H300s < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VODAFONE H300s / 300 Mbps + 866 Mbps AC / 4 Gigabit / VOIP / VDSL MODEM [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
H300S
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Root giriş bilgileri ilk sayfa da mevcut.
Cihaz fw si v1.0.09.05 aldığımdan beri aynı yazılımda. Güncelleme gelmedi zaten. -
Birinden buldum sıfır diyor? Olabilir mi? 250 tl ye. Birde garantilik durum olursa nerere götüreceğiz ve ne göstereceğiz?
Birinden buldum sıfır diyor? Olabilir mi? 250 tl ye. Birde garantilik durum olursa nerere götüreceğiz ve ne göstereceğiz?
Ben ürünün nasıl olduğunu bilmem hocam. Kutusu üzerinde garanti için gerekli bilgiler var. Ürün sıfır ise de. İçinde belgesi de var. Bende sıfır aldım. -
h300s için ortalama bir fiyat. Aşşağı yukarı 200-270 arasında satılıyor. Ucuz diye işkillenmenize gerek yok ama almadan önce iyice kontrol edin tabi.
-
Merhaba, bu modem gercekten çok iyi ben 1 hft kullanabıldım sansıma arızalandı. 3 aylık modem vodafone ile sözleşme iptal olunca modem garantısını vodafone ilgilenmiyor, brightstar garanti vodafone da diyor. yani anlayacagınız alacaksanız, bunları bilipte alın kullanın. şuan tuketıcı haklarında bakalım birsey çıkarsa?
Bu modemde arıza yasayanınız oldu mu? Reset atılamıyor, modem arayuze baglanılamıyor. sadece guc ısıgı yanıyor. Baska 12 v adaptorle denedım sorun adaptorde degıl.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redali79 -- 18 Mart 2021; 14:57:15 > -
Adana içinde bu H300 s modemden kullanan vodafone abonesi arkadaş varsa bana özelden mesaj yolu ile ulaşabilir mi? Teşekkurler...
-
Odamla modem arasında duvar var, yarı yarıya hız dusuyor odamda, 5ghz modem olarak bunu alsam hız sorunumu cozermi bu modem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5ghz sadece aynı oda içerisinde verimli çalışır. Duvar kalınlığı vs de önemli sinyal için tabiki. Bu çoğu modem de bu şekilde.
Merhaba
Arkadaşlar bende boşta duran H300s modem var bu modemi access point olarak kullanabiliyorum. Kullana biliyorsam kurulumla ilgili bilgiyi nerede bulabilirim.
Teşekkürler
Kullanabilirsin. Ana modemdemin herhangi bir lan portuna kablo tak diğer ucunu da h300s'in wan portuna(kırmızı olan) tak.
Internet/Wan sekmesinden Wan ethernet kısmını aç diğerlerini kapat. Wan ethernet ayarlarından bağlantı türünü dhcp olarak ayarla.
Modemin ayarlar sekmesinden 192.168.1.1 olan IP yi diğer ana modemden farklı olacak şekilde değiştir ki çakışmasın.
Ardından Internet ışığı yanacak ve acces point olarak çalışacaktır.
Kablosuz olarak acces point olarak kullanamazsın bu özelliğin adı WDS olarak geçer ve nadir modemler bunu destekler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mylm.56 -- 21 Mart 2021; 21:12:29 > -
Arkadaşlar merhaba yaklaşık bir senedir bu modemi kullanıyorum. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım fakat son bir haftadır evdeki telefonlar wifiye bağlıyken bildirimler gelmemeye netflixten içerik indirmemeye sosyal medyada yavaşlama başladı. Tarayıcıdan İnternete girdiğimizde siteler açılıyor. Speedtestte hız testi yapıyorum wifi ile normal sonuçlar alıyorum. Sorun modemde mi iss de mi anlamadım. Başka bir modemle deneme şansım yok şu an. Daha önce başına böyle birşey gelen oldu mu? Modem değiştirsem sorun çözülür mü acaba
Merhaba, DH üyeleri. Belki sizlerin başına da gelebilir diye yaşadığım ilginç modem hikayemi, bilgi amaçlı yazıyorum.
Benim elimde 4 ay Vodafone aboneliğin de kalınıp, sözleşme iptal olup ayrılma nedeni ile H300 s modemden var. Ben modemi başka operatör de 1 hft çok güzel kullandım. Sonra sabah bir baktım power ışığı hariç hepsi sönmüş. Modem ne reset kabul ediyor, ne kablo, ne wifi hiç bir sekilde baglanılamıyor.
Tabi bu durumda garantili diye önce Vodafone u aradım. Onlar sözleşme bitince garanti biter dedi. Bende dedim sonuçta sen bu malı sattın parasini aldın. Ama kimse ilgilenmedi. Brightstar garantisinde görünen modem için brightstar i aradım onlarda topu Vodafone a attı. Sonuç elimde patladı. Tüketici hakları Vodafone a yazı yolladı Vodafone ben cihazin ilk sözleşme sahibi değilim diye yine kâle almadi. Modemi aldığım arkadaş tüketici hakları üzerinden başvurma işini devraldı. Tam acaba daha ne kadar uzayacak bu iş diye hayıflanırken....
Şans eseri Vodafone da çalıştığını bildiğim bir arkadaş a durumu anlattım. Akşam modemin yanında görüşelim dedi. Dsl kablosunu takmamı söyledi ve modem ilk sahibinin ismini verince modemi uzaktan dsl kablosu üzerinden görüp açtı. Çok şaşırdım, meğerse içindeki yazılım uzaktan müdahaleye izin veriyormuş. Neyse herşey ilk kullanmaya başladığım gibi güzel, derken 1-2 saat sonra çat gene power ışığı ve tüm ışıklar gitti. Arkadaş Vodafone müşteri hizmetlerinde diye tekrar boşluğunu bulup bakamadık. Hft sonu felan derken pzt arkadaş aradı , bakalım yine diye. Olmadı modemle yanına gideceğim. Ben modemin arızalı olmadığını anladım ya bir kere. Eve gidince ilk iş yine tek yeşil ışığı görmek oldu, acaba dedim dışardan uyaran versem; tuttum eski modemden lan kablosu ile H300 s lan girişine bağlantı yaptım. O da ne yavaş yavaş ışıklar teker teker yandı. Hemen kapattım modemi tekrar dsl kablosunu bağladım ve açtım. Modem 15 gündür benle dalga geçti resmen. Vodafone da ki arkadaş tekrar hat güncelleştirmelerini kontrol etti sorun yok. Şimdilik 8 saat oldu sorun yok.
Özetle :1-Sözleşme bitti mi garanti yok.
2-Buna benzer modemde arayüz ulaşma sorunu yaşarsanız, başka bir modemden lan bağlantısı yaparak modemi belki uyandırabilir siniz.
Ben önce yazılım Vodafone acaba başka operatör de kullanmayalım diye güvenlik mi koydu diye düşündüm, ama bu modemi kullanan yığınla insan var. DH de bir arkadaş daha benim gibi tek ışık meselesi yaşamış, 5 ay kadar önce ama onada ne yaptın diye ulaşamadım.
Biraz ilginç bir durum ama inşallah tekrar yaşamam, yaşarsam da buradan bilgi veririm.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mylm.56Kullanabilirsin. Ana modemdemin herhangi bir lan portuna kablo tak diğer ucunu da h300s'in wan portuna(kırmızı olan) tak.
Internet/Wan sekmesinden Wan ethernet kısmını aç diğerlerini kapat. Wan ethernet ayarlarından bağlantı türünü dhcp olarak ayarla.
Modemin ayarlar sekmesinden 192.168.1.1 olan IP yi diğer ana modemden farklı olacak şekilde değiştir ki çakışmasın.
Ardından Internet ışığı yanacak ve acces point olarak çalışacaktır.
Kablosuz olarak acces point olarak kullanamazsın bu özelliğin adı WDS olarak geçer ve nadir modemler bunu destekler.
Teşekkürler
Aynı sorundan ben de müzdaribim hocam. Hangi ispdesiniz ? Ben Türknet kullanıyorum. Aylardır cayır cayır çalışıyordu sıkıntı yoktu. 1 haftadır instagram videolar donuyor. Bildirimler gelmiyor. Modemi sıfırladım yine düzelmedi. DNS'leri elle ayarladım 1.1.1.1 kullanmaya başladım sorun düzeldi.
-
Bende Türknet kullanıyorum hocam. Müsaitseniz özelden olur buradan olur daha detaylı anlatabilir misiniz
Modemi bugün aldım, iss turknet; (VDSL 75mb)
Modem FW: v1.0.09.05
Wifi KAPALI: wifi için harici router kullanıyorum.
(ilk yaptığım ayarlar ve testler görsellerde, devamını gün be gün test edip yükelerim)
(hat kalitem konusunda fikir verirmisiniz ?)
Diğer Görselleri buraya bırakıyorum, yapmam gereken ayarlamalar nelerdir sağlıklı ve kesintisiz kullanım için ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi granite black -- 27 Mart 2021; 18:59:3 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: KenanK89
Şuana kadar keenetic ile de h300s ile de sorun yaşamadım hocam ben.Hocam ikinci el olarak H300S almayı düşünüyordum 100 lira civarlarına. Eğer ikinci el alamazsam Keenetic Omni DSL almayı düşünüyorum. Siz ne tavsiye edersiniz? İnternet performansında herhangi bir fark oldu mu? Birde H300S ile Keenetic Wİfi 5GHz performansında herhangi bir fark var mıdır? Sadece aynı odada mı verim alınıyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay320 -- 29 Mart 2021; 0:8:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X