Şimdi Ara

Vodafone’dan Facebook’a Özel Telefon Çıktı! Hem de Özel Kampanyası İle..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye, Facebook’u en çok kullanan ülkeler arasında dürdüncü sırada yer alıyor. Hepimiz Facebook’a girmeyi çok seviyoruz, en çok da gençler. Biz de dedik ki gençlerimiz her an her yerde Facebook’a girebilsin, istedikleri herşeyi özgürce yapabilsin ve canları hiç sıkılmasın.

Biz de onlar için Facebook’u, Cep Telefonu ile birleştirelim istedik.

Ama öncesinde gençlere sorduk, “Telefonunuzdan Facebook’a girmekten memnun musunuz” diye. Onlar da bize “Facebook’a daha rahat giren, bilgisayardan bağlanmış hissi veren bir telefonumuz olsa, bir de üzerine ücretsiz Facebook kullanımı olsa şahane olur” dediler.

Bizde, gençlerimiz için elimizden geleni yaptık. Ve Türkiye pazarında bir ilki daha gerçekleştirerek Türkiye’nin ilk Facebook telefonunu VF 555 modelini sınırsız ve ücretsiz Facebook kullanımı ile sunduk.

15 Eylül 2011 tarihinde, Facebook ve Vodafone’nun ortak güçlerini birleştirerek oluşturduğu VF 555 modelinin basın toplantısı İstanbul’da düzenlenecektir.

FATURASIZ HATLARA 229 TL ÜSTELİK AXESS KARTA 12 TAKSİK - 12 AY BOYUNCA ÜCRETSİZ FACEBOOK
    GENÇ AVANTAJ FATURALI TARİFEYE 24 AY BOYUNCA + 1 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDanielSD -- 15 Eylül 2011; 17:16:53 >

• Bu agustosta gelecek.Türkiyeye geleceği mecbul. Ben bunun haberini uzun zaman öne aldım. Tam bir htc kopyası ama işlemcisi felan çok düşük. 3g bile yok bildiğim kadarı ile. bakalım 858 smart ı getirecekler mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 29 Temmuz 2011; 11:57:28 >
  • Ayda 1tl ye satsınlar buda peynir ekmek gibi gider...
  • yanına bir de karpuz olursa ye babam ye ...
  • 3g olmaması büyük eksiklik, olmalıydı. Sanırım 3g ve wifi ekliyip başka bir model çıkartırlar ilerde o yüzden buna koymamışlardır, bence alınmaz.
  • 3g ve wifi yoksa satılmaz.
  • Hort çekelim. Telefon 229Tl. 1 sene facebook kullanımı hediye. faturasız.
    Faturalı genç avantaja +1 lira 24 ay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 15 Eylül 2011; 12:59:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDanielSD -- 15 Eylül 2011; 17:17:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Ayda 1tl ye satsınlar buda peynir ekmek gibi gider...

ayda 1 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

quote:

Orijinalden alıntı: Rapator

Ayda 1tl ye satsınlar buda peynir ekmek gibi gider...

ayda 1 tl

Sen mi yetiştirdin?...Hemen yapmışlar...

Wildfire S i kaçıranlara ilaç gibi gelir...Aynı ayarda değil ama 1tl bu ya...

• telefon androidmi arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayucuzal

telefon androidmi arkadaşlar

valla baktım bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

quote:

Orijinalden alıntı: cagatayucuzal

telefon androidmi arkadaşlar

valla baktım bulamadım

android değil:)
  • pek işe yarar birşey gibi durmuyor fakat ayda 1 liraya 24 ayda alınabilecek birşeyse alayım yedekte bulunsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.