Şimdi Ara

Vodafone Kontratlı HTC Desire PDA >> Custom Rom Yükleme İşlemi.... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
456
Cevap
2
Favori
33.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaktusdream -- 25 Ocak 2011; 16:50:07 >
  • arkadaşlar bi sorum olacak. e-bay dan 16 gb team micro sd card aldım. şimdi eski 4gb kartın içindeki bütün verilerimi kesip yeni karta yapıştırsam herhangi bir sorun program çalışmama vs. gibi bir durum oluşurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

quote:

Orijinalden alıntı: by_ecdad

az önce oxygen romunu yükledim ikinci yöntemde sdcarda ext bölümü oluşturamadım o yüzden ilk yöntemle yaptım. anlatım için teşekkürler.

PDA'dan partition oluşturamıyorsanız bu işlemi Windowstan bir program yardımı ile de yapabilirsiniz. minitool partition wizard home kullanarak sd kartınızın partitionunu biraz kısarsınız. boşta kalan kısma ext3 açar ve formatlarsınız. daha sonra sd versiyonunu yüklersiniz. yükleme sırasında ext3 alanı otomatik seçilir.

1) bu söylediğiniz programı yükledim. kısaca neler yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz?
    2) romların sd+ versiyonlarını nereden bulabilirim (mesela oxygen v2.0 rc7 xda sitesinde ben göremedim)

• rom manager programıyla rom indirebiliyorsunuz ama benim denediklerimin hepsi yarıda kaldı..
    başka bir alternatif bilen var mıdır
    gerçi leedroidden memnunum ama merak tabii:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurduygu

rom manager programıyla rom indirebiliyorsunuz ama benim denediklerimin hepsi yarıda kaldı..
    başka bir alternatif bilen var mıdır
    gerçi leedroidden memnunum ama merak tabii:D

PC den indirdiğiniz rom u microsd ye atıp Rom Manager dan bularak kurmayı deneyebilirsiniz..
  • arkadaşlar daha önce de yazdım ama cevap alamadım. sorunum şu:

bilgisayara kablo ile taktığımda hiç bir mod da teli görmüyor makina. başka işletim sistemlerinde, başka bilgisayarda başka kablolarla denememe rağmen sonuç hep hüsran. sanırım usb brick dedikleri olay meydana geldi. ya da başka birşey. donanımsal birşey de değil. çünkü downgrade yaptıktan sonra bu sorun oluştu. 2 gündür uğraşıyorum ama bir sonuç alamadım. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
  • recovery modu açılıyor ve orada fastboot vs de gormuyormu telefonu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurduygu

recovery modu açılıyor ve orada fastboot vs de gormuyormu telefonu?

o şekilde görüyor ancak root olmadığı için rom yükleyemiyorum.
  • @OzeNHocA
    Üstat ben unroot olayini merak ediyorum senin bilgin var mı bu konuda? Araştırdım unroot için hiç root edilmemiş official romlar dan cihaza uygun olanini flashliyoruz desire'a unroot olmuş oluyor.

Bu adı geçen romlar shipedroms sitesinde var ama gel gelelim vodafone tr Romu yok tabii o sitede. Bu konuda bir bilgin var mı? Nerden buluruz vodafone tr romunu? Yada netteki vodafone uk romunu flashlasak teknik servis yer mı acaba? uk romuyla tr Romu ne kadar farklı var mı bir bildiğin?

Bu isi de şimdiden çözsek çok iyi olur aslında, belli mi olur servise falan bir işimiz düşse götürmeden ne yapacağımızı bilelim, acil eylem planımız olsun yani:)
  • dostum merhaba.dediklerini aynen yaptım fakat hala telefon hafızasına yüklüyor.neden olabilir acaba?
  • [FroYo Sense] LeeDrOiD V2.3b kullanan varmı bunu kurayım diyorum. telefon ile gelen hafıza kartını kullanacam bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: ManoMachine
    @OzeNHocA
    Üstat ben unroot olayini merak ediyorum senin bilgin var mı bu konuda? Araştırdım unroot için hiç root edilmemiş official romlar dan cihaza uygun olanini flashliyoruz desire'a unroot olmuş oluyor.

Bu adı geçen romlar shipedroms sitesinde var ama gel gelelim vodafone tr Romu yok tabii o sitede. Bu konuda bir bilgin var mı? Nerden buluruz vodafone tr romunu? Yada netteki vodafone uk romunu flashlasak teknik servis yer mı acaba? uk romuyla tr Romu ne kadar farklı var mı bir bildiğin?

Bu isi de şimdiden çözsek çok iyi olur aslında, belli mi olur servise falan bir işimiz düşse götürmeden ne yapacağımızı bilelim, acil eylem planımız olsun yani:)

Vodafone uk yada fr romu yukleyip turkcelestirerek garantiye verenler oldu baskaca forumlarda okumustum, bir sikinti olmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss
    [FroYo Sense] LeeDrOiD V2.3b kullanan varmı bunu kurayım diyorum. telefon ile gelen hafıza kartını kullanacam bu arada

Leodroid kullandim, fena halde sorun cikardi bende, sorunsuz diyenlerde vardi ama. Birde hafiza kartina ext3 format bolumu ayirip romun bir kismini oraya kurmak gerekli yoksa orj. Romdan pek farki kalmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzeNHocA

quote:

Orijinalden alıntı: by_ecdad

az önce oxygen romunu yükledim ikinci yöntemde sdcarda ext bölümü oluşturamadım o yüzden ilk yöntemle yaptım. anlatım için teşekkürler.

PDA'dan partition oluşturamıyorsanız bu işlemi Windowstan bir program yardımı ile de yapabilirsiniz. minitool partition wizard home kullanarak sd kartınızın partitionunu biraz kısarsınız. boşta kalan kısma ext3 açar ve formatlarsınız. daha sonra sd versiyonunu yüklersiniz. yükleme sırasında ext3 alanı otomatik seçilir.

1) bu söylediğiniz programı yükledim. kısaca neler yapmam gerektiğini anlatabilir misiniz?
    2) romların sd+ versiyonlarını nereden bulabilirim (mesela oxygen v2.0 rc7 xda sitesinde ben göremedim)

• quote:

Orijinalden alıntı: formalist

quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss
    [FroYo Sense] LeeDrOiD V2.3b kullanan varmı bunu kurayım diyorum. telefon ile gelen hafıza kartını kullanacam bu arada

Leodroid kullandim, fena halde sorun cikardi bende, sorunsuz diyenlerde vardi ama. Birde hafiza kartina ext3 format bolumu ayirip romun bir kismini oraya kurmak gerekli yoksa orj. Romdan pek farki kalmiyor.

merhaba hocam. cevap için teşekkür ederim.

@@harmonyoa arkadaşımız
    gingervillian 0.9
    kurmuş iyi diyor bende onu deneyim diyorum. başka deneyen var mı
  • bende ledroid yüklü ama şöyle bir sorunum var mesaj geldigi zaman mesela a şahsından tıklıyorum mesaja ekrandan ama son gelen mesaj 7-8 mesaj öncesine gidiyor yani son mesaj daha önce gelen mesaj gibi görünüyor ne geldigini görmek için yukarı dogru çıkıp mesajları teker teker okumanız lazım okumadıgınız mesaj son gelen mesaj sanırım bu sebepten dolayı vazgeçecegim ledroid den
  • Hocam büyük bir sorun değil
  • arkadaşlar ben leedroid den başka rom yüklemek istiyorum sizce ne tavsiye edersiniz z rom diye bir rom buldum ama bilmiyorum nasıl oldugunu rom manager bir kaç tane room buluyor ama kuramadm denedim en güzel hangisidir
  • "partition SD menüsü olacak ona tıklayalım. okeyledikten sonra bize swap-size soracak
    swap-size = 32 mb yazısı default gelir. track ball kullanarak 0 seçelim
    ext2-size = 512 mb olan yeri de 768 mb yapalım okeyleyelim
    continiue partitionning diye soracak. tekrar okeyleyelim.
    partition işlemleri başlayacak ve formatlayacak."

evet buraya kadar geldim arkadaşlar sd card 8gb formata başladı ama 2 saat oldu devam ediyor??? hala noktalar ilerliyor bu normalmidir??? normali ne kadar sürer???

pili söküp taktım işlemleri tekrar uyguladım 5 dak. sürdü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdream -- 6 Şubat 2011; 17:38:30 >
  • Yabancı kaynaklardan derlediğim bilgilerle HTC Desire'a Oxygen v2.0 RC7 yüklemekle ilgili bir yazı hazırlamıştım bir kaç gün önce. Sonra Google'da biraz Türkçe siteleri araştırırken bu konuyu keşfettim. İlk mesajda konu gayet güzel anlatılmış ama alternatif kaynak olması adına ben de kendi yazımı konuya ekliyorum:

http://kemalersin.com/htc-desirea-android-2-3-custom-romu-yuklemek.html
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.