Şimdi Ara

Vodafone Geçtim Sim Kart Kaydı Yapılamadı Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
25.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcellden Vodafone geçtim türkcell hatdım deaktif oldu vodafone takınca sim kart kaydı yapılamadı diyor ne yapabilirim ?

Vodafone Geçtim SIM Kart Kaydı Yapılamadı Sorunu

Vodafone'a geçtiyseniz ve SIM kart kaydında sorun yaşıyorsanız, bunun birkaç nedeni olabilir.

En yaygın sorunlardan biri, "ses için SIM'in temel hazırlığı yapılmadı" hatasıdır. Bu hata, SIM kartınızın ses hizmetleri için etkinleştirilmediğini gösterir.

Bu sorunu çözmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Vodafone müşteri hizmetlerini ara.
    • Bir Vodafone mağazasını ziyaret et.
    • Vodafone'un çevrimiçi yardım merkezini kullan.

SIM kartınızın etkinleştirilmesi birkaç saat sürebilir. Bu süre zarfında, ses hizmetlerini kullanamayacaksın.

Diğer olası nedenler şunlardır:

• Yanlış SIM kart: Vodafone'dan aldığın SIM kartın telefonunla uyumlu olduğundan emin ol.
    • Arızalı SIM kart: SIM kartın fiziksel olarak hasar görmüş olabilir.
    • Hesap sorunları: Vodafone hesabında ödenmemiş faturalar veya diğer sorunlar olabilir.
    • Ağ sorunları: Vodafone ağında geçici kesintiler olabilir.

Bu sorunları çözmek için Vodafone müşteri hizmetleriyle iletişime geçmen önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • M.H aramak en doğrusu

Orijinalden alıntı: heromex

Turkcellden Vodafone geçtim türkcell hatdım deaktif oldu vodafone takınca sim kart kaydı yapılamadı diyor ne yapabilirim ?

Başvuru tarihiniz nedir?
    Diğer operatörde hattınız deaktif olduysa en az 2 gün geçtiğini anlamaktayım.
    Turkcell tarafında işlem Maksimum 2 gün, BTK'da maksimum 2 gün ve Vodafone'da maksimum 2 gün olmak üzere toplamda 6 gün sürmektedir.

Numaranız Vodafone tamamen geçtiyse ve simkartınız bu hatayı veriyorsa; 2 ihtimal vardır.
    1) Simkartınız ile sistemdeki simkart numarası muhtemelen farklıdır. Aldığınız bayiye giderek simkartınızı ücretsiz olarak değiştirebilirsiniz yada;
    Faturalı bir hatsanız size en yakın bayiden yedek simkartınızı alabilirsiniz.(ücretsizdir, bayi 2TL ücret alabilir.)
    Faturasızsanız yine aynı şekilde size en yakın bayiden işlem yaptırabilirsiniz. (8TL simkart ücreti talep edilebilir)
    2)Simkartınız telefona uymamış olabilir. (64kb ve 128kb'lik sim kartlarda bu tarz sorunlar olabilmekte.)

Vodafone'a geçişiniz kabul edildiğinde hattınıza otomatik olarak mesaj gelir, "başvurunuz kabul edilmiştir. Geçişiniz XX/XX/2010 tarihinde sağlanıcaktır şeklinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExisTeeN -- 29 Kasım 2010; 20:12:59 >

• Şu an ben de aynı problemi yaşıyorum. Sabah 07:00 'de taşıma işlemi gerekleşecektir diye mesaj gelmişti, hala "Servis yok" gözüküyor. Bakalım, öğleden önce gelmezse, direk bayiye gitmeyi düşünüyordum.

@ExisTeen :

Bu devirde böyle şeyler hala oluyor demekki...
  • Hattım 09:30 civarı kullanıma açıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cirm

Şu an ben de aynı problemi yaşıyorum. Sabah 07:00 'de taşıma işlemi gerekleşecektir diye mesaj gelmişti, hala "Servis yok" gözüküyor. Bakalım, öğleden önce gelmezse, direk bayiye gitmeyi düşünüyordum.

@ExisTeen :

Bu devirde böyle şeyler hala oluyor demekki...

Sabah saatlerinde BTK'nın sistemlerinde yaşanan gecikme dolayısıyla tümn operatörlerde hat açılışlarında gecikme yaşandı. Sorun bundan kaynaklanmıştır.
    Burası hala Türkiye dostum. =)
  • Umarım daha iyiye gideriz. Yinede çok kötü değil, VF bayiine gittiğimde görevli 5 dakikada işi bitirdi. Eskiden olsaydı ikametgahtan, nüfus cüzdanı suretine kadar bir ton evrak istenirdi herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sim Kart Değişikliği Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hesapta gece 02.23 de iki taşıdığım hatta açılmış olacaktı.
    ama reklamla icraat farklı konular.
    Burası Türkiye ve servislerin tamamının başındaki tüm yetkililer işlerini beceremedikleri için işten kovulmalıdır ve insana değer verenler işbaşı yapmalıdır.

Bu sadece telefonda değil, klima için 45 dk da ordayız derler tüm gün bekletirler, elektrikçi 1 saat der, 5 saatte 5 telefonla gelir. Mal teslimatı yaparlar bir kutuyu eksik bırakırlar, 1 gün sonra yollayacaz efendim derler ve o gün de yollamazlar.. habire tel açarsınız...

Vodaphone çağrı merkezine de sabah konuyu ilettim... Çözüm yok
    Sorunumuz ise

sim kart kaydı yapılamadı............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeravalar -- 23 Temmuz 2011; 18:47:45 >
  • Arkadaşlar bu sorunu bende yaşıyorum şuan bekleyip de düzelen var mı yoksa tim e mi gideyim_? vodafone->trcell
    her 3 ayda bir periyodik olarak şebek sorunu yaşıyorum..ben arayabiliyorum ama beni aramıyolar..
    yada hattın çekmemesi gibi..
    herneyse sana hayırlsıı olur bakalım...bide bu çağrı merkezinde müşteri yetkilisine ulaşmak mesele yanii..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.