Şimdi Ara

Vodafone Kara Liste Olayı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar Turkcellde Aveada Olmayan Vodafonede Var Evet

Kara Liste Sistemi Çıkarmış Vodafone Telekomisyon

Örneğin Vodafoneye Borcunuz Var Faturalı Hatta Ama Siz Kontorlu Hat Aldınız Diyelim Vodafonenin Hiç Bir

Avantajından Yararlanamıyorsun Kontorlu Hattın Bıle O Borc Olması Sebebi İle Sorun Teşkil Etmektedir

Bu Aveada Veya Turkcell Yoktur Aveanın Veya Turkcelle Ait Faturasız Hat Alın Borcunuz Olsun Hic Bir Kısıtlama

Derdi Asla Yoktur Bu Yuzden Vodafoneye Borcumu Ödedim Kapattım Ama Asla Kulanmanızı Tavsiye Etmem

Sonucta Cekim Gücü Olarak Destek Olarak En İyisi Turkcell

• Yapay Zekanın Yanıtı

Vodafone Kara Liste Nedir ve Nasıl Çıkılır?

Vodafone kara liste, ödenmemiş faturalar veya sözleşme ihlalleri gibi nedenlerle aboneliklerinin askıya alındığı veya sonlandırıldığı müşterilerin bulunduğu bir listedir. Mobil hat kara listeye girmek, başka bir operatörden hat alamamanız veya mevcut hattınızı kullanamamanız gibi sonuçlar doğurabilir.

Vodafone kara listede olup olmadığınızı sorgulamak için Vodafone müşteri hizmetlerini arayabilir veya Vodafone Yanımda uygulamasını kullanabilirsiniz. Kara listedeyseniz, kara listeden çıkmak için şu adımları izlemeniz gerekir:

• Ödenmemiş faturalarınızı ve diğer borçlarınızı ödeyin.
    • Sözleşme ihlallerini giderin.
    • Kara listeden çıkarılma talebinde bulunmak için Vodafone müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.

Vodafone kara listeden çıkarılma süreci, durumunuza bağlı olarak değişebilir. Örneğin, ödenmemiş faturalarınız varsa, faturalarınızı ödedikten sonra hemen kara listeden çıkarılabilirsiniz. Ancak sözleşme ihlalleri durumunda, kara listeden çıkarılma süreci daha uzun sürebilir.

Kara listeden çıkmak için Vodafone müşteri hizmetlerine ulaşırken, şu bilgileri hazırlamanız önerilir:

• Adınız soyadınız
    • T.C. kimlik numaranız
    • Telefon numaranız
    • Ödenmemiş fatura veya sözleşme ihlaliyle ilgili belgeler (varsa)

Vodafone kara listeyle ilgili sorularınız veya sorunlarınız varsa, Vodafone müşteri hizmetleriyle iletişime geçerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kara liste her yerde var.Turkcellde de ödemezseniz orda da kara listeye girersiniz hem de faturalı hat aramalara kısıtlanınca üzerinize olan faturasızda arama yapmaya kısıtlanıyor.
    Kısaca ödeyin faturalarınızı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasa dışı sınırsız internet kullananlar da bu listeye girer mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TEKIN corp.

Yasa dışı sınırsız internet kullananlar da bu listeye girer mi?

girmez bu yasa dışı bi durum değil çünkü bir ücretsiz site adresi vasıtasıyla bağlanıyorsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyide ben vodafone borcum var halen avukatta ödeme yapıyorum taksitler seklinde turkcellede var vodafone bittince turkcelle baslıyacam az kaldı vodafone boyle sey yaptıgı icin turkcelle gectim hıc bır sorunsuz kulanıyorum hıc bır kısıtlama sıkıntıda yok ama vodafone dırek kontorlu hattı kara lısteye almıs ben suan turkcelldeyim
  • Avea'da da kara liste var,
    Benim 4 hattım var,1 tanesinin bile faturası geciksin,hiçbir cihaz kampanyasından faydalanamıyorum,hepsinde bi şekilde uygulanıyor yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.