teşekkürler |
VODAFONE TR GİZLİ ÖZEL FATURALİ TARİFELER GÜNCEL HEDİYELİ KAMPANYALAR 7/24 SORU CEVAP YARDIM TAVSİYE (105. sayfa)

-
-
Hocam merhaba normal tweet atıyoruz.vodafone destek kismami söylediğinizi yazıp tweet atcaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Vodafone hashtagi ile paket değişliği, iptal edeceğiniz vb gibi bir twitt atın, onlar geri dönüş yapıyor.
Ben mevcut paketinin yenisine 3 kat fiyat istemiyor, numaramı taşıyıp vodafone ile vedalaşacağım yazdım, geri dönüş yapıp 185₺ istedikleri paketi 96₺ teklif ettiler.
Düzenli ödeme yapmama rağmen hiç mantıklı teklif sunmuyorlar. Sosyal medya hesaplarının 24 saat aktif olduğun söylüyorlar fakat oradan gönderdiğim mesajlara da bakmıyor ve dönmüyorlar. Bu tuhaf durum karşısında şaşırdığımı söyleyeyim.
-
Hocam twitter ulaştılar.185 tl den 96 tl anlastigin tarife hangisi.yardimlarin için çok teşekkür ederim.
Redli 18 tarifesi, ama ben anlaşmadim, forumda diğer kullanıcılara teklif edilen daha iyi paketleri bildiğim için "Düşünüp, karar vereceğim" dedim
redli 22 gb tarifesini tavsiye ederim.22 gb+3000 dakika +Facebook Twitter instgram WhatsApp messenger sinirsiz+sebeke sabıt hatlar sinirsiz 84+9=93 tl.redli 18 gb tarifesi 155 tl den abime red 22 tarifesi 84+9=93 anlaştık.redli müşteri özel 25 plus 104+9=113 teklif edildi.redli 18 gb 96 vereceğine redli 22 gb yada redli müşteri özel 25 gb plus (WhatsApp Twitter Facebook instgram messenger youtube Spotify 3000 dk sebeke sabıt hatlar sinirsiz)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaiecris -- 17 Haziran 2023; 13:44:46 >
Sizin gibi düşünüyorum. 22GB veya 25GB paketlerinden birine geçmeyi tercih ederim,teklif çıkarsa
Uyumlu müşteri özel 5 gb tarifemin taahhütü 2 hafta sonra bitiyor.Şu anki fiyatı 41 tl. Bu taahhüt bitince nolacak paketsiz mi kalıcam yoksa paket yeni fiyatından yenilenecek mi,tekliflere baktım aynı tarife 113 tl olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
dostlar taahhütüm 2 gün sonra bitiyor. şuan redli 25 tarifesini kullanıyorum 109 tl'ye fakat taahhütüm bittikten sonra tarifemden daha düşük bir tarifeye geçemiceğimi söylüyorlar. müşteri hizmetleriyle 2 defa konuştum yardımcı olunmadı. şuan kullandığım tarifenin aynısına geçmek istediğimde bile 2 katından fazla fiyatı oluyor. başka tarifelere nasıl geçebiliriz yardımcı olabilecek var mı?
-
Nası blöf yapıyonuz
redli 25 yada red 25 aynı tarife olmalı.25 gb+1500 dk heryone +sebeke sabıt sinirsiz+Facebook Twitter instgram WhatsApp messenger olmalı.iki ayım var 81 tl kullanıyorum.iki yol var.ilki faturasıza geçme blofu yada danger arkadaşın dediği gibi Twitter ordan uygun teklif geliyor.red 22 gb 3000 dk +iletişim sosyal sebeke sabıt 84+9=93 tl şansınızı deneyin.
Merhaba,
Bilgi veren herkese teşekkürler.
Müşteri hizmetlerini aradım, sesli yanıt sisteminde her soruya " müşteri hizmetleri " diye söyledim. Anında temsilciye bağlandım.
Fiyatlar çok pahalı faturasıza geçmek istiyorum dedim, geçen sene anlaşma yaptığım 39 TL Uyumlu müşteri özel 5 GB, 1000 dakika , 250 SMS paket aşmama garantisi ve kullanılmayan haklar bir sonraki aya devir olan paketi, 7 GB, 1000 dakika ve 250 SMS olarak aynı fiyat ile 1 yıllık anlaşma teklif ettiler tabi hemen kabul ettim.
Normalde uygulamada en düşük paket 5 GB 107 TL olarak çıkıyordu. İyi ki buradaki yazıları okumuşum :)
-
Aynı şekilde denedim tınlamadılar, bana mısın demedi temsilci :/
Merhaba arkadaşlar türk telekomluyum.vodafoneye geçmeyi düşünüyorum ama İnstagram tweetir ve youtube sınırsız +her yöne 2000 dk civarı+100 sms(önemli değil bu) vodafone paketi yok mu? Varsa da nasıl uyguna alabilirim?
Arkadaşlar merhaba Turkcell den Vodafone faturasıza geçeceğim. Bana sınırsız youtube olan redli tarifelerden gerekiyor. Bunu direkt faturasızdan nasıl alabilirim? Hangi yol veya yönteme başvurmalıyım?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bizim blöfü yemediler. 2 ayrı müşteri temsilcisiyle görüştüm tahahütümün bitmesine 15 gün vardı fiyat yüksek farklı operatöre geçeceğim, faturasıza geçeceğim blöflerimi yemediler yanımda uygulamasında görünen 4 gb uyumlu tarifesindeki 100 küsür liralık teklifler harici farklı bir teklifimiz yok diyorlar, bir sürü de nutuk dinledik mevcut ekonomi koşullar ortada, diğer operatörlerde fiyatlar daha yüksek, bu fiyatlar bedava hiç uğraşmayın deyip dil döktü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 20 Haziran 2023; 15:14:46 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X