< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Arkadaşlar merhaba, İstanbul içerisinde e-sim bulabilen var mı ? Geçen günlerde 2-3 yerde vardı ama tekrar sorma fırsatım olmadı... AVM mağazalarında var mıdır ? Bilgisi olan varsa paylaşalım... |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Elimizde kalmadı diyorlar mı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vallahı bana dedigi sonuncuyu bana verdigi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu kötü oluyor işte.Her telefon esim desteklemiyor tekrar git bayi ara çıkar yeni sim uğraştırıyor.Neyse artık fiziki devam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Aynen o dediğiniz gibi yapmak daha mantıklı.Diyelim e sim geçtik yurtdışına çıkan birisiyim illaki sorun yaşarım.Fiziki şart oluyor öyle oluncada.Vodafone geçti diğer operatörlerde ses yok. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vodafone mantıklı hareket yaptı.Diğerleri sanırım seneye anca aktifleştirir.Altyapılardaki gelişmelerden haberleri yok çalışanların herhalde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende bekliyorum bakalım ne zaman. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Merak ettiğim bir konu var, ikiz sim vardı normalde iki cihazda kullanmaya imkan sağlıyordu her ne kadar biri aktifken diğeri devre dışı kalsa da. Şimdi e sim olup iki cihazda kullanan var mı aynı numarayı ? Bir sefer karekodu okutup kullanmak yetiyor mu iki cihaza da, yoksa 2. cihaza okutunca ilk olandan bilgiler siliniyor mu ? Deneme imkanı olan var mı |
Şu ana kadar bir bayiden de elimizde var açıklaması alamadım. |