Şimdi Ara

VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR] (298. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.571
Cevap
247
Favori
1.709.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Freezone aktif ettiniz mi peki ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Taahhütüm bitmesine 1 ay varmış ben bu ay bitiyor sanıyordum da...542 li bir numara aradı açamamıştım bu yüzden mi aradı acaba 🧐
    Geçebileceğim tarifelere baktım gerçekten akla zarar 1gb internete 35₺

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar,
    Vodafone'den diğer operatorlere numaramı taşıyabiliirim,yada taşımak istiyorum diyen varsa bana özelden kaç GB internet,kaç dakika kaç SMS gerekli ve aylık ödeyebilecegi ücreti yazsın yönlendirme yapayım. Yalnız gerçek rakamları söyleyin,ödeyebileceginizin en üst limitini belirtin. Ben az söyliyeyim de bana bulsun bişeyler olmazsa sonra yukseltirim mantiginda olmayin. Baktim o ucrete o tarife yok,direk yok derim geçerim. Özelde bir kişiye 2 cevaptan fazla zaman ayıramıyorum,2 cevaptan fazlaya uzarsa dönüş yapmazsam bilin ki yogunumdur yanlış anlamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grok -- 7 Temmuz 2019; 6:0:1 >
  • jessepinkman6 J kullanıcısına yanıt
    O yüzden aramislardir hocam indirim sunacaklardır. Tekrar ararlar son ay icinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Freezone aktif ettiniz mi peki ?
    Aktif değildi sanırım.
    Özelden @ibrahim_2423 yardım etti aktif etmem konusunda çok sağ olsun.
    542 Aradım, Saçma Güzel 4+ tarifesine geçmek istediğimi söyledim, bana geçiş yapamazsınız son 30 gün içerisinde gelmiş olmanız gerek dedi, son 30 gün içinde geldiğimi söyledim, bu seferde ancak bayilerden geçiş yapabileceğimi söyledi.

Sonrasında tekrar aradım 542 yi bu sefer farklı gelen arkadaş geçiş işlemleri başlatabileceğini söyledi, onayımı aldı ve başlattığını söyledi.

Biri yaparken diğeri yapamıyor :)
  • parlak47 kullanıcısına yanıt
    Hocam KISUPER yaptıktan sonra 12 ay boyunca kendiliğinden yenileniyor mu? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hudicusa

Hocam KISUPER yaptıktan sonra 12 ay boyunca kendiliğinden yenileniyor mu? teşekkürler
    Tarifeye giriş yaptıktan sonra istediğin kadar o fiyata kullanabilirsiniz. Yada zam gelecekse bilgilendirileceksiniz.
  • Tarifiye ek en uygun internet paketi var mi

• Vodafone bana tarifeme ek 6 ay boyunca 1 gb hediye İnternet verdi. Hayırdır Vodafone çözemedim. Faturasız.

• Hanımın hattını vodafone'a taşıdık, 26 yaş altı kullanıcı gösterdik, hattı verirlerken kabul oldu sonra bir mesaj geldi "en fazla 3 freezonelu hat sahibi olabilirsiniz" diye. Bayi ve vodafone u defalarca aradık ama bir türlü o 3 kişi kim öğrenemedik.
  • bimcell deyim tt ye geçicem ama 90 gün farklı operatörde olmam lazım galiba. bunun bir yolu yok mu
  • KISUPER 27 TL mi oldu? yeni güncel uygun tarifeler varmı?
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Çağrı merkezini arayın anlık teklifler çıkıyor bana 4gb 500dk 1000sms 27 tl ve 5gb 750 dk 1000 sms 29 tl teklifi çıktı.Kaçmaz 5gb tarifenin ismi.

• YENİ FIRSAT 4GB paketi eski aboneler için de geçerli mi ?

• hanımın bugün dolmıştu 6gb lık paketi 35 den 39 liraya çıkmıştı. napalım derken tekiflere bi baktık 4gb 27 lira 5gb 29 lira. 5gb lığı aldık bakalım 29 liraya
  • Kısuper 27 TL oldu diye mesaj geldi 4 TL zam geldi
    VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR]

• Seranlutfi S kullanıcısına yanıt
    Çağrı merkezini arayın anlık teklifler çıkıyor.5gb 750 dk. 1000 sms 29 tl teklifi gelebilir.

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Yanimdada mi cikdi bu teklfiler.

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    vardır bi sebebi, uygulamadan ordan burdan hediye veriyor belki ondan belki de yükleme şartıyla hediye yapıyor bazen onu sağladıysanız ondandır
  • IraArel kullanıcısına yanıt
    söylediğinize göre sizin bilginiz olmadan 26yaş altı kişinizi başkaları referans göstermiş, bunu da ancak vodafone bayileri yapar bence. daha önce yine ref. başvurusu yaptıysanız gittiğiniz bayi diğer 2 kişiyi kendi kullandırtmış olabilir
  • 
Sayfa: önceki 296297298299300
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.