Şimdi Ara

Vodafone'dan AÇIKLAMA !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vodafone'dan açıklama

Vodafone Türkiye Kurumsal İlişkiler ve Regülasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alp Sevindik, bazı yayın organlarında yer alan haberlerin aslı olmadığını, yeniden yapılanma sürecinde yollarını ayırmak zorunda kaldıkları personelle son derece dostane biçimde vedalaştıklarını bildirdi. Sevindik, Vodafone Türkiye'den ayrılan çalışanlara tüm yasal haklarının yanı sıra, niteliklerine en uygun işi en kısa zamanda bulabilmeleri için profesyonel kariyer destek hizmeti verdiklerini bildirdi.
    Müşteri ihtiyaçlarını karşılamak üzere yalın ve hızlı hareket eden bir organizasyon yapısına geçiş için yürütülen reorganizasyon çalışmaları çerçevesinde bazı pozisyonları kapattıklarını ifade eden Sevindik, şunları söyledi:

“Yeniden yapılanma süreci kapsamında Vodafone Türkiye'yle yolları ayrılan personel sayısı 260'tır. Dün bazı yayın organlarında hem bu sayının yanlışlığı hem de Vodafone Plaza önünde ambulansların hazır beklediği, çalışanlara sakinleştirici ilaç verildiği gibi asılsız iddialara yer verilmesi bizleri son derece üzdü. İddia edilen tabloların hiçbiri yaşanmazken, aramızdan ayrılmak zorunda kalan arkadaşlarımızla son derece dostane bir biçimde vedalaştık. Arkadaşlarımıza tüm yasal haklarının yanı sıra, niteliklerine uygun işi kısa zamanda bulabilmeleri için şirket olarak profesyonel kariyer destek hizmeti de sunuyoruz. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımızla performansları dolayısıyla değil, bulundukları pozisyonların kaldırılması nedeniyle çalışmaya son vermek zorunda kaldığımızın altını önemle çizerim.”

Öte yandan, Vodafone olarak İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray'ın önderliğinde 2009 yılında birçok alanda yeniden yapılanma çalışmalarına odaklandıklarını kaydeden Alp Sevindik, “Yeni stratejimizle sektördeki pozisyonumuzu güçlendirmeyi amaçlıyoruz. Güçlü bir yatırım bütçesiyle yolumuza devam ettiğimiz 2009 yılı, Vodafone Türkiye için yeni bir döneme işaret ediyor. Türkiye GSM sektöründe iddialı ve kalıcı bir oyuncu olarak, kullanıcılarımıza en iyi, en kaliteli hizmeti sunmak için verimliliğe, kaynaklarımızı doğru kullanmaya ve uzmanlık alanlarımıza yoğunlaşmaya odaklanıyoruz” dedi

• dünkü açıklamaların birebir aynısı pek bir değişiklik göremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa_(87)

dünkü açıklamaların birebir aynısı pek bir değişiklik göremedim

bazı basın kuruluşlarında
    600 kişi işten çıkartıldı.
    sakinleştirici ilaçlar dağıtıldı
    kapıda ambulanslar bekledi
    ek güvenlik önlemleri alındı
    bayılanlar fenalık geçirenler oldu. gibi saçma,taraflı ve abartılı haberler yer almıştı.onlara verilen cevaplar.
  • Mustafa

600 rakamı yalanlanmış, dost biçimde ayrıldığı söylenmiş..

Kötü bir imaj çizme amacındaydılar..
  • bu açıklamayı haberturkun yayınlamasını bekliyorum hadi bakalım hodrimeydan
  • Kiralık kalemlere karşı verilmiş güzel bir cevap olmuş
  • yalan .....
  • para kaznırken iyi en ufak zararda işçi çıkar, size bi chavez lazım
  • Mesajım silinmiş mağdur olmuştum vodafoneden başka kullanıcılarda bilsin istemiştim bunu ama mesajım silinmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: vodafonekobi

Kiralık kalemlere karşı verilmiş güzel bir cevap olmuş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.