Şimdi Ara

Vodafone en iyi internet paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum cepnet alımı bitti. Sizce şuan Huawei İdeos x5 için alınabilecek en iyi internet paketi hangisi ?

• İlk 3 ay 4.5 lira, sonrasında 9 lira olmak üzere 100 mb internet paketi ve ilk 3 ay 7 lira sonrasında 14 lira olmak üzere 250 mb'lık paketler mevcut. Hangisi size yetecekse onu seçebilirsiniz. Abone olmak için ABONE NET100 veya ABONE NET250 yazıp 3636'ya sms atıyorsunuz. Bana kalırsa Faturasız Avea'ya geçip 9 liraya 1 gb pakedini almak daha mantıklı. Ancak bulunduğunuz yerde 3G çekimi nasıl önce onu bir test edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

İlk 3 ay 4.5 lira, sonrasında 9 lira olmak üzere 100 mb internet paketi ve ilk 3 ay 7 lira sonrasında 14 lira olmak üzere 250 mb'lık paketler mevcut. Hangisi size yetecekse onu seçebilirsiniz. Abone olmak için ABONE NET100 veya ABONE NET250 yazıp 3636'ya sms atıyorsunuz. Bana kalırsa Faturasız Avea'ya geçip 9 liraya 1 gb pakedini almak daha mantıklı. Ancak bulunduğunuz yerde 3G çekimi nasıl önce onu bir test edin.

Ben cepnet paketini almadım sanıyordum ama almışım vodafone u arayıp öğrendim bu yüzden gerek kalmadı cepnet yavaşta olsa sonuçta sınırsız Yinede teşekkür ederim size . Avea yı düşünmüyorum . İstanbul'da oturuyorum fakat avea kullananlar telefonun çekiminden çok şikayetçi . Zaten turkcell'den vodafona yeni geçtim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 7 Kasım 2011; 14:03:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: upower

quote:

Orijinalden alıntı: Ykaraca

İlk 3 ay 4.5 lira, sonrasında 9 lira olmak üzere 100 mb internet paketi ve ilk 3 ay 7 lira sonrasında 14 lira olmak üzere 250 mb'lık paketler mevcut. Hangisi size yetecekse onu seçebilirsiniz. Abone olmak için ABONE NET100 veya ABONE NET250 yazıp 3636'ya sms atıyorsunuz. Bana kalırsa Faturasız Avea'ya geçip 9 liraya 1 gb pakedini almak daha mantıklı. Ancak bulunduğunuz yerde 3G çekimi nasıl önce onu bir test edin.

Ben cepnet paketini almadım sanıyordum ama almışım vodafone u arayıp öğrendim bu yüzden gerek kalmadı cepnet yavaşta olsa sonuçta sınırsız Yinede teşekkür ederim size . Avea yı düşünmüyorum . İstanbul'da oturuyorum fakat avea kullananlar telefonun çekiminden çok şikayetçi . Zaten turkcell'den vodafona yeni geçtim .

Cepnet varsa tabiki öncelik o olmalı, böylece operatör değiştirmeyede gerek kalmaz. Ben Cepnet'i iptal ettiğinizi sanarak öneride bulundum, ki sizde öyle sanıyormuşsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.