Şimdi Ara

VODAFONE 945 | Android 2.2 - Android 2.3.7 Cyanogenmod + MIUI & Root & Recovery & Rom | [Ana Konu] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
17
Favori
120.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu işlemleri z4root falan yapmadan yaparsak ne olur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burtark

bu işlemleri z4root falan yapmadan yaparsak ne olur ?

hic bişey olmaz!!!

çünkü yükleme yapılamaz

• yooo ben root etmeden 2.3.7 yi yükledim
  • Bilgiler için tesekkürler arkadaslar bende bir tane sipariş verdim yarın elimde olur sanırım.. Bu ilk android telefonum olacak biraz acemiyimde su ilk sayfada anlattıgınız işlemleri hemen yapmamda fayda varmıdır yoksa biraz ugrasıp telefonu çözdükten sonramı yapmalıyım :)
  • Malesef telefonum Recovery Manager açtığımda züm bulunüzgünüz diye bir hata alıyorm Lütfen çö
  • küçük android yazısı çıkmıyor kum saatinde takılı kalıyor ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana4ever

Bilgiler için tesekkürler arkadaslar bende bir tane sipariş verdim yarın elimde olur sanırım.. Bu ilk android telefonum olacak biraz acemiyimde su ilk sayfada anlattıgınız işlemleri hemen yapmamda fayda varmıdır yoksa biraz ugrasıp telefonu çözdükten sonramı yapmalıyım :)

Telefonu biraz kullanın 2-3 hafta androidi iyice kavradıktan sonra yaparsınız rom yüklemeyi.
    2.3.7 rom zaten karışık bir rom o yüzden telefonla beraber gelen 2.1 rom acemiler için daha uygun olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana4ever

Bilgiler için tesekkürler arkadaslar bende bir tane sipariş verdim yarın elimde olur sanırım.. Bu ilk android telefonum olacak biraz acemiyimde su ilk sayfada anlattıgınız işlemleri hemen yapmamda fayda varmıdır yoksa biraz ugrasıp telefonu çözdükten sonramı yapmalıyım :)

3 - 4 SAYFA ÖNCE VERİLEN android 2,1 room var , süper ve hızlı , ONU kullanmanı ısrarla öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramsen00

Malesef telefonum Recovery Manager açtığımda züm bulunüzgünüz diye bir hata alıyorm Lütfen çö

telefonunuz rootlu değil bu yüzden üzgünüz hatası alıyorsunuz
  • Arkadaşlar bugün ben de yükledim ve şunu diyelilirim ki birkaç soruna rağmen gerçekten yüklenmesi gerekiyor. Telefon farklı bir boyuta taşınıyor resmen(2.2 kurdum), fakat ben de karşılaştığım sorunları yazmak istiyorum.
    1) G sensörü çalışmıyor özellikle yazı yazarken bu çok sorun oluyor(Sensör adlı fix'i yükledim. Bu sorun herkeste devam ediyor değil mi? Yoksa bu fixi tekrar yüklemeyi deneyeceğim.)
    2) Kamera zaten kötüydü bu sürümde daha da kötü olmuş + flash çalışmıyor (Umarım kısa zamanda bunun da fixi çıkar)
    3) Türkçe dil desteği tam değil zaten yazıldığı gibi( Gerçi benim için sorun değil bu)
    Onun dışında başka bir sorunla karşılaşmadım daha önce forumda bahsedilen wifi sorunuyla karşılaşmadım. Paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum umarım güncellemeler çıkarsa buradan paylaşırsınız.
    *4) Orjinal radyo uygulaması çalışmıyor.

Bu arada sormak istediğim bir şey var USB kablosunu takınca ben telefonun şarj olmasını istemiyorum. 2.1'de bunu ayarlayabiliyorduk ama 2.2 de ben bulamadım. Kaldırmışlar mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cricet -- 19 Mayıs 2012; 20:43:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

quote:

Orijinalden alıntı: adem369

Arkadaşlar bugün ben de yükledim ve şunu diyelilirim ki birkaç soruna rağmen gerçekten yüklenmesi gerekiyor. Telefon farklı bir boyuta taşınıyor resmen(2.2 kurdum), fakat ben de karşılaştığım sorunları yazmak istiyorum.
    1) G sensörü çalışmıyor özellikle yazı yazarken bu çok sorun oluyor(Sensör adlı fix'i yükledim. Bu sorun herkeste devam ediyor değil mi? Yoksa bu fixi tekrar yüklemeyi deneyeceğim.)
    2) Kamera zaten kötüydü bu sürümde daha da kötü olmuş + flash çalışmıyor (Umarım kısa zamanda bunun da fixi çıkar)
    3) Türkçe dil desteği tam değil zaten yazıldığı gibi( Gerçi benim için sorun değil bu)
    Onun dışında başka bir sorunla karşılaşmadım daha önce forumda bahsedilen wifi sorunuyla karşılaşmadım. Paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum umarım güncellemeler çıkarsa buradan paylaşırsınız.
    *4) Orjinal radyo uygulaması çalışmıyor.

Bu arada sormak istediğim bir şey var USB kablosunu takınca ben telefonun şarj olmasını istemiyorum. 2.1'de bunu ayarlayabiliyorduk ama 2.2 de ben bulamadım. Kaldırmışlar mı?

2.3.7 kurmanızı tavsiye ederim. Daha stabil.

2.3.7 daha stabil mi Daha dün bu mesajı yazdıktan sonra 2.3.7'yi yüklemiştim bana dokunmatik performansı 2.2'den daha kötü gibi geldi ayrıca simgeler 2.2'ye göre küçük olduğu için çok kötü görünüyordu (telefonun ekran çözünürlüğü düşük olduğu için). Bu sabah tekrar 2.2'yi yükledim şu anda gayet memnunum artık fixlerin çıkmasını bekleyeceğim çııkmasa da çok sorun değil

• quote:

quote:

yooo ben root etmeden 2.3.7 yi yükledim

Konuda yazanları adım adım uygulamadan hiç bir custom rom yükleyemezsiniz.

orjinal rom varken root edip 1.3.7 yi kurdum.sonra kaldırıp tekrar kurum o yüzden olmuştur değil mi ?? bide şunu sorcağım,batarya ömrü kısaldı çünkü 2.1 de 70-100 mb kullanırken şimdi 170mb den aşşağı düştüğünü görmedim,buda bi - yani

• quote:

quote:

quote:

orjinal rom varken root edip 1.3.7 yi kurdum.sonra kaldırıp tekrar kurum o yüzden olmuştur değil mi ?? bide şunu sorcağım,batarya ömrü kısaldı çünkü 2.1 de 70-100 mb kullanırken şimdi 170mb den aşşağı düştüğünü görmedim,buda bi - yani

Batarya ömrünün kısalması ve daha fazla ram kullanması normal,yani herkeste olan durum bunlar,malesef 2.1'e göre ciddi oranla daha fazla ram kullanıyor.Bu kadar fazla ram kullanmanın sonucu olarak da batarya daha hızlı bitiyor.
    Hatta bu telefona 4.0 çıkmasından bahsediyorlar ama eğer 4.0 çıkarsa telefon tamamen kitlenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

quote:

quote:

Batarya ömrünün kısalması ve daha fazla ram kullanması normal,yani herkeste olan durum bunlar,malesef 2.1'e göre ciddi oranla daha fazla ram kullanıyor.Bu kadar fazla ram kullanmanın sonucu olarak da batarya daha hızlı bitiyor.
    Hatta bu telefona 4.0 çıkmasından bahsediyorlar ama eğer 4.0 çıkarsa telefon tamamen kitlenir.

evet katılıyorum sana.ama hiç olmassa android 4.0 var diyerek hava atarızzz

• quote:

Daha fazla rom ve güncelleme için link eklendi. Özellikle telefonu satmamdan ve yogunlugumdan dolayı konuyu gelen yeni romlarla güncelleyemiyorum. Çünkü denemediğim romları size önermek prensip olarak bana ters geliyor. Verilen adreste kişiler romları deneyip sorunları vurguluyor. Forum genel açıdan saçma insanlarla dolu olsa da siz custom romlarla ilgilenerek işinizi görebilirsiniz. Bir sorun olursa ben yine yardım etmeye çalışacağım.

link nerede ?
  • Android 2.3.7 yükledim sensör yüklenmiyor yardım edebilirmisiniz ?
  • Arkadaşlar bu cihazın orjinal yazılımı ile neleri yapamıyoruz. Bu telefondan almayı düşünüyorum, herşeyin sorunsuz çalıştığı yazılım hangisi veya bu telefonu almamı dersiniz 2. telefon olarak düşünüyorum...
  • takip
  • quote:

Konu düzenlendi.
    Android 2.3.7 Cyanogenmod 7.2.0 Google Play fixi eklendi.
    Sürüm hala ingilizce bunu sorun etmeyecekseniz yükleyin derim. Ayrıca bir kaç yerde multitouch çalışmadığı bildirildi.
    Bilginize.

türkçesi yapıldı 2.3.7 nin? ayrıca multitouch sıkıntısız çalışıyor. ben denedim ve kullanıyorum :)

link vermedim çünkü konu ölü gibi....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fatih64

quote:

Konu düzenlendi.
    Android 2.3.7 Cyanogenmod 7.2.0 Google Play fixi eklendi.
    Sürüm hala ingilizce bunu sorun etmeyecekseniz yükleyin derim. Ayrıca bir kaç yerde multitouch çalışmadığı bildirildi.
    Bilginize.

türkçesi yapıldı 2.3.7 nin? ayrıca multitouch sıkıntısız çalışıyor. ben denedim ve kullanıyorum :)

link vermedim çünkü konu ölü gibi....

Konuda soruların yeterli cevabı var.

öncelikle soru sormadım sayın binbaşım demişsiniz ki sürüm hala ingilizce,bende ona cevap olarak türkçeleştirildiğini ve multitouch gerektiren oyunları sıkıntısız kullandğımı söyledim. Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.