Şimdi Ara

Vodafone interneti hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lumia nın 820 modelini alalı 2-3 hafta falan oldu fakat ben wifi dışında internete giremiyorum.. neden böyle anlamıyorum tüm ayarları yapmama rağmen arada giriyor arada girmiyor. Resmen çile .. Bunu yaşayan başka arkadaş var mı ?

• Veri dolaşım seçeneklerinden veri dolaşımını aç ve hala girmiyorsa çekmiyordur. Ben Avea ile en son 11 mb gordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah3684

Veri dolaşım seçeneklerinden veri dolaşımını aç ve hala girmiyorsa çekmiyordur. Ben Avea ile en son 11 mb gordum

oha 11 mb mı benim speed testte bile test yapamıyo . wifi ile girince yapabiliyo ancak. çekmemesi imkansız evdeyim yani dağın başında değilim ki niye var bu problem anlayamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah3684

Veri dolaşım seçeneklerinden veri dolaşımını aç ve hala girmiyorsa çekmiyordur. Ben Avea ile en son 11 mb gordum

11mbi pcde goremiyorum ben hocam

• Adil kullanım kotası dolana kadar 20 mb da görürsün. Önemli olan 30 gün 24 saat 11 mb görmek. Eğer doğruysa avea hat alayım bende. 2-3 mb a razıyım.

Konuyu açan arkadaş vodafone live ayarını sil. Vodafone internet kalsın tek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-Militarist

Adil kullanım kotası dolana kadar 20 mb da görürsün. Önemli olan 30 gün 24 saat 11 mb görmek. Eğer doğruysa avea hat alayım bende. 2-3 mb a razıyım.

Konuyu açan arkadaş vodafone live ayarını sil. Vodafone internet kalsın tek.

öyle denicem bir de teşekkürler
  • Hatta vodafone internet ayarınıda sil, tekrar al. Telefondan *3636# arama butonu / Cevapla / 5 / Gelen ayarlardan live olanı kaydetme. İnternet olanı kaydet. Varsayılan ayar olsun mu derse evet de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dediğinizi denedim fakat silme seçeneği çıkmıyor silemiyorum yani
  • Vardır. Vardır da bende lumia yoktur. Nerede olduğunu söyleyemiyorum. Ayarlarda bağlantı ayarlarında ağ hedeflerinde vodafone internetin üzerine basılı tutunca sil çıkıyor bende. Lumiada nasıl bilmiyorum. Bilen biri vardır buralarda.
  • valla ağları gösterdiği tek bir yer var ordan da silinmiyor bilmiyorum silen biri varsa nasıl yapıldığını söylerse iyi olur.
  • sim kartın kesilmiş sim kart mı orjinal mi, kesilmişse sorun çıkartır ayarları alma konusunda. normalde hiçbir ayar yapmadan internet ayarlarını sim karttan rahatlıkla alması gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pascal.Nouma

sim kartın kesilmiş sim kart mı orjinal mi, kesilmişse sorun çıkartır ayarları alma konusunda. normalde hiçbir ayar yapmadan internet ayarlarını sim karttan rahatlıkla alması gerekir

Malesef telefonu aldığımda takamadığım için önceki halini kestirmek zorunda kaldım fakat onun etkileyeceğini bilmiyordum akşam vodafone'u aramayı düşünüyorum
  • Lumialarda dns ayarı elle değiştirilebiliyor mu arkadaşlar?
  • Vodafone interneti seçmen yeterli. Nedense varsayılan live oluyor ama ondada iş yok.

• quote:

Lumialarda dns ayarı elle değiştirilebiliyor mu arkadaşlar?

şu an hayır
  • quote:

Değiştirilebiliyor ve yasaklı sitelere girilebiliyor. Wifi üzerinden yapılıyor sadece. Bağlı olduğun wifi ağına basılı tut düzenle falan olması lazım oradan mesela 192.457.5.47 ve 3128 gibi 2 adet yer mevcut, buralara dns yazabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

quote:

Değiştirilebiliyor ve yasaklı sitelere girilebiliyor. Wifi üzerinden yapılıyor sadece. Bağlı olduğun wifi ağına basılı tut düzenle falan olması lazım oradan mesela 192.457.5.47 ve 3128 gibi 2 adet yer mevcut, buralara dns yazabilirsin.

O dediğin proxy hocam. Dns olmuyor şu anda.

• bir de mağazadan nokia koleksiyondan erişim noktası uygulamasını tekrar indir. cihazdaki güncel olmayabilir, güncel değilse zaten güncelle seçeneği gelir.
  • quote:

bir de mağazadan nokia koleksiyondan erişim noktası uygulamasını tekrar indir. cihazdaki güncel olmayabilir, güncel değilse zaten güncelle seçeneği gelir.

Hocam baktım da öyle Bi uygulama bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Fairy Tail

quote:

bir de mağazadan nokia koleksiyondan erişim noktası uygulamasını tekrar indir. cihazdaki güncel olmayabilir, güncel değilse zaten güncelle seçeneği gelir.

Hocam baktım da öyle Bi uygulama bulamadım

şunu dener misin hocam

http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/eri%C5%9Fim-noktas%C4%B1/ce3895c7-01d0-4daf-a4c3-25c10463942d

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.