Şimdi Ara

Vodafone Cep Özgür Tarifesi Yenilendi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cep Özgür Tarifesinde Yapılan Değişiklik İle Son Hali...

Gelen yoğun talep üzerine, sadece 150 kontör yüklemede geçerli olacak şekilde, "2 kontöre Cep Özgür'lülerle istediğin kadar konuş" uygulaması, kampanyasız, süre sınırsız tüm Vodafone yönü aramalar için de geçerli olacaktır.

Bugün itibariyle , Cep Özgür tarifesinde, Vodafone yönü aramalarda 150 kontör yüklemelerinde "arama başı 2 kontör" uygulamasında 1 Mayıs 2010 olarak belirtilen süre sınırı kaldırılmıştır. 100 kontör için ise aynı şartlar geçerli olmaya devam edecektir.

ESKİ HALİ

YENİ HALİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vodafone silver -- 12 Şubat 2010; 14:30:23 >

• Hayırlı olsun. Ben kullanamıyorum ama kullananlar için gayet uygun olmuş. Eskicep1e devam.
  • Şimdi gerçekten çok güzel oldu..

Eğer sms te 1 kontör olursa

O zaman gerçekten fark var derim..
  • Ver çoşkuyu

Ah Vodafone ah şu tarifeleri 1 yıl önce yapsaydında bizi Avea ya alıştırmasaydın ya
  • Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: s.volkan

Şimdi gerçekten çok güzel oldu..

1 sms ten sonra heryöne 100 sms bedava zaten..

yapmayın
  • Bu tarifede cep aran var mı? Kullanılıyor mü acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

yapmayın

Fusem,

Ben gözlemlerime dayanarak yorum yapıyorum..

Eğer Bireysel olarak her abone yararlanabilseydi bir problem yoktu. Ancak zaten "25" yaş altı abonelere özel bir durum olunca ve sadece "BİREYİN KENDİSİ" alacağı hat olunca insan ister istemez daha fazlka beklenti içine giriyor..

Bak bugün satış yerinde satılan kontörlerin sayısını sizlere sunayım..

41 Adet Turkcell (21 100 Kontör, 11 150 kontör, 9 250 kontör (Turkcell 250 artık 150 ile başa başa neden anlamadım)

8 adet Vodafone (7 100 kontör, 1 150 kontör)

1 adet Avea (2 150 kontör, 1 100 kontör Avea kontör bende az satyılıyor sebebini anlamadım. Oysa Abone merkezinden düşük satıyorum)

Gençlerle sohbetler ediyoruz buraya geldiklerinde. Hepsi Genç Tarife neredeyse. 10,000 sms var abi diyor. Cep Özgürü duyan kişi sayısı oldukça yetersiz ki zaten yeni tarife bu normal ama duyanlarda mesaj 60 kontöre geliyor abi diyor..

25 yaş altı gençlik daha çok sms atıyor..

Cep Özgüre özel sms 1 kontör olabilir..

Sonuçta 2010 da 500,000 abone hedefleyen bir tarife olduğunu bu forumda arkaaşlar söyledi..

• quote:

Orijinalden alıntı: SeTha
    Bu tarifede cep aran var mı? Kullanılıyor mü acaba?

Muhtemelen evet.

Bu konuda sitesinde olumsuz bilgi yok ve hiç kimseden şikayet yok..

Kısacası Cep ÖZGÜRLE BEDAVA KONUŞ!
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

yapmayın

Fusem,

Ben gözlemlerime dayanarak yorum yapıyorum..

Eğer Bireysel olarak her abone yararlanabilseydi bir problem yoktu. Ancak zaten "25" yaş altı abonelere özel bir durum olunca ve sadece "BİREYİN KENDİSİ" alacağı hat olunca insan ister istemez daha fazlka beklenti içine giriyor..

Bak bugün satış yerinde satılan kontörlerin sayısını sizlere sunayım..

41 Adet Turkcell (21 100 Kontör, 11 150 kontör, 9 250 kontör (Turkcell 250 artık 150 ile başa başa neden anlamadım)

8 adet Vodafone (7 100 kontör, 1 150 kontör)

1 adet Avea (2 150 kontör, 1 100 kontör Avea kontör bende az satyılıyor sebebini anlamadım. Oysa Abone merkezinden düşük satıyorum)

Gençlerle sohbetler ediyoruz buraya geldiklerinde. Hepsi Genç Tarife neredeyse. 10,000 sms var abi diyor. Cep Özgürü duyan kişi sayısı oldukça yetersiz ki zaten yeni tarife bu normal ama duyanlarda mesaj 60 kontöre geliyor abi diyor..

25 yaş altı gençlik daha çok sms atıyor..

Cep Özgüre özel sms 1 kontör olabilir..

Sonuçta 2010 da 500,000 abone hedefleyen bir tarife olduğunu bu forumda arkaaşlar söyledi..

cep özgürde sms 1 kontör olursa, 39 kontöre yurtiçi her yöne tam 3.000 SMS i kime satacak vodafone ?
    evet gençler boyuna sms atıyor, aramıyor fazla.. turkcell içi 10.000 sms ine karşılık vodafonda da süper sms paketi var.haftada 15 kontöre 5.000sms (ayda 60 kontöre 20.000 sms vodafone içi)

ayrıca bu tarifeye geçen kişi, her ay 150 kontör yüklemeyecekse, hiç geçmesin diğer tarifelere baksın

• Fusem,

İyide bu haliylede çok çekici gelmiyor insanlara. 36 milyonla 15 dk sı 2 kontöre konuşmak varken, çevremde Vodafonelumu var diyor..

Bunu sizler duymuyormusunuz bilmiyorum..

Bu tarifenin can alıcı noktası konuşma sadece. Sms konusunda az sms atanlar için çok güzel ancak her gün sms atan için asla kullanmayacakları bir özellik..

Bu yeni bir tarife olduğu için piyasada yıllardır yer alan CEP ÖĞRENCİ, MOBİL ÖĞRENCİ VE KAMPUSCELL i yıkmak ve onların arasına girmek için çok daha fedekarlık etmek gerekiyor..

Tüm vodafone olsun dedik Oldu

Şimdide sms 1 kontör olsun..

Yine diyorum sadece 25 yaş altı ve bu kadar kasmaya gerek yok sms konusunda. Konuşurken hattın kesileceği yada kızıp kapatacak sevgililere saysın..
  • Ara kapatta vodafonelu ile hala kötü adam turkcell i arasa 1 dklığına daha ucuz. Bu dk bazlı yapıp 2 kntörden sonra sınırsız yapmaları gerekli. Çok saçma bu nokrada...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 12 Şubat 2010; 18:16:13 >
  • bende sms 1 kontör olsun istiyorum bir de ilaveten 100 kontör yüklediğimiz zamanki avantajlar 1 mayıs 2010'dan sonra da devam etmeli.

bir de bu tarifeye ek olarak 100 mb internet 30 kontöre cep özgürlülere verilmeli.

bu tarife çok iyi bir sevgili tarifesi olur bence.genele hitap etmiyor.
    bu haliyle.

şöyle bir iyileştirme daha yapılabilir bence günde 5 kontörden sonra cep özgürlülerle sınırsız görüşme bedava olabilir.kontörlü cep limitsiz tarifesinin de anımsatması gibi

sözün özü aboneler olarak bizim isteklerimiz bitmez hep daha iyisini istemeye devam edeceğiz.

• cep özgürlü 500.000 abone hedefi için,

- cep özgürlüler, numara taşımadan gelen 1500 dakika hediye kapsamı dışında tutulmamalıydı.

- turkcell in genç tarife yeniliğiyle karşılık vereceğini hesaba katmadılar heralde bu hedefi koyarken...

- internet paketlerinde 100 mb lık seçeneği de sunsalar iyi olur. internet sadece facebooktan, msnden ibaret değil..

- yaş sınırı engeli, genç tarifedeki gibi çözülemediğinden hedef tutar mı bilinmez ??
  • quote:

Fusem,

İyide bu haliylede çok çekici gelmiyor insanlara. 36 milyonla 15 dk sı 2 kontöre konuşmak varken, çevremde Vodafonelumu var diyor..

Bunu sizler duymuyormusunuz bilmiyorum..

Bu tarifenin can alıcı noktası konuşma sadece. Sms konusunda az sms atanlar için çok güzel ancak her gün sms atan için asla kullanmayacakları bir özellik..

Bu yeni bir tarife olduğu için piyasada yıllardır yer alan CEP ÖĞRENCİ, MOBİL ÖĞRENCİ VE KAMPUSCELL i yıkmak ve onların arasına girmek için çok daha fedekarlık etmek gerekiyor..

Tüm vodafone olsun dedik Oldu

Şimdide sms 1 kontör olsun..

Yine diyorum sadece 25 yaş altı ve bu kadar kasmaya gerek yok sms konusunda. Konuşurken hattın kesileceği yada kızıp kapatacak sevgililere saysın..

İşte volkan bey, sms 1 kontör olursa 39 kontöre 3000 sms in manası kalmaz

• robotica,

İyide kaç kişi cep özgür kullanıyor. Yada kaç kişiye hitap ediyor.

Ayrıca yine ufak değişiklikle bu çözülür. GSM DE çare tükenmez..

Eğer cidden vodafonedan ne istersen iste diyorlarsa,

- 39 KONTÖRE 3000 SMS İÇİN GÜNDE 100 SMS SINIRI OLMASIN
    - CEP ÖZGÜRE SMS 1 KONTÖR, GÜNDE 100 SMS BEDAVA OLSUN..

Bu ülkede 25 yaş üstü sms atan çok insan var , unutmayın..
  • Atkı bere vermeye başladılar artık.
    Geçen kadiköyde vapurdan indim geldi çoçuk reklam yapmaya elimize tutuşturdu. Dedim ben zaten vfluyum biliyorum ne olduğunu yok buna geçin 2 kntrden sonra sınırsın face msn şu bu diyor. Ben eski cep 1 varken hala gözüm görmüyor başka tarife.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Atkı bere vermeye başladılar artık.
    Geçen kadiköyde vapurdan indim geldi çoçuk reklam yapmaya elimize tutuşturdu. Dedim ben zaten vfluyum biliyorum ne olduğunu yok buna geçin 2 kntrden sonra sınırsın face msn şu bu diyor. Ben eski cep 1 varken hala gözüm görmüyor başka tarife.

bencede eski cep1 tarifesinde isen kıpırdama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Orijinalden alıntı: invisible

Atkı bere vermeye başladılar artık.

bencede eski cep1 tarifesinde isen kıpırdama.

Of offf şu eski cep 1 tarifesine geçemedim ona yanarım, 3 ay sınırı yaktı beni

• quote:

robotica,

İyide kaç kişi cep özgür kullanıyor. Yada kaç kişiye hitap ediyor.

Ayrıca yine ufak değişiklikle bu çözülür. GSM DE çare tükenmez..

Eğer cidden vodafonedan ne istersen iste diyorlarsa,

- 39 KONTÖRE 3000 SMS İÇİN GÜNDE 100 SMS SINIRI OLMASIN
    - CEP ÖZGÜRE SMS 1 KONTÖR, GÜNDE 100 SMS BEDAVA OLSUN..

Bu ülkede 25 yaş üstü sms atan çok insan var , unutmayın..

100 SMS sınırı değil de... 39 kontöre her yöne 2500 sms -gün sınırı olmaksızın- olsa olabilir... Şu anda da, 39 kontöre 3000 sms ile nasıl kâr ettiklerini düşünüyorum.

Cep özgür kaç kişiye hitap ediyor demişsiniz, cep özgürde tüm vodafonelularla 2 kontöre 60 dakika konuşma var ama

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.