< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
öncelikle hayırlısı olsun. eger telefonunuz tüm operatorlere acıksa , telefon 2 farklı operatöe sim kart destekliyor. bence cok iyi bir secenek. Esas hayatımıza gelecek yenilik , akıllı saatlerde olacak.. |
Bayilerde bu hafta olacak bilgisini aldım ama ücret bilgisini bilmiyorum. Hayırlı olsun |
Ben de öyle düşünüyorum. Zarfın içerisindedir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İnternette yer alan haberlerde ücretsiz olduğu yazıyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
kendi sitesinde yer alan SSS de normal sim kart değişim ücreti diyor... |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 23 Ekim 2020; 18:14:33 > |
Ayni hat uzerinden hem esim hem fiziksel sim kart calisacagini zannetmiyorum. Ya sadece eşim ya sadece fiziksel kart calisir muhtemelen. Yani sadece birini kullanabilirsiniz. Diğeri kullanım dışı kalir. Vodafone'nun sitesinde örnek olarak gösterdiği(Android'te nasıl aktif edilir kısmında) esim kartında, sim kart seri numarasi vs. yazmakta. Eş sim kart olarak eşim ve fiziksel simi yapacaklarını zannetmiyorum. Eş sim kart fiziksel ve fiziksel sim kart olarak devam eder muhtemelen. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurme35 -- 23 Ekim 2020; 18:32:44 > |
Hocam bence farklı hatlarla kullanım yapabilirsiniz demek istemiş. Tek sim kartli ve esim destekli cihazlarda çift hat kullanabilirsiniz demek istiyor bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 23 Ekim 2020; 19:16:19 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hat taşındığı zamanda yeni operatörün esimi tanıtılacak, diğer operatörün esim ayarı silinecek. Normal hattan tek farkı fiziksel bir sim kart ile uğraşılmayacak. |