Bildirim
VODAFONE KAMPANYAILI IPHONE4S ---
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Valla ben aldım bı sorunda var aramalarda bazen ses gelmiyor bakalım nasıl yaklaşacaklar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ysyselimy
Valla ben aldım bı sorunda var aramalarda bazen ses gelmiyor bakalım nasıl yaklaşacaklar
hm. umarım cozerler..._____________________________ ATAM İZİNDEYİM ....
mesutum415429 -
arkadaslar yardımlarınızı beklıyorumm _____________________________ ATAM İZİNDEYİM ....
mesutum415429 -
RED müşteri hizmetlerini aradığın takdirde en kısa zamanda eğer belirttikleri şehirdeysen gelip arızalı telefonunu alıyorlar. Yerine kullanabilmen için başka bir iphone bırakıyorlar. Hizmet anlayışları çok yerinde. Forumda daha önce belirtilmişti konu ama... _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: alpialper
RED müşteri hizmetlerini aradığın takdirde en kısa zamanda eğer belirttikleri şehirdeysen gelip arızalı telefonunu alıyorlar. Yerine kullanabilmen için başka bir iphone bırakıyorlar. Hizmet anlayışları çok yerinde. Forumda daha önce belirtilmişti konu ama...
alpialper; arkadasım.. Formda daha once belirtilmişti demişsin bu konu; o sayfanın linkini yollayabilirmisin? oraya yazarım bende.. burda zaman kaybetmeyeyim.._____________________________ ATAM İZİNDEYİM ....
mesutum415429 -
quote:
Orijinalden alıntı: mesutum415429
quote:
Orijinalden alıntı: alpialper
RED müşteri hizmetlerini aradığın takdirde en kısa zamanda eğer belirttikleri şehirdeysen gelip arızalı telefonunu alıyorlar. Yerine kullanabilmen için başka bir iphone bırakıyorlar. Hizmet anlayışları çok yerinde. Forumda daha önce belirtilmişti konu ama...
alpialper; arkadasım.. Formda daha once belirtilmişti demişsin bu konu; o sayfanın linkini yollayabilirmisin? oraya yazarım bende.. burda zaman kaybetmeyeyim..
arkadaslar yardımlarınızı beklıyorumm_____________________________ ATAM İZİNDEYİM ....
mesutum415429 -
guncell _____________________________ ATAM İZİNDEYİM ....
mesutum415429 -
Nasil bir yaklaşımı olucak ki? Ne manasiz bir baslik bu. Garantili faturali sifir alet. Kontratli aldiginiz icin extra avantajlarda var. Ya goturup genpaya birakirsin ya bir bayiye verirsin senin yetine gonderirler servise. Gelip ozel masaj sauna filan hizmetimi vericekler. Allahim ya birde up guncel bilememne yapilmis. -
quote:
Orijinalden alıntı: oguzhant
Nasil bir yaklaşımı olucak ki? Ne manasiz bir baslik bu. Garantili faturali sifir alet. Kontratli aldiginiz icin extra avantajlarda var. Ya goturup genpaya birakirsin ya bir bayiye verirsin senin yetine gonderirler servise. Gelip ozel masaj sauna filan hizmetimi vericekler. Allahim ya birde up guncel bilememne yapilmis.
ilginç bir yaklaşım,ve eğlenceli
_____________________________ Zaten kül olmuş birini ateşle korkutamazsınız! -
quote:
Orijinalden alıntı: Neo_1
quote:
Nasil bir yaklaşımı olucak ki? Ne manasiz bir baslik bu. Garantili faturali sifir alet. Kontratli aldiginiz icin extra avantajlarda var. Ya goturup genpaya birakirsin ya bir bayiye verirsin senin yetine gonderirler servise. Gelip ozel masaj sauna filan hizmetimi vericekler. Allahim ya birde up guncel bilememne yapilmis.
Arkadasin basligindan dahailginc degilya neyse..._____________________________ -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Neo_1
quote:
Arkadasin basligindan dahailginc degilya neyse...
eğlenceli kısmına katıldın mı peki?bak ben hala gülüyorum
_____________________________ Zaten kül olmuş birini ateşle korkutamazsınız!
-
Ben aldim cihaz sorunlu iade almiyorlar red service aradim. 4 gun gecti halen gelip alacaklar telefonu muadil telefon diye vodafone 858 android tel vermisler bide iphone4 yerine -- red service guvenme ekstra birsey oldugunda biz aracıyız diyorlar isin icinden cıkıyorlar. musteri memnuniyeti sıfır neredeyse _____________________________ -
9900 al rahatına bak _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler