Bildirim
Vodafone cihazını AVEA ile kullanmak?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bildiğim kadarıyla Vodafone Destek Hattını araman yetiyor simkilidi kaldırmak için...
Ama sen yineden Vodafone'u bir ara sor.Onlar en doğru cevabı vereceklerdir -
Artık vodafone'da kilitli cihaz yok..Müşteri hizmetleri çözecektir ama ararsanız.. -
Bende vodafone'dan iphone alıp avea hattım ile kullanmak istiyorum ama bazı arkadaşlar sim kilidi müşteri hizmetleri açabiliyor diyor bazıları da 12 ay dolmadan açmıyolar diyo bnim kafam iyice karıştı ya bu işi doğru düzgün bilen, vodafone'da çalışanlar falan yardımcı olsun lütfen...Saygılar... -
quote:
Orjinalden alıntı: Passione
Bende vodafone'dan iphone alıp avea hattım ile kullanmak istiyorum ama bazı arkadaşlar sim kilidi müşteri hizmetleri açabiliyor diyor bazıları da 12 ay dolmadan açmıyolar diyo bnim kafam iyice karıştı ya bu işi doğru düzgün bilen, vodafone'da çalışanlar falan yardımcı olsun lütfen...Saygılar...
passione
bu sim kilit açılmama sorunu sadece 99 tl lik konusma taahütlü kampanyada gecerli. eger vodafone nun sitesindeki kampanyadan bir iphone alırsan onda telefonun sim kilidini kırdırabilirsin hemde vodafone a -
bende 6 ay kadar önce kampanyalı motorola k1 almıştım sim kilidini açtırayım diye bir hafta dolaştım kırdırma yaparsam
garanti dışına çıkacağını söylediler. hatta fazla kurcalamaktan sim kilit menüsünü bile kilitledim.(allahtan düzeldi sonra)
sonra vodafonu aradım tel. imei numarasını söyleyince direk sim kilit şifresini verdiler
şimdi turkcell hattımla hiç problemsiz çalışıyor.. -
ben de musterı hızmetlerınde sım kılıtı acılıyo ama garantı dısı kalıyo dıye bılıyodum ıyıce karıstı ortalık -
Ben 2. el almayı düşünüyorum da, bilmiyorum sözleşmeli mi alınmış, alınmamış mı.. Neyse müşteri hizmetleri ile konuşayım birara.. -
Müşteri hizmetlerinden açılıo garantiden çıkma gibi bir durumda olmuyor. -
Evet, müşteri hizmetlerini aradım. Vodafone'dan alınan herhangi bir cihazın simkilidi açılabiliyormuş. -
quote:
Orjinalden alıntı: MuttFTS.
Evet, müşteri hizmetlerini aradım. Vodafone'dan alınan herhangi bir cihazın simkilidi açılabiliyormuş.
Kampanyalı telefonlar içinde geçerli mi peki?
Blackpearll cevabın için sağol... -
Hepsinin kilidi açılıyor mu dedim, açılıyor dedi.. Umarım doğru anlamış ve söylemiştir.
quote:
Orjinalden alıntı: Passione
quote:
Evet, müşteri hizmetlerini aradım. Vodafone'dan alınan herhangi bir cihazın simkilidi açılabiliyormuş.
Kampanyalı telefonlar içinde geçerli mi peki?
Blackpearll cevabın için sağol...
-
arkadaşlar ben vodada çalışıorum sözleşmeli ise açılmıo direk satışsa parası ile almışsa müşteri ozaman açlır.
yapman gereken;
jailbreak sonrada yellowsnow yükle hattınında pin kodunu kaldır canavar gibi çalışır.
öle çocuk gibide aman garanti gider muhabbetide yapmayın.
jbsiz iphone renkli ekran dokumatik 3310 dur.
telefonun hakkını verin ve korkmayın ben bile çalıştığım yerden aldım jbli kullanıorum.
zaten yazılımsal müdahale hakkı verilmiş son kullanıcıya daha ne istiosunuz.
mekanik sorun olursa üründe, bilinki %70-80 ihtimalle sizden kaynaklanıo anlamına gelir yani kullanıcı hatası sayılır ücretli yaptırırsınız.
ki kolay kolayda nokialar gibi mekanik hata vermio meret.
:) -
quote:
Orjinalden alıntı: mabedimm
Bunu bilinçlimi söylediniz ?
-
Müşteri hizmetlerine sözleşmeli de olsa açılıyor mu dedim, açılıyor demişti galiba. Siz emin misiniz söylediğiniz bilgiden?
Bugün alıcam bir tane Vodafone sözleşmeli 3G. Sonucu öğrenince yazarım. Açılmazsa da artık yellowsnow ile kırarım..
quote:
arkadaşlar ben vodada çalışıorum sözleşmeli ise açılmıo direk satışsa parası ile almışsa müşteri ozaman açlır.
yapman gereken;
jailbreak sonrada yellowsnow yükle hattınında pin kodunu kaldır canavar gibi çalışır.
telefonun hakkını verin ve korkmayın ben bile çalıştığım yerden aldım jbli kullanıorum.
mekanik sorun olursa üründe, bilinki %70-80 ihtimalle sizden kaynaklanıo anlamına gelir yani kullanıcı hatası sayılır ücretli yaptırırsınız.
:)
-
quote:
Müşteri hizmetlerine sözleşmeli de olsa açılıyor mu dedim, açılıyor demişti galiba. Siz emin misiniz söylediğiniz bilgiden?
Bugün alıcam bir tane Vodafone sözleşmeli 3G. Sonucu öğrenince yazarım. Açılmazsa da artık yellowsnow ile kırarım..
quote:
yapman gereken;
:)
Kesinlikle açılıyorr..ben daha dün aradım açtırdım elimdeki sözleşmeli iphone u..hemen 2.2.1 e update ettim..canavar gibi çalışıyo vallaa elimdeki diğer hatlar ile..
-
Konuyla ilgili özel mesaj atıyorum..
quote:
Orjinalden alıntı: tyu
quote:
quote:
XX
Kesinlikle açılıyorr..ben daha dün aradım açtırdım elimdeki sözleşmeli iphone u..hemen 2.2.1 e update ettim..canavar gibi çalışıyo vallaa elimdeki diğer hatlar ile..
-
Son durum şu:
2G'mi verip Vodafone sim kilitli bir cihaz aldım. Vodafone sim kilidi açmazsa bile yellowsn0w ile kırarım dedim.
Cihazı aldım, Vodafone'u kırdırmak için aradım. Dedi ki cihazınız kampanya ile alınmış, kampanya ile alınan cihazların simkilidi kaldırılamıyor. Kampanyalı alınanların simkilidi kalkmıyormuş, kampanya heralde bedava verilenler felan, emin değilim.
Peki deyip kapadım. Jailbreak yaptım cihazı, yellowsn0w yapiyim dedim. Bir baktım ki cihaz 2.2.1, modemi yükseltilmiş. Dedim yandık.
Turbosim arayışına felan girdim hemen, pek sağlıklı çalışmıyormuş birçoğu. Forumda da satış yapan bir arkadaş problemsiz olarak çalışanının perşembe geleceğini söyledi. Perşembeye kadar beklemeye razı oldum.
Sonra dedim şu Vodafone'u yeniden arayayım. Dedim bir arkadaşım bana hediye etti, ben avea ile kullanmak istiyorum felan dedim. Kampanyalı mı dedi, bilmiyorum diye cevapladım. Önceden kampanyalı diye açmadıkları cihazın simkilidini bu sefer açtılar. Operatöre "çok iyisiniz" diyesim geldi
Sonuçta şu an 2.2.1, yüksek modem versiyonlu AVEA ile çalışan, Vodafone'dan kampanyalı alınmış bir cihazım var. Birazdan jailbreak de yapıcam, makine kendine gelsin
Son durum budur. Bilgilerinize sunarım.
-
bende bugun tekrar vodafone u aradım konustuklarımızıdahttp://forum.donanimhaber.com/m_30469548/tm.htm konuya yazdım. ben malesef bu konudan yararlanamıyorum. :( -
quote:
Son durum şu:
2G'mi verip Vodafone sim kilitli bir cihaz aldım. Vodafone sim kilidi açmazsa bile yellowsn0w ile kırarım dedim.
Cihazı aldım, Vodafone'u kırdırmak için aradım. Dedi ki cihazınız kampanya ile alınmış, kampanya ile alınan cihazların simkilidi kaldırılamıyor. Kampanyalı alınanların simkilidi kalkmıyormuş, kampanya heralde bedava verilenler felan, emin değilim.
Peki deyip kapadım. Jailbreak yaptım cihazı, yellowsn0w yapiyim dedim. Bir baktım ki cihaz 2.2.1, modemi yükseltilmiş. Dedim yandık.
Turbosim arayışına felan girdim hemen, pek sağlıklı çalışmıyormuş birçoğu. Forumda da satış yapan bir arkadaş problemsiz olarak çalışanının perşembe geleceğini söyledi. Perşembeye kadar beklemeye razı oldum.
Sonra dedim şu Vodafone'u yeniden arayayım. Dedim bir arkadaşım bana hediye etti, ben avea ile kullanmak istiyorum felan dedim. Kampanyalı mı dedi, bilmiyorum diye cevapladım. Önceden kampanyalı diye açmadıkları cihazın simkilidini bu sefer açtılar. Operatöre "çok iyisiniz" diyesim geldi
Sonuçta şu an 2.2.1, yüksek modem versiyonlu AVEA ile çalışan, Vodafone'dan kampanyalı alınmış bir cihazım var. Birazdan jailbreak de yapıcam, makine kendine gelsin
Son durum budur. Bilgilerinize sunarım.
Hayırlı olsun kardeşim:)Sen şimdi bu 99 liralık ücretsiz iphone kampanyasından aldın dimi?
Ama bu vodafone'nun ne yaptığı belli değil ya sinir oldum şimdi!!Bi açıyolar bi açmıyolar valla adamına göre mi muamele yapıolar anlamadım gitti!
Beleşe iphone'um olacak ama ben hala karar vermedim napiyim arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var??
Benzer içerikler
- iphone otomatik kilit ayarlanmıyor
- iphone yanlış şifre süreleri
- başkasının apple kimliği ile neler yapılır
- dopamine jailbreak
- iphone"umu bul kapanmıyor
- ios 17 alacak telefonlar
- jailbreak nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X