Şimdi Ara

VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR] (479. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.571
Cevap
252
Favori
1.705.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ya işte diğer iki hatta güzel tarife vermezseniz iptal edip başka hatta geçeceğim desim hemen güzel tarife verdiler..Benimkinde faturasıza alın dedim..Neden dedi..Bende kapsama alanınız sorunlu ondan dedim..Zaten aynı zamanda tarifemi kullanamıyorum boşuna para ödüyorum..Diğer operatörler daha ucuz belki onlara geçerim dedim..Hemen hemwn aynı şeyleri dedim..Bende olmadı tamam işleminizi yaptım dedim.Bende o gazla Türkcelle geçtim..Ama bölgemde çok sorunlu..TT 1.5 yıl kullandım...Türkcellden daha iyiydi ama ondada kapsama sorunu vardı..Milet ne kadar beğenmesede bölgemde Vodafone açık ara önde..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

Çekmiyor kullanamıyorum falan doğru yerden girmemişsin bence. Fiyatlar çok pahalı bana çok pahalı tarifeler öneriliyor tarafından girince daha iyi sonuç alınıyor.

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Hocam onuda yapamazdım çünkü daha taahüdün bitmesine 8 ay vardı..Bana önerilecdk bir tarifede yoktu..Zaten 24Gb 138'e kullanıyordum..Belki Red12 70 lira teklif ederler dedim ama olmadı..Gerçi değişen birşey olmadı..Yine aynı tarifeye dönüyorum :) Arada boşuna cayma bedeli ödedim..Oda bir ders oldu..Heyecan aramaya gerek yokmuş.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezgin1621 -- 2 Kasım 2023; 22:31:59 >
  • gezgin1621 G kullanıcısına yanıt

Bir ay sabrederim dersen aralık ortalarında Vodafone yine iyi bir yılbaşı kampanyası yapar o zaman geri dönersin. Ben geçen sene aralıkta 70TL ye Red 20+5GB almıştım şuan bedava gibi fiyat 😂

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Yok hocam değil 1 ay 1 gün bile sabredilecek gibi değil..Pazar gününden beri devamlı sizi arayan şu şu numaralar size ulaşamadı mesajı geliyor..İki km ileride resmen Türkcell uçuyor..Ama benim bölgemde arayan ulaşamıyor..En kötü baktım aradaki cayma bedeline değecek bir kampanya oldu..Taşır yine dönerim..1 aylık cayma bedeli zaten 140 lira çıkıyor.. :)

• 2 vodafone hattımda çarkıfelek yok .
    Çarkıfelek kapandımı .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR]

Arkadaşlar Hediye Çarkı 5 Gündür Böyle Ve Hep Hata Alıyorum 3 Telefondan Denedim Aynı Hatayı Veriyor Neden Acaba Müşteri Hizmetleride Bişey Bilmiyor ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanımda Programını güncelledim
    Bu sefer Çarkıfelek çıktı .
    Çarkı çevirdim hata verdi .
    Ancak hatadan sonra , haftalık 2Gb internet verdi ..

VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR]
    VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formula 1 -- 3 Kasım 2023; 14:16:54 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• formula 1 kullanıcısına yanıt
    Çarkıfelek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hattım hazırkart faturalı teklif hiç gelmiyor ne yapabilriim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu konu ismi ile aynı ifadelerin kullanıldığı forumu milletin parasını çarpmak için kullanan bir üyenin sonradan açtığı sık sık konu ismini değiştirdiği konunun kilitlenmesini öneriyorum. Zira yıllarca foruma faydası olmuş bu konu diğer mükerrer konu olmasa da foruma ve üyelere faydalı olmaya yetecektir.
    Ayrıca malum üyenin konu açma amacı üyelere yardım değil,hep ağına birilerini düşürüp satış yapmak. Yakın zamanda da bu bölümdeki paylaşımlarıyla üyeleri etkileyip 350 tl den işlemler yaptığını duydum.
    Bu bölüm ifade ettiğim kişi tarafından kötü amaçla kullanılıyor. Satış yapacaksa forumun ilgili yetkililerine ulaşıp ürün satış anlaşması yapabilir.
    Farklı bölümlerde satış işlemi için konu açabilir,forumda bunun yeri bölümü var.
    Lütfen bu durumu inceleyiniz.
    Kişinin farklı 4 hesap ile bu bölümde konularda diğer ana hesabına üyeleri yönlendirerek motive edip ikba edip sanki farklı üyeymiş izlenimi vererek ana hesabından ücreti karşılığında işleme teşvik ettiğini düşüncesindeyim. Bu bir network ve bu forumu kullanıyorlar.
    Ben 400 tl verdim paketi yaptırdım güvenilirdir diye diğer üyeleri ikna eden üyelik de kendine ait.
    Uzun takip ve incelemelerim sonucu bu düşüncelere sahibim.
    En azından bu üyenin bu network'ün açtığı konulara müdale edin. Çünkü amaç ağa üye düşürmek.

@Yokizm58

• 
Sayfa: önceki 475476477478479
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.