Şimdi Ara

Vodafone FreeZone / Avşar Sineması Fırsatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
0
Favori
14.631
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vizyondaki Tüm Filmler 1 TL! Vodafone FreeZone Fırsatları ile Özgürce Film İzle! İstediğin Avşar Sinemasında, İstediğin Seansı Seç!

Fırsat Bu Fırsat
    * Dilediğin filmi ve seansı seçmenin özgürlüğünü yaşa!
    * Sinemada film izlemenin ayrıcalığını ve farkını yeniden keşfet!
    * Sevdiklerine film ısmarlamanın tadına var!
    * Fırsatlar devam edecek gözün Vodafone FreeZone’da olsun!

Fırsat Hakkında
    Sinema tarihi okuyan torununa, “Ben o filmi sinemada izlemiştim!” diye hava atmak için vizyondaki tüm filmlere gitmen gerekir! Bu Vodafone FreeZone Fırsatı ile torunlarına cool görünmeyi garantile!

Vodafone FreeZone Fırsatları’ndan 5 TL’ye sinema biletini kap, en yakın Avşar Sineması’na git, seansını seç ve filmini izle! Vizyondaki tüm filmleri izlemiş olmanın karizmasını yaşa! Arkadaşlarına, sevgiline haber ver, onların da bu keyfi paylaşmasını sağla!

Nasıl Yararlanırım
    * 22 Ocak - 6 Şubat tarihleri arasında geçerlidir.
    * Bir tane Vodafone Fırsat Çeki alabilirsin o yüzden arkadaşlarına haber ver ve onların da sinema keyfine ortak olmasını sağla!
    * Vodafone FreeZone hakkında her şeyi buradan öğrenebilirsin.
    * Bu fırsatı satın alarak herhangi bir ödeme yapmayacak, yalnızca şifreni öğreneceksin. Fırsatın ödemesini sinemada şifreni onaylatarak yapman gerekiyor.
    * Alınan kuponlar 1 iş günü sonra aktif olacak.
    * Vodafone Fırsat Çeki'nden yararlanman için tek yapman gereken aldığın şifreyi sinemada bulunan pos cihazına onaylatman ve 1 TL'yi sinema gişesine ödemen.
    * Bir şifre bir bilet içindir. Dilediğin kadar şifre al, sinema keyfini günlerce yaşa.
    * Sana ve programına en uygun Avşar Sineması’nı, filmi ve seansı seçebilmen için burada kısa bir yol var !
    * Vodafone Fırsat Çeki’ne fırsat bitiminden sonra, kayıtlı olduğun e-posta adresinden ulaşabilirsin!
    * İzmir Palmiye Sineması'nda geçerli değildir.

https://firsat.vodafonefreezone.com/www/trunk.php?t=dealDetail&id=1490
    https://firsat.vodafonefreezone.com/www/trunk.php?t=dealDetail&id=1493

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayofway -- 21 Ocak 2012; 15:30:14 >

• Şuan alınmıyor...

Artı şu iki ibareyi anlamlandıramadım...

* Bir tane Vodafone Fırsat Çeki alabilirsin o yüzden arkadaşlarına haber ver ve onların da sinema keyfine ortak olmasını sağla!

* Bir şifre bir bilet içindir. Dilediğin kadar şifre al, sinema keyfini günlerce yaşa.

quote:

* 22 Ocak - 6 Şubat tarihleri arasında geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wayofway -- 20 Ocak 2012; 23:08:14 >

Orijinalden alıntı: nerazzuri

Şuan alınmıyor...

Artı şu iki ibareyi anlamlandıramadım...

Daha öncekilerde de aynı ibareler vardı. Aynı gsm no üzerinden birden fazla çek alıp, aynı gün içinde aynı seansta birden fazla çek kullanabiliyordun kısıtlama olmadan.
    Birinci cümleyi sonuca o kadar saçma bağlamışlar ki, ikinci cümleyle düzeltmeye çalışmışlar ama daha da batırmışlar.

quote:

Vodafone Fırsat Çeki'nden yararlanman için tek yapman gereken aldığın şifreyi sinemada bulunan pos cihazına onaylatman ve 1 TL'yi sinema gişesine ödemen.

Daha öncekilerden farklı olarak böyle bir madde eklemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thnx -- 20 Ocak 2012; 23:16:15 >

• Parayı kasa görevlisine vermen gerek diyor fakat sitede kredi kartı ile ödeme var. Ayrıca 1 adet sınır da varç

Orijinalden alıntı: yesil-111

Parayı kasa görevlisine vermen gerek diyor fakat sitede kredi kartı ile ödeme var. Ayrıca 1 adet sınır da varç

Alınabiliyor mu ki şu an? Kredi kartı bilgilerinin doldurulduğu sayfa açılıyor mu?

Satın al'a tıklayınca farklı bir fırsat sayfasına yönleniyor bende
  • ben alamadım bu sefer ki kampanyadan. alan var mı?

Orijinalden alıntı: thnx

quote:

Orijinalden alıntı: yesil-111

Parayı kasa görevlisine vermen gerek diyor fakat sitede kredi kartı ile ödeme var. Ayrıca 1 adet sınır da varç

Alınabiliyor mu ki şu an? Kredi kartı bilgilerinin doldurulduğu sayfa açılıyor mu?

Satın al'a tıklayınca farklı bir fırsat sayfasına yönleniyor bende

Kredi kartı bilgilerinin doldurulduğu sayfa ben de açılıyor. Fakat bulunduğum yerde avşar sineması olmadığı için denemiyorum.
    "Vodafone FreeZone Fırsatları’ndan 5 TL’ye sinema biletini kap, en yakın Avşar Sineması’na git, seansını seç ve filmini izle! Vizyondaki tüm filmleri izlemiş olmanın karizmasını yaşa! Arkadaşlarına, sevgiline haber ver, onların da bu keyfi paylaşmasını sağla!"
  • " Vodafone FreeZone Fırsatları’ndan 5 TL’ye sinema biletini kap, en yakın Avşar Sineması’na git, seansını seç ve filmini izle! " cümlesindeki 5 TL'ye ifadesi 5 TL'lik ifadesi yerine yanlışlıkla yazılmış olabilir.

İndirim: %80
    Kazancın: 4TL

Bu fırsatı satın alarak herhangi bir ödeme yapmayacak, yalnızca şifreni öğreneceksin. Fırsatın ödemesini sinemada şifreni onaylatarak yapman gerekiyor.

Vodafone Fırsat Çeki'nden yararlanman için tek yapman gereken aldığın şifreyi sinemada bulunan pos cihazına onaylatman ve 1 TL'yi sinema gişesine ödemen.

Orijinalden alıntı: Say Goodbye

bilet 5 lira mı 1 lira mı bi anlasak?

5 lira olamaz hocam, optimum'da 6tl zaten bilet

her tarafı ayrı işleyen(!) bi web sayfası olduğundan insanların kafasının karışması normal aslında

edit: şimdi aklıma ne geldi, daha önceden alınan kodlar da bu ay sonuna kadar geçerli
    aha buraya yazıyorum, eski kodları kullanmak isterken de para isteyecekler sinemadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thnx -- 21 Ocak 2012; 0:44:01 >

geçen 31 ocak son tarihli kampanyadan 10 tl ye 10 bilet almıştım, kısmetse bu hafta tüm filmlere gidicem :))
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.