlıyabiliyormuyuz yoksa illa vodemlemi kullanmak gerekiyor

evet bunu bende merak ediyorum
    yeni bir 3g data hattı mı almak gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: baysafran

quote:

evet bunu bende merak ediyorum
    yeni bir 3g data hattı mı almak gerekiyor

Vodemnet paketleri de telefondan mesaj atınca tanımlanmıyordu. My Vodafone'dan alınabiliyordu. Bu da öyle olur muhtemelen.
  • Arkadaşlar kendi soruma kendim cevap vereyim,evet telefonda kullandığımız hattımıza tanımlıyabiliyoruz yalnız şöyle bir durum var ben kontratlı iphone almıştım vodafone dan ve bir cihaz kampanyasında olduğum için bu kampanyadan bu fiyatlarla yararlanamıyormuşum.İstersem iphone da kullandığım hattıma 8 gb internet paketini 69 liradan alabiliyormuşum,tabii bunda taahhhüt falan olmuyor.Eğer şuanda devam eden bir cihaz kampanyası taahhüdünüz yoksa bu yukardaki fiyatlardan hattınıza tanımlatabilirsiniz,müşteri hizmetlerine sordum..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone sınırsız paket
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiyattan daha önemli olan şey, bulunduğunuz bölgedeki baz istasyonu 3g'li mi değilmi sorunudur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.