Şimdi Ara

VODAFONE'DEN İPHONE KONUSUNDA 2 SORU ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vodafone'den iphone 4 almayı düşünüyorum.bazı sorularım olacak.
    1) önceden vodafone kullanıcısı olma şartı aranıyor mu turkcell en az 6 aydır turkcell'li olma şartı arıyor da ??
    2) kontratlı paketlerden 99 tl'lik olan 250 lira ön ödemeli şekilde iphone 4 16 gb'yi düşünüyorum orada bu pakette sınırsız internet olduğu yazıyo ama esaslar kısmında da "İlgili paketin bedeline satın alınan içerik ücretleri dahil değildir. İçerik hizmetleri tüm hizmetlerde (ses,mobil internet,sms vb) ayrıca ücretlendirilir." diye bi ibare var.zaten internet sınırsız değil mi neden orada internet için de ayrıca ücretlendirilir demiş?? yani velhasıl ben bu paketler sınırsız bi şekilde telefonumla internete girebilecek miyim 3g hızında ??
    yardımcı olursanız sevinirim.

• o ibare ordaki interneti etkilemez, örnek olarak vermişler. sınırsız internetin ilk 1 gb kullanımı 3g hızında. 1 gb kotayı aşınca 96 kbps hızına düşüyor ve o hızda sınırsız kullanabiliyorsun. eger ilk defa vodafone hat alıcak isen o kontratlı tarifelere sadece kredi kartınla üye olabilirsin. yani ilk 10 ayki ücreti senin kartından 10 taksit halinde çekerler. yok numara taşıma yapacaksan son faturan en az 75 tl ve üzeri olmalı. böylece kredi kartına gerek kalmadan faturana yansıtılarak iphone alabilirisn.
  • çok teşekkür ederim.ben aveadan numara taşıma yapacaktım.kredi kartıyla 10 taksit olayı bana uyar.bi de 96 kpbs hızı çok düşükmüş ya o pek olmadı :( şey sorsam peki mesela bulunduğum yerde 3g yok.edge kullanmak durumundayım o da ücretsiz mi oluyo sınırsız internete edge de dahil mi.ve edge'nin hızı nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_emreusta

çok teşekkür ederim.ben aveadan numara taşıma yapacaktım.kredi kartıyla 10 taksit olayı bana uyar.bi de 96 kpbs hızı çok düşükmüş ya o pek olmadı :( şey sorsam peki mesela bulunduğum yerde 3g yok.edge kullanmak durumundayım o da ücretsiz mi oluyo sınırsız internete edge de dahil mi.ve edge'nin hızı nedir.

merak etmeyin edge hızı 96kb den çok daha yüksektir.

teknik olarak maximum edge hızı 236kbps dir bu cepten net için gayet yeterli bir hızdır.

edge 3g aynıdır ayrı bir tarife uygulanmaz. ikiside aynı tarifeden kullanılabilir. hatta telefonunuzu usb den pc nize baglayıp cep telefonunuzdaki tarifenizi pc nizle paylaşabilirsiniz.

bunun içinde ayrı bir ücret ödemezsiniz. buda aynı tarife içersinde kullanılabilmektedir.

• peki vodafone'dan alınan iphone'lar simkilitlimi?
  • türkiyede satılan faturalı hiç bir iphone sim kilitli degildir. hepsi fabrika çıkışlı sim kilitsizdir.
  • Kontatlı alınan iphonelar turkcelli bilmiyorum ama vodafone'dan eminim simlockludur. Yani vodafone haricinde kullanamazsınız. Gerçi belli bir süre sonra açacaklarını belirtiyorlar ama yakında, birkaç hafta içinde, az kaldı gibi ibareler kullanan bunun gibi şirketlerin o belli bir süresinin ne kadar olduğu bilinmiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nasıl emin olabiliyorsunuz bilmediginiz bir konuda ?? :)) vodafone yada turkcell farketmez... nerden alırsanız alın türkiyedeki cihazlar sim kilitsiz. istediginiz hat ile çalışır....
  • peki ben 3g değil hep edge tercih etsem 1 gb kotadan sonra 96 kpbs'ye düşme olayı yine geçerli olur mu ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_emreusta
    peki ben 3g değil hep edge tercih etsem 1 gb kotadan sonra 96 kpbs'ye düşme olayı yine geçerli olur mu ??

Evet tabiki bir fark yok nasıl kullanırsan kullan 1gb kotayı gecersen hız 96kpbs'a duser

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 9 0 7 -- 13 Ekim 2010; 19:12:01 >
  • ya bişey söyleyecem.bugün vodafone bayine gittim bu sınırsız internetin belli bir miktar kullanım sonrasında hızının azalması konusunu sormaya.orada kesinlikle böyle bişey olmadığını hatta bu konunun daha önce de kendilerine sorulduğunu onların da mail atarak bu konuyu sorduklarını ve kesinlikle böyle bir durum olmadığını söylediler.kafam karıştı.nedir durum.ayrıca bu 96 kpbs nasıl bir hızdır sayfaları hızlı açar mı ya da internet üzerinden radyo dinleyebilmek istiyorum bunu sağlar mı nedir??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.