Şimdi Ara

Vodafone 99 ve 100’ün arasındaki fark ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yaklaşık 2 sene süperonline 100 mbsn, daha sonra vodafone 100 mbsn hızında internet kullandım. Altyapım süperonline. Şu an vodafone 100 mbsn kullanıyorum fakat taahhütüm dolmak üzere.
    Vodafone 100 ve 99 arasındaki fark nedir? Sadede 1 mbsn mi?

Alt yapım gayet sağlam hiçbir zaman 100 den yavaş hız almadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhtemelen 100mbit için düşük fiyat veremiyorlardır rekabet olaylarından dolayı onu 99mbit satarak deliyorlardır.

Benim tahminim bu yani.
  • Bi de btk nın kurallarından kaçmak içindir. 100 mbit e 20 mbit upload şart koyar misal, 99 için 10 da kalır. Bu şerefsizler de sebepsiz yere hız sınırlamayı sevdiklerinden 10 verirler.

• Tamamen BTK'yı geçmek için kelime oyunu. 99+ kullanıyorum 100--110mbit ortalama hızım diyebilirim.
  • Kelime oyunu 100mbps derse o fiyata veremiyor. Zaten 99mbps desede genelde 100ve 110arası oluyor.

• ping olarak memnun musunuz,hangi lokasyondasınız ve upload değerleri ne oluyor genelde?

• verystrunk V kullanıcısına yanıt
    Superonline altyapısı olduğu için geçtim. Superonline kullanıyordum fiyatlarından kurtulmak için.

Ne kaybettim 1 ping değerleri, 2 müşteri hizmetleri. Kazandığım Superonline 94-97mbit verirdi hız Vodafone da 100-110 mbit test ediyorum ortalama bazen 130-140mbit olabiliyor. Birde neredeyse hiç CGNAT'a düşmüyorum. Superonline kullanırken düşerdim; modem yeniden başlatınca genelde çıkardı. Vodafone da aynı IP'lerde CGNAT olmadan dolaşıyorum sanırım.

Oyun için son zamanlar için pek bir şey söyleyemem çünkü 3 aydır online oyun oynamadım. Fakat oyunumu etkileyecek bir durum teşkil olmadı. Ping değerlerim çok oynamadı oyun sunucularında.

Bu hat üzerinde kardeşim twitch yayını da yaptı upload hızları 20mbit iken.

Ping değerlerinden ziyada gidip saçma sapan lokasyonlara bağlanıyor. Antalya'dayım. Superonline santrali 1 senedir Antalya'da mevcut değil.

Superonline kullanırken İzmir tarafı bağlanırken Vodafone Adana ve Kayseri santralleri üzerinden hizmet veriyor.

Wireless üzerinden nperf değerim. Siz değerlendirin. Speedtest sunucu bulma sorunu nispeten azaldı son 1-2 günde ama kullanmıyorum.
    nperf ve cloudflare testlerini benimsiyorum. (cloudflare neden 10mbit upoad gösteriyor onu anlayamadım.)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de antalyadayım kablonet 100 mbit kullanıyordum bu lokasyonda olmadığını söyleyip iptal ettiler, superonline adresime adsl veriyor sadece vodafone 500 mbit'e kadar kendi altyapısı var adresinizde dedi konuştuğum mh yarın bağlanacak umarım çok başı ağrıyan kullanıcılardan olmam teşekkürler yanıtın için

• verystrunk V kullanıcısına yanıt
    Bir tek bişeyi anladım. Ana sağlayıcılardan şaşmayacaksın. :)

TTNET , SUPERONLINE ve KABLONET

Superonline VDSL yerine TTnet ile muhattap olsaydın diyebilirim.
  • Domatesin fiyatida aynı 3.99 4 TL değil yani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.