Şimdi Ara

vodafone cayma bedeli ister mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilen varsa cevap verirse memnun olurum;

annemin 21 ağustos'ta taahhütü biten vodafone faturalı hattını bimcell'e taşıdım 20 ağustos'ta geçiş tamamlanacak sms geldi, taahhütten 1 gün önce başka operatöre geçiş yapıldığı için cayma bedeli çıkar mı? vodafone yanımda uygulamasından ve vodafone.com.tr online işlemlerden kontrol ettiğimde cayma bedeli 0 TL görünüyor ama sonradan bir sorun olmaz değil mi, başka operatöre taşıma işlemi 3-4 gün sürer diye 18 ağustos'ta vodafone'dan bimcell'e geçiş için başvurmuştuk ama 2 günde bimcell'e geçiş olacağından vodafone'dan 20 ağustos'ta çıkış yapmış olacak, taahhütten 1 gün önce başka operatöre geçiş oldu diye cayma bedeli isterler mi, bu konuda tecrübesi olan var mı?

* Türk telekom taahhüt süresinden 1 gün önce bile başka operatöre geçiş yapılsa cayma bedeli yansıtıyor diye biliyorum vodafone'da da böyle bir durum var mı, 3-4 sene önce vodafone taahhütün son ayında başka yere geçiş yapıldığında cayma bedeli olmuyordu, şuanda vodafone'da güncel durum nedir bir değişiklik var mı? her ihtimale karşı vodafone yanımda uygulamasından ekran görüntüsü de aldım taahhüt iptal bedeli 0 TL gösteriyor.

Numara 2 günde açılmazsa Vodafone Yeni Fatura döneminde kullanım olursa 1 sonra ki ay kullandığın gün kadar fatura ödersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam öyle gösterdiği için herhangi bir cayma bedeli çıkmaması gerekir elbette ama bu operatörlere güven olmuyor, Türk Telekom taahhütün bitimine 1-2 gün kala operatör değiştirildiğinde cayma bedeli çıkardığına dair şikayet edenler vardı, TT müşteri hizmetleri cayma bedeli olmaz dediği halde sonradan cayma bedeli çıkarıldığına dair şikayetler görmüştüm, vodafone'da da benzer bir durum olur mu diye merak ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

çıkardığına dair şikayetler doğrudur çünkü mesaj atınca son güne kadar cayma bedeli tutarını sana yaklaşık olarak cevap la iletiyor

Vodafone de 0 TL olarak sana belirtmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vodafoneun güncel açıklamasında taahhüt bitmeden taşıma halinde cayma bedeli çıkabileceği yazıyor yani 20 Ağustos çıkış 21 Ağustos bitiş ise teorik olarak risk var ancak Yanımda uygulamasında iptal bedeli 0 TL görünmesi sizin açınızdan ciddi delildir ekran görüntüsünü mutlaka saklayın. Son faturada bedel çıkarsa itiraz edip gerekirse Tüketici Hakem Heyetine gidilebilir bence şuan ekstra işlem yapmanıza gerek yoktur. hukuki destek verebilirim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.