Şimdi Ara

Vodafone avea Turkcell bayiliği almak istiyorum yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
27.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben vodafone turkcell veya avea bayiliklerden birini almak istiyorum yanındada cep telefonu ve aksesuarları satacağım.Karabükte batı karadenizin en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan kares avm açılacak nasıl alırım bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden çok sağolun yardımlarınızı bekliyorum

onun dışında alt bayilik alabilirsn bunun için tdm vdm ve şehrindeki avea ana bayisine başvurman gerek bu şekilde 3 operatörü de aynı anda satabilirsin

kafana takılan bişey olursa sorabilirsn
  • peki bu bayilik işlemleri bana ne kadar patlar ana bayilik almak istiyorum yeterli bütçe yaratabilirim ama nasıl alabileceğim hakkında bir bilgi bulamadım alt bayilikler ana basyilikten alınıyor biliyorum ama zamanında türkcelk bayiliğim vardı bartının ilçesinde ama 10 seneden fazla olmuştur kapatalı aynı anda servislikte alabilirim elektronikçiyim bu işlere yabancı değilim fakat şu zmanda nasıl oluyor bir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

en alt birim tsn ( turkcell satış noktası ) dir. yapabildiği işlemler: hazırkart hat satışı, faturalı hat satışı, kontör satışları ile sınırlıdır. diğer operatörlerin hatlarını ve görsellerini rahatca satabilirsiniz. tdm lere bağlı olarak çalışırlar.

bir üst bayi yetkili tsn ( yeni adı mavi nokta ) dir. hazırkart ve faturalı hat satışının yanında, kontratlı vınn satışı ve yedek sim çıkarmaya yetkilidirler. + olarak hat aktivasyonlarını turkcell ekranlarından kendileri yapmaktadırlar. turkcell mavi noktalarının iç dizaynı, turkcell in belirlerdiği standartlarda yaptırtmanız gerekiyor. bu noktalarda vodafone ve avea hat satmanız veya görsellerini bulundurmanız yasaktır. bu noktayı bölgenize bakan tdm ( turkcell dağıtım merkezi ) ile bağlantıya geçerek alabilirsiniz. ( belirli şartları var)

bir üst bayi tim ( turkcell iletişim merkezi yani turkcell extralar). turkcelle alakalı bütün işlemleri ve satışları yapabilirsiniz. bu bayiliği almak baya bir zordur. çünkü direk dükkan açarak bu bayiliği vermiyorlar. küçük bayilikten başlayarak, aktivasyon ve satış olarak çok iyi bir performans çıkarmanız gerekir. direk turkcell e bağlı olduklarından, zaten bölgenizde çok süper performans gösterseniz bile, bölgeye bakan tdm sizin tim olmanızı istemez. çünkü tsn ve mavi noktalarda hat ve kontör satışlarınız tdm ye bağlı ve onlara sayı olarak yazıldığında dolayı, tim olduğunuz zaman tdm lerden ayrılıp kendi başınıza bir bayi olursunuz ve bunu tdm ler istemez.

en üst bayilik tdm dir. her türlü hat kontör cihazı toptan olarak satmaya, bayilik vermeye bayilikler açmaya yetkilidirler. ülkede pasta çoktan bölündü. eğer olursanız mucize olur ki en az 4-5 mağazanız olması lazımdır.

• teşekkürler peki vodafone veya avea da durum nasıl alt bayilikte olabilir aslında
    quote:

Orijinalden alıntı: 78erhan78

teşekkürler peki vodafone veya avea da durum nasıl alt bayilikte olabilir aslında

avm'lerde genellike alt bayilik vermezler. Ana bayilik isterler.

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobifone

a
    quote:

teşekkürler peki vodafone veya avea da durum nasıl alt bayilikte olabilir aslında

ilkkez senden duyuyorum nerden vardın bu kanıya timin yanındaki dükkanada veriliyorken gider dükkanını tutarsın bsşvurusn tdmye verir sana bayiliği
    tsn olmak zor bişey değil zaten

Orijinalden alıntı: ar-te

quote:

a
    quote:

ilkkez senden duyuyorum nerden vardın bu kanıya timin yanındaki dükkanada veriliyorken gider dükkanını tutarsın bsşvurusn tdmye verir sana bayiliği

ben antalya-denizli-konya-ısparta 'deki avmlerde hiç alt bayi gördüğümü hatırlamıyorum. Alt bayi bir kere avm kirasında zorlanır. Ana bayiler firmalardan kira desteği alıyorlar. lokasyona göre değişebilir belki ama ben hiç görmedim

HERKES RÜTBESİNİ BİLECEK!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ar-te

quote:

a
    quote:

ben antalya-denizli-konya-ısparta 'deki avmlerde hiç alt bayi gördüğümü hatırlamıyorum. Alt bayi bir kere avm kirasında zorlanır. Ana bayiler firmalardan kira desteği alıyorlar. lokasyona göre değişebilir belki ama ben hiç görmedim

ama kirasını çıkaramz çalışmaz ayrı birşeydir altbayilik vermezler ayri birşey lütfen yanlış yönlendirmeyelim

• arkadaşlar bu ara benim de içimden gelen ses bu iş üzerine yoğunlaş diyor.
    biraz araştırdım turkcell ve vodafone ana bayilik konusunda baya zorluyormuş,hatta verrmiyo gibi duyumlar aldım
    ancak aveada biraz daha kolay işliyormuş bu ana bayilik işleri.
    ben de alt bayilik açmak istemiyorum açıkçası.
    dışarıdan bakıldığında hiç bir şekilde o dükkanlar ''gel gel-çeri gir-bir bak ürünlere'' mesajlarını tüketiciye iletemiyor.
    onun için benim girmeyeceğim dükkanı açıp,para bağlayıp işletmenin anlamı yok.
    ana bayilikte en azından bi düzen,dizayn,çalışma sistemi,kurumsal bir mağaza havası var.
    bununla ilgili her konuda fikirlerinizi bekliyorum.aksesuarla ilgili olabilir,bayilik işlemleri olabilir,belediye işlemleri olabilir,doğubankdan nasıl ürün alınır veya nerden telefon alınır gibi fikirlerinizi bekliyorum.Ne de olsa el elden üstündür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.