Şimdi Ara

VODAFONE FATURASIZ GİZLİ TARİFE VE PAKETLER 2019 [SÜREKLİ GÜNCELLENECEKTİR] (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.571
Cevap
247
Favori
1.709.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
100 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-F95E650A3

Vodafone telsiz kullanım ücreti almayan tarife hangisi
    Yada var mı böyle bir tarife
    Faturasız yeni hat aldım
    Telsiz kullanım ücreti almayan tarife yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk sayfadaki tarifelerin tamamı güncel ve çalışır durumda mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaRan7uLaTV -- 23 Haziran 2019; 23:32:19 >
  • Kefelon kullanıcısına yanıt
    alabildiniz mi ben de bu tarifeyi istiyorum gecemedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CJ11 C kullanıcısına yanıt
    Maalesef alamadım. Onun yerine ilk sayfadaki konuştuğunca internet süper tarifesini yaptım. Fiyatı 23 TL gözüküyordu ama 22,57 TL kesildi. 25 TL yüklemiştim 2,43 TL bakiye kaldı hesabımda. Yani telsiz kullanım ücretine de yetecek sanırsam her ay 25 TL yüklemem. ana amacım zaten buydu. yoksa internet paketlerinin boyutu birbirlerine yakın zaten.
  • Büyük Seçim Fırsat 1GB BFIRSAT1GB -> 3636
    Tarifeye ek 6 tlye 1GB alma bitti mi?
  • Tcell kullanıyorum, ama hattı bir süre kullanmayacağım, kapanmasını da istemiyorum. Yüklediğim kontorler yanmasın diye hattı Vodafone a geçireyim, sıfır ücretli bir tarife bulayım bir süre sonra da tcelle döneyim ve numara taşıma sonrası kalan bakiyeyi iade alayım dibi bir düşünce var. Vodafone da 1 kuruş bile ödemeden durabileceğim ir tarife var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar ;
    annem için bi tarife arıyorum vodefone da yanlızca konuşma internet veya sms olmayacak 25 tl ye heryöne maksimum dakika acaba böyle bir paket varmıdır teşekkürler
  • Turkcelldeyim bulunduğum yerde internet çekmiyor. Vodafone geçmeyi düşünüyorum. 35 tl civarı faturasız hangi tarife önerirsiniz interneti ve hediye gb ı olan?
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    2.32tl vergi odersin ama

• 10 GB -20 GB gibi internet paketi var mı? Köye gidiyorum evde internet yok
  • 35 liralık yenilenen 6 gblık pakete geçicem galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksek -- 6 Temmuz 2019; 0:34:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaRan7uLaTV

ilk sayfadaki tarifelerin tamamı güncel ve çalışır durumda mıdır?
    bunu ben de merak ediyorum, güncel midir ne durumda?
  • bir de bir şey sormak istiyorum, böyle bir kişiyi seçip onla sınırsız konuşma yada atıyorum sadece onla geçerli 1000 dakika gibi paketler var mı? vodafone veya başka operatör? biliyorsunuz sevgililik muhabbetinde normal dakika yetmeyebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeartAttack4

bir de bir şey sormak istiyorum, böyle bir kişiyi seçip onla sınırsız konuşma yada atıyorum sadece onla geçerli 1000 dakika gibi paketler var mı? vodafone veya başka operatör? biliyorsunuz sevgililik muhabbetinde normal dakika yetmeyebiliyor
    Bimcell. İki tarafta Bimcell olursa konuşma sınırsız.

• teşekkürler de insan isminden dolayı bimcelle geçesi gelmiyor :Dd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeartAttack4 -- 29 Haziran 2019; 13:4:0 >
  • vodafonelu olup oyna kazan oynamayan biri yanimdadaki joker kodunu paylasabilir mi acaba

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnternet Hediyeli L tarifesindeyim. Dakikalarim bitti. Sure dolmadan yeniden alabiliyor muyuz paketi?

• HY 250DK veya 500DK tarifeleri hala mevcut mu? Bunlar ek paket değil direk tarife sanırım.
  • 30 Haziran'da Vodafone'a geçtim. Online başvuruya özel 30 GB veriyordu 12 ay boyunca. Paketime tanımlanmadı diye kayıt açtım. Zaman içerisinde tanımlanacağı söylendi. Benzer durumda olan var mı acaba? Sonrasında paket tanımlanması oldu mu?
  • Türk Telekom 8GB+1000DK+1000SMS 35 TL fiyatı beğenmeyerek hattımı faturasiza taşıdım. Maksimum 40 liraya kadar telsiz kullanım ücreti de içerisinde minimum 10 GB net içeren paket var mı ? Vodafone bayide ramazan paketleri gösterdi çok avantajlı gözüküyordu ama onlarında süresi dolmuş.

• 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.