Şimdi Ara

VODAFONE KAMPANYAILI IPHONE4S ---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vodafonedan kampanyalı iphone4s alan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum... cihaz ile ilgili bi sorun yaşadığınızda vodafone müşterisine yaklaşımı nasıl ??

mesutum415429
  • Valla ben aldım bı sorunda var aramalarda bazen ses gelmiyor bakalım nasıl yaklaşacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: ysyselimy

Valla ben aldım bı sorunda var aramalarda bazen ses gelmiyor bakalım nasıl yaklaşacaklar

hm. umarım cozerler...

mesutum415429
  • arkadaslar yardımlarınızı beklıyorumm

mesutum415429
  • RED müşteri hizmetlerini aradığın takdirde en kısa zamanda eğer belirttikleri şehirdeysen gelip arızalı telefonunu alıyorlar. Yerine kullanabilmen için başka bir iphone bırakıyorlar. Hizmet anlayışları çok yerinde. Forumda daha önce belirtilmişti konu ama...

Orijinalden alıntı: alpialper

RED müşteri hizmetlerini aradığın takdirde en kısa zamanda eğer belirttikleri şehirdeysen gelip arızalı telefonunu alıyorlar. Yerine kullanabilmen için başka bir iphone bırakıyorlar. Hizmet anlayışları çok yerinde. Forumda daha önce belirtilmişti konu ama...

alpialper; arkadasım.. Formda daha once belirtilmişti demişsin bu konu; o sayfanın linkini yollayabilirmisin? oraya yazarım bende.. burda zaman kaybetmeyeyim..

mesutum415429
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesutum415429

quote:

Orijinalden alıntı: alpialper

RED müşteri hizmetlerini aradığın takdirde en kısa zamanda eğer belirttikleri şehirdeysen gelip arızalı telefonunu alıyorlar. Yerine kullanabilmen için başka bir iphone bırakıyorlar. Hizmet anlayışları çok yerinde. Forumda daha önce belirtilmişti konu ama...

alpialper; arkadasım.. Formda daha once belirtilmişti demişsin bu konu; o sayfanın linkini yollayabilirmisin? oraya yazarım bende.. burda zaman kaybetmeyeyim..

arkadaslar yardımlarınızı beklıyorumm

mesutum415429
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vodafone Faturasız Blackberry ?
    15 yıl önce açıldı
    turkcell vınn
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • guncell

mesutum415429
  • Nasil bir yaklaşımı olucak ki? Ne manasiz bir baslik bu. Garantili faturali sifir alet. Kontratli aldiginiz icin extra avantajlarda var. Ya goturup genpaya birakirsin ya bir bayiye verirsin senin yetine gonderirler servise. Gelip ozel masaj sauna filan hizmetimi vericekler. Allahim ya birde up guncel bilememne yapilmis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhant

Nasil bir yaklaşımı olucak ki? Ne manasiz bir baslik bu. Garantili faturali sifir alet. Kontratli aldiginiz icin extra avantajlarda var. Ya goturup genpaya birakirsin ya bir bayiye verirsin senin yetine gonderirler servise. Gelip ozel masaj sauna filan hizmetimi vericekler. Allahim ya birde up guncel bilememne yapilmis.

ilginç bir yaklaşım,ve eğlenceli

Orijinalden alıntı: Neo_1

quote:

Nasil bir yaklaşımı olucak ki? Ne manasiz bir baslik bu. Garantili faturali sifir alet. Kontratli aldiginiz icin extra avantajlarda var. Ya goturup genpaya birakirsin ya bir bayiye verirsin senin yetine gonderirler servise. Gelip ozel masaj sauna filan hizmetimi vericekler. Allahim ya birde up guncel bilememne yapilmis.

Arkadasin basligindan dahailginc degilya neyse...

quote:

Orijinalden alıntı: Neo_1

quote:

Arkadasin basligindan dahailginc degilya neyse...

eğlenceli kısmına katıldın mı peki?bak ben hala gülüyorum

• Ben aldim cihaz sorunlu iade almiyorlar red service aradim. 4 gun gecti halen gelip alacaklar telefonu muadil telefon diye vodafone 858 android tel vermisler bide iphone4 yerine -- red service guvenme ekstra birsey oldugunda biz aracıyız diyorlar isin icinden cıkıyorlar. musteri memnuniyeti sıfır neredeyse
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.