Şimdi Ara

Vodafone fiber 100mbps 95 tl+dh uyelerine ilk 2 fatura hediye (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
670
Cevap
20
Favori
56.327
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün beni Turkcell temsilci aradı. Özel paketler varmış. 50gb kotalı paketi satmaya çalışıyor aynı fiyata birde evde internet var belli 76 liraya 24 megapit sınırsız fiber modem dahil paket yok adamlarda biliyorum. 100liradan aşağı internetleri yok. Birde diyor bı Vodafona kötü hattı veriyoruz hızınız az olur diye. İlk 3 ay kesintisiz 110 civarı aldım şuanda sabit 24, veriyor min. Altyapınizi kontrol edip ona göre alın. Mahallede başka birine baglatti buradan o da sabit 100 alabiliyormus. Üniversitede dönecek olmasam direkt paketi bende 100luk yaptiricam. Buradaki satıcı arkadaşın herhangi bir kötü niyeti yok size sözleşmeyi komple atıyor inceleyip onay veriyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Taylan Bey size ulaşmaya çalışıyorum. En kısa zamanda dönüş yapmanızı bekliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada satış yapan arkadaşla alakası yok ama;
    4 Temmuz'da taahhüt yenileyip adsl'den fiber pakete geçtiğimiz Vodafone, bugün yani 31 Temmuz itibariyle 27 gündür defalarca aramamıza rağmen gelip fiber kurulumunu yapmadı. Üstelik fiber kutusu evin hemen yanında. (İstanbul)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 31 Temmuz 2020; 8:50:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Prof.Matematik kullanıcısına yanıt
    Vodafone tüm tr'de sistem ekranlarını değiştireyim dedi ve bir aydır bununla uğraşıyor. Bayram sonrası çözüleceğinin sözünü verdiler bize de.. Sizin gibi kurulum, nakil vb işlemleri bekleyen bir sürü müşterimiz var :( umarım bir an önce hallolur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de 2 yıllık taahütün sonuna geliyorum. geçenlerde aradılar bi teklif verdiler hatta onay da verdim ama neydi hatırlayamadım. bu konuyu okuduktan sonra müşteri hizmetlerini aradım. herhangi bir teklif kaydı oluşturmamışlar. peki dedim şuan bir teklif verseniz ne olur diye sordum. ilk 3 ay 70 tl sonraki 21 ay 85 tl herşey dahil dedi 100 mbit internet için. 2 yıldır önemli bir problem yaşamadım. devam etmek için talimat verdim.
  • ©hosen kullanıcısına yanıt
    Beni 2.kez aramislardi ilk birkac ay indirimli sonra 99 lira dediler.Ben 4 yıldır aboneyim.Yine aynı teklifi verirlerse kabul etmem.Bi daha aradıklarında herkese 85 bize niye 99 diye sorarım.Olmadi piyasada birdunya taahutsüz iss var ona geçerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BTK dan Vodafone a uyarı buraya tıkla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iskence -- 31 Temmuz 2020; 21:42:41 >
  • Vodafone fiber paketlerinde bedava olan Vodafone TV ile ilgili bir detay bulamadım. Paket içeriği nedir. Ne kadar süre bedava vs. Bilen var mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    05.08.2020 de taahhütüm bitiyor kapatırmam için nelere yapacam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbuldaysanız uzak durun. 3 ayda bir 20 gün kadar bu hızlarda kullanırsınız yoksa internetinizi.







  • arkadaşlar fiyata kanıp geçiyorsunuz, etmeyin. 20 tl fazla verin adam gibi hizmet alın derim ben.


    muhatabbınız yok. müşteri hizmetleri primle maaş aldıklarından dolayı sizin iptalini , çözümünü çartu curtu hiçbirşeyini yapmıyor.
  • Saygı duyarım ama 20tl fark dediğiniz 99mbpsyi kaç TL'ye alıyorsunuz solde? Soldür sanırım çünkü diğerlerinin hiçbiri Vodafone den önde değil zaten .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • An itibariyle tüm kurulum sistemleri düzene girmiş bulunmakta ve ilk 30 kişiye ilk fatura hediyemiz aktiftir arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuqoo

    Saygı duyarım ama 20tl fark dediğiniz 99mbpsyi kaç TL'ye alıyorsunuz solde? Soldür sanırım çünkü diğerlerinin hiçbiri Vodafone den önde değil zaten .
    79 tl ile 100 mbit hizmeti alıyorum, 20 mbit uploadım var en ufak sorunumda karşımda muhattabım var


    sen çalışansın sanırım seni de anlıyorum kardeşim ama buraya uyarı bırakarak bende kendi görevimi yapayımda benden çıksın


    çünkü ödediğiniz paranın hizmetini alamayınca müşteri hizmetleri size bölgesel çalışma var diyecek, sonra aramanızı istiyecek yaklaşık 1 senedir taahhütümden dolayı bunlara katlandım, 100 mbit tarifemden sadece 50 mbitini alsam şükrediyordum ve kesinti olmasın diye yalvarıyordum, zaten superonline'ın altyapısını kiralayan , kendi altyapısı olmayan şirket sorunumu çözemediğini geç farkettim, direk altyapı sahibine geçtim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mânâlùx Râpérâ

    istanbuldaysanız uzak durun. 3 ayda bir 20 gün kadar bu hızlarda kullanırsınız yoksa internetinizi.



    işte bu tabloyu ben izmirin göbeğinde yaşadım, fiber internet nasıl olurda 10 mbit zar zor internet verir işte türkiyede yaşıyorsanız ve profesyonel şirket yoksa, verir kardeşim. Altyapı kiralayan herhangi bir internet firmalarından uzak durun... çünkü müdahale yetkileri yok




  • Hocam biz donanım forumdan bize ulaşan herkesin lokasyonunu inceliyor problemli lokasyon gördüğümüz yerlerde açıkça söyleyip başvuru almıyoruz. 3 senedir buradan belki 1000 kişiye yardımcı oldum bağlandıktan sonra problem yaşayan bir elin parmağını geçmez. Amacım zaten kesinlikle bir tartışma ortamı yaratmak değil sizinle yanlış anlamayın önceki sayfalarda da forumdaşlarima takındığım üslubu görebilirsiniz.
    Bu arada müthiş bir fiyat ile kullanıyorsunuz nasıl aldınız o paketi acaba şu an çünkü süperonline 100 megabiti 160 TL civarına veriyordu en son. Merak ettim açıkçası :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuqoo

    Hocam biz donanım forumdan bize ulaşan herkesin lokasyonunu inceliyor problemli lokasyon gördüğümüz yerlerde açıkça söyleyip başvuru almıyoruz. 3 senedir buradan belki 1000 kişiye yardımcı oldum bağlandıktan sonra problem yaşayan bir elin parmağını geçmez. Amacım zaten kesinlikle bir tartışma ortamı yaratmak değil sizinle yanlış anlamayın önceki sayfalarda da forumdaşlarima takındığım üslubu görebilirsiniz.
    Bu arada müthiş bir fiyat ile kullanıyorsunuz nasıl aldınız o paketi acaba şu an çünkü süperonline 100 megabiti 160 TL civarına veriyordu en son. Merak ettim açıkçası :)
    hocam kusura bakma sana sinirlenmek gibi niyetim yoktu öyle görünmüş postta. bana çok çektirdi vodafone yani binbir bela okuyup en sonunda bölge müdürlüğüne kadar gidip iptal ettirebildim.

    superonlineda o tarifelerin fiyatları nette öyle gözüküyor ama burdaki bayi ile konuştum bu fiyattan ayarladılar sağolsunlar, 2 sene taahhüt + cayma bedelini ödemeleri karşılığında imzaladım.


    Bu arada vodafone kullanırken daha ucuzdu, red'li olduğum için bana özel teklif sunmuşlardı adil kullanım kotası kalkmadan önce o fiyattan yenileyip taahhütü uzatmıştım, birdaha o fiyatlar denk gelmez işte ama kanser oldum valla




  • Hala anlamıyonuz. Alt yapısı iyi olan yerin internet sağlayıcısı da iyi olur. Yani siz herhangi bir firmadan internet aldınız diyelim alt yapınız kötü. Hangi firmayı alırsanız alın gene kötü bağlantı alırsınız. Bırakın şu kötülemeleri

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tuqoo T kullanıcısına yanıt
    Ben 20 aydır muhattap bulamadım pingimi düşüremediler. 100mbit sol altyapısı. Nasıl yardım olabiliyorsun edersen senin üzerinden alırım bitince.
    Yap yeter ki.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konya'da kullanan var mı internet hızları stabil mi? TT'in 24 aylık taahhüdü bitince bizimkiler interneti kapattırmış. 75 lira ödüyorlarmış, hız testinde 24mbit görüyordum sanırım tarife 24mbitti.. son faturayı 150 lira ödeyince kapattırmışlar. TT memnundum hiç kesilmezdi, hızlar stabildi, düşme olmazdı. Oyun oynamam ama pingler de düşüktü 4-5 ping arasıydı.

    Türk.net'e internetten sorgulama yaptırdığımda 3 aydır bölgenizdeki santralde çalışma var diyor, daha sonra deneyin diyor, yuh be 3 aydır aynı uyarı..

    Bana yine en az 24mbit hız yeter, önceki abonelikte kotamız var mıydı bilmiyorum ama 500 GB'ı aşıyoruzdur. Şöyle 75-90 tl arası herhangi bir operatörden her şey dahil (modem vs) tarife bulmak mümkün mü?

    *şimdi bir de modem kiralama işi çıktı..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.