|
arkadaşlar bilen varsa cevap verirse memnun olurum; annemin 21 ağustos'ta taahhütü biten vodafone faturalı hattını bimcell'e taşıdım 20 ağustos'ta geçiş tamamlanacak sms geldi, taahhütten 1 gün önce başka operatöre geçiş yapıldığı için cayma bedeli çıkar mı? vodafone yanımda uygulamasından ve vodafone.com.tr online işlemlerden kontrol ettiğimde cayma bedeli 0 TL görünüyor ama sonradan bir sorun olmaz değil mi, başka operatöre taşıma işlemi 3-4 gün sürer diye 18 ağustos'ta vodafone'dan bimcell'e geçiş için başvurmuştuk ama 2 günde bimcell'e geçiş olacağından vodafone'dan 20 ağustos'ta çıkış yapmış olacak, taahhütten 1 gün önce başka operatöre geçiş oldu diye cayma bedeli isterler mi, bu konuda tecrübesi olan var mı? * Türk telekom taahhüt süresinden 1 gün önce bile başka operatöre geçiş yapılsa cayma bedeli yansıtıyor diye biliyorum vodafone'da da böyle bir durum var mı, 3-4 sene önce vodafone taahhütün son ayında başka yere geçiş yapıldığında cayma bedeli olmuyordu, şuanda vodafone'da güncel durum nedir bir değişiklik var mı? her ihtimale karşı vodafone yanımda uygulamasından ekran görüntüsü de aldım taahhüt iptal bedeli 0 TL gösteriyor. |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt