Şimdi Ara

Vodafone Cepnet hızı 20mb/sn. Başıma birşey gelirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
1.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar; Vodafone cepnet eski aboneyim 11TL sınırsız internete giriyorum. Son 1 haftadır, evime geldiğim zaman akşamları özellikle internet hız testi yapıyorum 20mb/sn çıkıyor 4 - 5mb/sn upload hızı veriyor. Eşimde de 3GS cepnet var o çok yavaş aynı bölgede ama sanırım sistemsel bir takılma benim netim uçuyor. iphone 5 telefonumu notebooka kişisel erişim noktası ile bağlıyorum evdeki ev halkıda benden bağlanıyor. torrent den film ve oyun vs indirdim gece açık bırakıp 130GB veri kullanmış. bu yüzden başımıza bir şey gelir mi? Vodafone bir hak iddia edebilir mi? Sonuçda sınırsız internet diye geçiyor. Sizce kullanmayı bırakmalımıyım. Yoksa devam mı etmeliyim? Yorumlarınızı bekliyorum.

• Sanmıyorum bir şey olacağını, sonuçta sınırsız internetin. İnternetin hızını sınırlandırma sorumluluğu onlarda. Maşallah 130 gb
  • haklısın ama gene de insan tırsıyor bura Türkiye bu kıyağı herkes yapmaz vodafone diyor ya 3gnin keyfini vodafone ile yaşayın diye tatlı tatlı yemenin acı bir faturası olur ülkemizde. Tüm arkadaşlar dan yorum bekliyorum bu konuda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarifen sınırsız olduğudan emin misin şu anda bi kontrol etsene siteden.Eğer sınırsız görünüyorsa hız düşümü uygulamadıkları için onların hatasıdır snde bi hak iddia edemezler ama bu hatayı yapmışlar mıdır bilmiyorum bi siteden tarifeni kontrol et dostum

• 20mb/sn hız alman imkansız 20mbps dir o
    ve bişey olmaz faturasızsan faturalıysan geçirmece yapabiirler

• quote:

Orijinalden alıntı: -Winterfell-

Tarifen sınırsız olduğudan emin misin şu anda bi kontrol etsene siteden.Eğer sınırsız görünüyorsa hız düşümü uygulamadıkları için onların hatasıdır snde bi hak iddia edemezler ama bu hatayı yapmışlar mıdır bilmiyorum bi siteden tarifeni kontrol et dostum

tarifem sınırsız 2008 den beri kesintisiz kullanıyorum. 11TL ile 100mb sonrası hız düşümü ile kullanıyorum. Arada hız düşüyor bazen yükseliyor yükselince hemen PC ile paylaşıyorum. çıkana kadar da tekrar hız düşümü olmuyor aynı hızda devam ediyor. İşde insan gene de kuşkulanıyor. Bi arkadaş bir konuda bir söz yazmış onu paylaşmak istiyorum. Bedava peynir sadece fare kapanında olur. :) Sonra kapana düşürmesin bu vodafone beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Saracen

20mb/sn hız alman imkansız 20mbps dir o
    ve bişey olmaz faturasızsan faturalıysan geçirmece yapabiirler

hat faturasız kardeş dediğin doğru yanlış yazmışım kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Zaten faturasızsa hiç bir şey yapamazlar rahatt olll :D

• O nasıl bir sömürme
  • Sinirsiz paketin oldugu icin bi hak iddia edemezler. Hizi dusurmek onlarin sorumlulugunda. Mantik olarak bu sekilde.
    Bu arada ben de uzun zaman cepnet kullandim ama bir kere bile hizim yukselmedi. Sansliymissiniz.

• Ben telefonda 5 yildir kullaniyorum ve bu ay sonunda iptal edicem
    Cok yavas dayanamıyorum artık

• ya hızlanınca bi girip çıkarsam hız gene uyuz haline dönüyor yok bir girip hiç çıkmadım mı günlerce hızlı devam ediyor Bu yüzden güzelim iphone 5 in bataryasını öldüreceğim galiba :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: light in th dark

O nasıl bir sömürme

bu zamana kadar onlar bizi sömürdü birazda biz onları sömürelim :) zaten sanırım bu başına gelen tek adam benim yıllardır vodafone kullanıyorum. bana da bir kıyak yapmış olsunlar. Dokunmaz koskoca vodafona :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: messimessipuyol

Ben telefonda 5 yildir kullaniyorum ve bu ay sonunda iptal edicem
    Cok yavas dayanamıyorum artık

Bende 6 7 yıldır aboneyim yavaş mavaş ama o fiyata sınırsız yok Pttcell var ama onun faili mechul yarın ne olur bilinmez. Birde avea alt yapısı ne olursa olsun vodafone yerine geçmez
  • haqqus kullanıcısına yanıt
    Yavas artik kullanilmiyo ya
    Insan hizli istiyo
    1 gb alicam bende 15 tl freezone da
    11 tl yi bosa veriyoruz yavas internete
    Hatta ayda 1 gb bile kullanamiyorum cunku yavas diye fazla boyutda yemiyordu o yuzden kapatiyorum artik nerdeyse 5-6 senedir aliyorum

• haqqus kullanıcısına yanıt
    bir sorun olmaz korkmayın. Sistem hatası oluşmuş.

• avea ya geçmeyi düşünüyordun vazgectin herhalde ? 1 gb için 15 tl çok fazla 14 tl ye pttcell i denemelisin.

• 130 gb mı
    Vodafone'nun canına okumuşsun

• Avea ya gecicem de hattimda 50-60 tl var
    Biride dedi ki telsiz kullanim için butun seneyi alirlar dedi
    O zamanda 15 tl gbi bir miktar gider
    Gerek yok
    Tl lerimi bitirince gecerim bende
    15 tl 1 gb kotu mu acaba
    Pttcel çok yavas 250 den sonra ama ya

• Yalnız 130 Gb kullanımın faturası gelse heralde 36 ay taksitle anca biter ödemesi
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.