Şimdi Ara

Vodafone Kontörlü hat fiyatları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
56.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone 100 Kontorlü Hat Fiyatında Degişiklik oLmuştur.

100 Kontörlü Vodafone hat : 18 ytL
    0 Kontörlü Vodafone Hat : 6 ytL
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ne bu ya sanki baklava satıyor
  • ben bursada 0 kontörlü vodafone hattın 0,50 liraya satıldığını gördüm.
  • arkadasım yanlıs gormus olmayasın 5 ytl dir eger 0,50 ytl diyorsan gordugun yeri soyle yarın 10 tane alayım
  • quote:

Orjinalden alıntı: çok geç

arkadasım yanlıs gormus olmayasın 5 ytl dir eger 0,50 ytl diyorsan gordugun yeri soyle yarın 10 tane alayım

aılp ne yapacaksın içi boş hattı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

arkadasım yanlıs gormus olmayasın 5 ytl dir eger 0,50 ytl diyorsan gordugun yeri soyle yarın 10 tane alayım

aılp ne yapacaksın içi boş hattı

sevdiklerime bayram hediyesi vercem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone faturasız geçişi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer bursayı biliyosanız etibank civarında, ve eğer içeri girip hattı satarken ayrı bir durum yaratmıyorsa vitirinine yazmıştı vodafone kontörlü hat 0,50 kuruş diye ki yine bir vodafone shop'da 1,5 ytl idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumurt -- 24 Eylül 2008; 13:29:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: yumurt

eğer bursayı biliyosanız etibank civarında, ve eğer içeri girip hattı satarken ayrı bir durum yaratmıyorsa vitirinine yazmıştı vodafone kontörlü hat 0,50 kuruş diye ki yine bir vodafone shop'da 1,5 ytl idi.

evet bursadayım
    adres için teşekkürler
  • quote:

eğer bursayı biliyosanız etibank civarında, ve eğer içeri girip hattı satarken ayrı bir durum yaratmıyorsa vitirinine yazmıştı vodafone kontörlü hat 0,50 kuruş diye ki yine bir vodafone shop'da 1,5 ytl idi.

Evet ben Diyarbakırda oLmama Rağmen bende bursada hatların cok ucuz oldugunu duymuştum ve biraz araştırma yaptım neden bu kadar ucuz oldugunu.. bölgesel kampanya yapmaya başlamış vodafone her ay farklı illerde böyle kampanyalar ve süprizleri görebilceksiniz..
  • malesef vodafone shop' larda ve silverlede kota olduğu için ay sonları böyle durumlarla karşılaşabiliyoruz

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikirez -- 25 Eylül 2008; 16:45:24 >
  • quote:

bende bursa'da yım dün gece gördüm bayramda konuşundiye 2 vodafone hat 2.5 ytl diye
    setbaşında sınav dershanesinin yanında
  • 100 Kontörlü Vodafone Hatları Satış noktaları isterse sadece 7 ytl ye verebilir:)

Şuan Kendi bulundugum bölgede 100 Kontörlü Vodafone hattı 9 ytl ye veriyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kilic_iletisim

100 Kontörlü Vodafone Hatları Satış noktaları isterse sadece 7 ytl ye verebilir:)

hocam adresimi yazıyorum 1 koli yolla
  • Orjinalden alıntı: zorunlu tatildeyim

Orjinalden alıntı: Kilic_iletisim

100 Kontörlü Vodafone Hatları Satış noktaları isterse sadece 7 ytl ye verebilir:)

hocam adresimi yazıyorum 1 koli yolla
    [/quote

Hocam istediginiz Kadar HAt mevcut STOk sınırı yok adresi aLim :)
  • BİZDE 9 YTL YE HAT İSTİYORUZ
  • bence şansınızı fazla zormalayın bayiler sizi istediği kadar hattı daha ucuza verirler ve parada kazanırlar
    quote:

BİZDE 9 YTL YE HAT İSTİYORUZ
  • 100 kontör normal mi yoksa şebeke içi hediye 100 kontör mü?
  • Orjinalden alıntı: zorunlu tatildeyim

100 kontör normal mi yoksa şebeke içi hediye 100 kontör mü?
    [/quote

Hocam Normal Kontör istedigin operatörü arıyabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: alikirez

bence şansınızı fazla zormalayın bayiler sizi istediği kadar hattı daha ucuza verirler ve parada kazanırlar
    quote:

BİZDE 9 YTL YE HAT İSTİYORUZ

istenirse fiyatlar 7 ytl bile cekilebilir ve biz bayiler hala kazanmaya devam ederiz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.