Şimdi Ara

VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.170
Cevap
48
Favori
128.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Omni de 5ghz yok. 100 tl ikinci el icin cok iyi fiyat. Ben h300 u koridora koydum evin her yerinde 5g ile modeme gelen 75mps hizi 65-69 arasi aliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle çok teşekkürler hocam. İşte Extra DSL 500 civarı olunca bir wifi 5 için 200 lira fark ödemek istemiyorum o yüzden Omni düşündüm. Öyle çok arayüze girip ayar yapanda biri değilim. Bu cihazın gigabit portu ve wifi 5 olması beni cezbetti. Wifi 5 olmalı diyorlar bu dönemde modem alıyorsanız o yüzden dikkatimi çekti. Siz hangisini tavsiye edersiniz fiyatlar bu civarken? Derdim kopmadan internet kaybı yaşamadan internete soksa yeter 75-80 Mbps lik pakete geçeceğim işte VDSL modem temin etmem lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay320 -- 29 Mart 2021; 0:37:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oktay320 O kullanıcısına yanıt
    Valla omniyi bende tecrube etmek istiyorum. H300s de ufak tefek sorunlar yasiyorum. Samsung tvde iptv izleyemiyorum mesela. Bilgisayarda arada bir dns ile alakali sorun yasiyorum. Onun disinda cekiminden memnunum. Hat degerlerim asus n17u ye cok iyi. Modem daha yuksek hizla bulusuyor ve snr ve hat zayiflama daha iyi durumda.

• quote:

Orijinalden alıntı: oktay320

Hocam ikinci el olarak H300S almayı düşünüyordum 100 lira civarlarına. Eğer ikinci el alamazsam Keenetic Omni DSL almayı düşünüyorum. Siz ne tavsiye edersiniz? İnternet performansında herhangi bir fark oldu mu? Birde H300S ile Keenetic Wİfi 5GHz performansında herhangi bir fark var mıdır? Sadece aynı odada mı verim alınıyor?

@cimbom38 @KenanK89

Alıntıları Göster

Ben h300 s i 1 yıl kadar kullandım çekim gücü gayet iyiydi.Keenetic Extra DSL

modem kullanıyorum. Köşe odalarda hem 2,4 hemde 5 ghz çekim gücü evimde bana göre h300 s den daha iyi. Keenetic Omni DSL kullanmadım.Extra DSL de 4 anten var. Omnide ise 2 anten çekim gücü daha düşük olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 29 Mart 2021; 16:20:10 >

• Çok teşekkürler. H300S den özellikle memnun olmadığınız bir konu yoksa eğer ben 110tl ye H300S almayı planlıyorum 2. El olarak alıcam ve Türknet ya da netspeed ile kullanacağım. Omni 300 tl ye ve Wi fi 5, gigabit portu olmayacak Extra da biraz pahalı geliyor. Almışken WiFi 5 de olmalı diyor herkes. Birde modem arayüzüne bile girmeyen biriyim o kadar özellik var ama ben kullanmazsam yine o parayı boşa vermiş olacağım gibi geliyor.

• Modemi bugün vodafone net başvuruda istinaden vdsl hizmetim için verdiler modeme hayran kaldım yapmam gereken bir ayar veya öneri var mıdır ?
    VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]
    VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quad HD -- 8 Nisan 2021; 16:14:58 >

• Merhaba arkadaşlar. 2. Elden 150 tl ye aldım ben bu modemi.
    Evime 62 megabit hız geliyor dediler ve modem sabit 62 megabiti veriyor wifi ile. Acaba daha yüksek hızlara da çıkabilir miyim?
    Hiç bir ek ayrıntı ayar yapmadım.

• Ayrıca İnternet altyapısını adrese göre sorguladığım zaman 50 megabit çıkıyor 😊

Milenium ise 16 megabit dedi 😊

• KenanK89 kullanıcısına yanıt
    fiber olarak nasıl kullanabiliyorsunuz ben fiber olarak kullanmak istiyorum fakat yapamadım bir türlü kurulum wan kısmında adsl vdsl vs var fiber yok nereye girdiniz kullanıcı adı ve sifresini acaba

• codezeta C kullanıcısına yanıt
    Ethernet var birde o adsl ve VDSL olan kısımda. Oradan giriyorsun.

cidden mi sanki ben onu da denedim Allah Allah sistem soyle demi cam kablonun girdigi dönüştürücüden gelen ethernet kablosunu modemin wan girisine takıyoruz sonra da dedigin yerden kullanici adi sifre giriyorum islem tamam

acaba yeteri kadar mı beklemedim siz internetin gelmesini ne kadar beklemistiniz

valla yok arkadas ben beceremedim su vlan id kısmını 35 yapmam lazımmıs heralde internet saglayicim oyle dedi ama orası degismiyor 0 olarak kalıyor VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU]

• codezeta C kullanıcısına yanıt

Servis sağlayıcınız vodafone veya Superonline değilse bu modemi kullanamazsınız.

TT modemleri seri numarasına özel sinyal verir. Eğer seri numarası uyuşmayan bir modem takılırsa modem IP almaz.

Eğer vodafone ise WAN_Ethernet içersinden PPPoE olarak ayarlayıp altına servis sağlayıcısının verdiği kullanıcı adı şifrenizi girin ve kaydedip çıkın başka bir ayar yok.

Yok illa ben bunu kullanacağım derseniz TT nin kendi verdiği modemi köprü moduna alın herhangi bir lan çıkışından kablo çıkartıp h300s in wan girişine girin. WAN_Ethernet kısmından PPPoE olan kısmı DHCP olarak ayarlayın.

Modemin yerel IP sini Köprü moduna geçirdiğinizden farklı yapın ki çakışma yapmasın. (Köprü olan 192.168.1.1 ise H300s 192.168.2.1 gibi.)

Ayrıca tüm ayarlara erişmek için modem arayüzüne girerken Ad: VodAdmin Şifre: Voda556Net12 kombinasyonuyla giriş yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 13 Nisan 2021; 0:52:53 >
  • superonline da farklı modemler kullanıyorlar. tek sorun kullanıcı adı ve şifresini eski modemden çekmek

• marcelor kullanıcısına yanıt

Öyle mi ? Özür dilerim. FTTH altyapıda bütün ISSler modem kısıtlıyor diye biliyordum. Teşekkür ederim.

TT modem kısıtlaması benim işime de geliyor :D Kendi verdikleri modeme QoS atayıp 24/2 mbps e sabitliyorum h300s e tam 100/8 mbps hız veriyorum misafire tanımadığı 24mbps internete bağlıyorum benim ana internetime hiçbir zararı olmuyor. Güzel yöntemler geliştirdim bu TT kısıtlamaları yüzünden. :d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 13 Nisan 2021; 0:56:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KenanK89

Boardcom işlemci değil zaten, anakart. Bende boardcom a ait işlemci göremedim. Yunanintanda aktif kullanıcılarından aldığım bilgiler bunlardı almadan önce. Anakartının boardcom chipsetine sahip olduğu ve işlemcilerinin realtek olduğunu söylediler.

konu biraz eski ama bu modemin ikinci elini buldum bi bakayım dedim yalan yanlış bilgi dolu

broadcom cpu olmaz anakart olur demişsiniz de broadcom anakart diye bisey yok çipset dediğin şey cpu yani işlemci

bu modem realtek işlemciliymiş bunu gördüm vaz geçtim almaktan modem broadcom falan değil arkadaşlar bu mesaja bakıp aldanmayın

broadcom cpu lu modemlerde adı üstünde baba gibi broadcom işlemcisi olur realtek çipli modeme fotoyu koyduğu halde broadcom çipi var diyip milleti de yanlış yönlendirmeyin orda bir tane broadcom marka entegre bile yok yahu birde o kadar iddialı konuşmuşsunuz ki bileni de şüpheye düşürüyorsunuz insaf hg658 de broadcom işlemci var mesela buyrun anlamayanlar için fotosu

yeşil bga kılıf chip broadcom cpu

• kingstonn K kullanıcısına yanıt

Aradığınız cevap konunun ilk sayfasında yer arıyordu zaten. Önünüze gelenin yorumuna takılmayın hocam. Yunanlara da aynı modem satılmamış olabilir. Fakat ben araştırdığımda yunanlar da realtek diyordu. Konunun ortalarında bi broadcom dedikodusu çıkmış ortaya, nasıl çıktı acaba VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.