< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Vodafone Hat Şarjı Sömürüyor? (10. sayfa)
-
-
birader yemin ediyorum verdiğin bir tane doğru info yok bir de ısrar edip adama çıkışmışsın frekansın gelen güçle alakası yok ne elektrik-elektronik terminolojisini katlettin resmen
temel elektromanyetik dalga kanunu der ki frekans ne kadar düşerse menzil o kadar artar konu burada da kapanmıştır
-
Tesekkurler sizinde verdiginiz ek bilgilerden dolayi
Maalesef bu durumlar karsisinda bosa tartismaktan baska ileriye gidemeyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef bu durumun vodafone tarafindan ciddi sekilde ele alinip incelenmesi sistemsel duzeltmeler gerekiyor fakat yapacaklarini sanmiyorum sarj tuketimine dikkat ediyorsaniz vodafone yerine turkcell veya telekom tercih edilmeli
Yıl olmuş 2025 bu sorun hala devam ediyor.
Hem şarjı hızlı gidiyor hem interneti.
Fena çarpıldık. Kampanyalarda bitti .
Vodafone pişmanlıktır turkcelle ayda 150 lira daha fazla vermemek için vodafone a geçtim daha ilk günden nası bi pişmanlık olduğunu anladım şarjı yok ediyor resmen hadi şarjı yok ediyosun bari internete hızlı gir demi oda yok tarife mayısta bitiyor gün sayıyorum turkcelle geçmek için
-
Şarj problemi sürekli band değiştirmesinden mi yoksa başka bir sebebi mi var acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
dün daha kırsal bir yere gittim anasını belledi şarjın.
Daha 11 ay var bu işkencenin bitmesine. Hala kendime kızıyorum nasıl iyice araştırmadan 15 yıl sonra vodafone geçtim diye.
-
Çözüm Vodafone kullanmamak ya da 2G de kullanmak
-
öyle öyle öğrenecek
-
Turkcell güzel tarifeler var mı
Konusunda sorabilirsiniz bilgim yok
Turkcell ve ucuza tarife :) daha sınırsız pass paket bile vermeyen bir operatörden bahsediyoruz 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X