Şimdi Ara

Vodafone Freezone Olamayanlar Kulübü[Çözüm]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer konularda bir çok kez yazılan çizilen ancak halen aynı sorunu yaşayanların çözüm bulması adına konu oluşturulmuştur.

Sadece Vodafonepay freezone kampanyalarından yararlanmak yarım freezone faturalılar için

1. Linkten freezone tanımınızı yapınız, 26 yaş altı bireyin aynı aileden olma şartı yoktur.

https://www.vodafone.com.tr/lead/hattini-uzerine-tanimla

2. FREEZONE yazıp 1525 sms gönderin.

3. Hoşgeldiniz cevabı sonrası vodafone hesabına webden giriş yapınız.

https://www.vodafone.com.tr/login

4. Ek paketlerden Sıralamaya basıp düşük fiyattan yükseğe seçiniz çıkan t Ücretsiz freezone Internet Paketini satın alınız.

https://www.vodafone.com.tr/tarifeler/ek-paketler/internet

5. Paketle birlikte freezone hoşgeldin mesajı gelmesi sonrası Vodafonepay hesabına girip sadece pay freezone kampanyalarına katılabilirsiniz bu işlem sonrası vodafone yanımda da halen freezone görünmezsiniz.

Tarife değişimi olmadan Vodafonepay ve Vodafone yanımda tam freezone Faturalı Faturasız

1.Hattınız faturasız ise önce linkten tanımlama yapıp daha sonra herhangi faturalı tarifeye geçiş yaparsanız tam freezone aktif olmaktadır.

2.Hattınız faturalı ise Linkten tanımlama sonrası herhangi bir tarife değişikliği sonrası tam freezone aktif olmaktadır.

3.Tarife değişim imkanınız yoksa tanımlama yapılan 26 yaş altındaki kullanıcının Kimlik seri no TC Doğum tarihi kısaca kimliğine sahipseniz BTK tüketici şikayet sisteminden şikayet oluşturup ilgili bilgileri şikayete giriniz size gelecek arama da mt tarafından bilgiler tekrar sorulur ve bilgi girişi sonrası tam freezone aktif olacaktır.

https://tuketicisikayet.btk.gov.tr/login

Örnek şikayet metni

Alıntı

metni:
    XXX Numarama freezone tanımlaması yapmama rağmen yanımda uygulamasında ana sayfada freezone logosu bulunmuyor ve kampanyalardan yararlanamıyorum Tanımlama yaptığım kullanıcının TC numarası xxx Kimlik Seri numarası XXX Doğum tarihi ve yeri XXX adres xxx sistemden güncellenmesini talep ederim.Vodafone ana sayfa ekran görüntüsü ektedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 4 Haziran 2025; 10:9:21 >

• aLT YAŞ sınırı 7 midir ?

• Birkanbey kullanıcısına yanıt
    Faturasız hatta olmusyormus zaten o iş olmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesinsatmayan

Faturasız hatta olmusyormus zaten o iş olmadı

@Pesinsatmayan Oluyor konuyu iyi okuyalım...

@krkmz1666 evet ama denemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 3 Haziran 2025; 14:42:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Faturasızda denedim kabul etmedi .Kriteri karşılamıyor  

• Arkadaşlar uygulamadan değil de tarayıcı üzerinden girmeye çalışıyorum ama 4 haneli sms gelmiyor ne yapmalıyım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetow123

Arkadaşlar uygulamadan değil de tarayıcı üzerinden girmeye çalışıyorum ama 4 haneli sms gelmiyor ne yapmalıyım

Spam/Engelli mesaj bölümünü kontrol edin orada yoksa son 1 hafta içinde faturasızdan faturalı ya geçiş yaptıysanız 48 saat kod blokesi oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Bugün mesaj geldi hocam 20 gün önce falan taşıyarak hatta Vodafone a geçtim şuan şöyle bir sorun var Vodafone pay de freezone kampanyalarına katılamıyorum ama freezone yazıp 1525 e attığımda zaten freezonelisin diyor çözemedim normal tarayıcıdan da freezone ücretsiz paketleri alıp geçeyim dedim ama ücretsiz paketler bana çıkmıyor.. müşteri temsilcisi fatura kesim tarihinden sonra olur falan dedi ama onlarda herkes farklı söylüyor

• ahmetow123 A kullanıcısına yanıt

Ücretsiz herhangi bir paket alamıyorsanız diğer yolu deneyin.

Diğer yol nedir hocam 15 haziran dediğim mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetow123 -- 4 Haziran 2025; 13:10:55 >
  • Birkan hocam sağolsun yardımcı oldu sorunum çözüldü tarayıcı üzerinden hesaba girdikten sonra 1 gün sınırsız paket vardı ücretsiz olarak sadece o çıkıyordu onu aldım daha sonra vpay kampanyalarına katılmama izin verdi yapamayan olursa deneyebilir iyi akşamlar herkese

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Freezone'lu olmama rağmen kampanyalara katılmama izin vermiyor. Mobil tarayıcıdan girmeme rağmen ücretsiz paket de çıkmıyor. Çözüm var mı? BTK'ya şikayet oluşturdum bir yandan. Belki sorun çözülür.

• burak0308 kullanıcısına yanıt
    Söylediğim gibi hocam 1 günlük ücretsiz paket çıkıyor onu yapın

Ben önceden kullanıyordum onu. 1-2 aydır kullanmadım. Şimdi çıkmıyor. PC'den mi denemem gerek illaki?

Onu bilmiyorum tek seferliktir belki o yüzden çıkmıyordur ben telefondan almıştım

Siz şimdi bunu sadece kampanyalara katılmak için mi yaptınız?

Evet Vodafone pay için freezone

Ben şöyle çözdüm. Paketler kısmında Freezone kategorisi vardı. Oradaki herhangi bir ücretsiz paketi alınca Vpay kampanya sorunu düzeldi.

• Tanım sayfasında bilgileri gireyim dedim şuanda işleminizi gerçekleştiremiyiruz diyor.

• hocam bir kişi maksimum 1 tane hattını mı freezone yapabiliyor normalde? Yani benim bir hattım freezonelu kardeşim kullanıyor kendim de vodafone geçmek istiyorum onu tanımlama şansım var mı? Bu arada kardeşimin hattı da benim üzerime

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.