Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Vodafone İnternet Kotası Tükenme Sorunu__Yol Gösterecek Avukat Arkadaş Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1-Fatura çıkmadan ayrıntı göremiyoruz dediler,çıktı hala göremiyorlarmış!!
    2-Başka bilgisayarda deneyin dediler,denedim hala sorun var
    3-Dilekçe fakslayın dediler,faksladım cevap dahi yok.
    4-Vodafone forumda üye olmaya çalışıyorum "cnbldjfklmdkjfobıjdflkmglskdlksdflk" bile yazsam bu kullanıcı adı kullanılıyor hatası veriyor.!!!!!!!!!!!!!!!!
    5-Ben her türlü yasal izni veriyorum,yeterki tarihlere ve hareketlere bakın,sorunu bulun diyorum,yasal olarak bakamayız diyorlar!!!

Artık 100 tl kontrat iptal bedeli verip kurtulacağım bu kabustan.Ama yanlarına kar kalsın istemiyorum.Tüketici hakem heyeti ya da başka bir yol.Bu bedeli geri almak için ne yapmalıyım?

Değerli arkadaşlar Vodafone 6 gb kotalı süper internet kullanıyorum.Sorunum kotanın çok hızlı şekilde dolması.Nette gezinmek dışında pek birşey indirmem.Müşteri hizmetlerini aradığımda faturanız çıkmadan birşey göremiyoruz dışında birşey söylemiyorlar.

Kullanım analizime baktığımda bloklar halinde 54 mb veri indiği görülüyor oysa bunu gerektirecek bir kullanımım yok.Lisanslı antivirüs kullanıyorum ve bütün oto güncellemelerim kapalı durumda.Dizüstü bilgisayarımda kullanıyorum.

Bu sorunu yaşayan vodafone vodem kullanıcısı arkadaşlar var mı?Varsa sorunu çözebildiniz mi?

*2 günde 1 gb tükendi doğru dürüst kullanmadan.

Vodafone İnternet Kotası Tükenme Sorunu__Yol Gösterecek Avukat Arkadaş Var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DefinitioN* -- 12 Mayıs 2014; 21:18:54 >

• merhaba aynı sorun bende de var. vodefone forumlarda soyle bır cozum bulunmus ama bende etkili olmadı.

http://forum.vodafone.com.tr/t5/S%C3%BCper-%C4%B0nternet/6-gb-Wi-Fi-bir-gunde-gece-sabaha-kadar-54-Mb-bir-dakika-ara-ile/td-p/199517/page/3
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.