Şimdi Ara

VODAFONE 945 | Android 2.2 - Android 2.3.7 Cyanogenmod + MIUI & Root & Recovery & Rom | [Ana Konu] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
543
Cevap
17
Favori
120.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: metinmori

Arkadaşlar vodafone 945'in en önemli sorunlarından biride ekran kilitlendikten sonra uyku modundan sedece tepesindeki Power(güç) açma/kapama tuşuyla uyku modundan çıkması sorunudur.ben bu sorunumu çözdüm ve artık telefonumu daha çok sevmeye başladım sizde bu durumdan kurtulmak istiyorsanız aşağıda vereciğim linkten ilgili programları kurmanız yeterlı olacaktır

.http://hakanb.net/2011/05/androidte-ekran-kilidi-yontemini-degistirme/

1.program Androidin kendi kilidini devre dışı bırakıyor

2.program ise altarnetif ekran kilidi oluyor.ister bu kilid kullanın isterseniz başka bir kilidi kullanın bende şahsen Go Launcer yüklü olduğu için Ben go kilit uyfulamsını kullanıyorum tercih size kalmış.Hayırlı gececler.

Alıntıları Göster
    linkten sayfaya ulaşmak için linki seçip sağ tıklayıp googlde ara deyin ve gelen sayfada en üsteki sayfaya girin orada yazıoyr.normalde kendi aktif olması gerekiyordu ama aktif olmadı neden anlamadım...

• quote:

linkten sayfaya ulaşmak için linki seçip sağ tıklayıp googlde ara deyin ve gelen sayfada en üsteki sayfaya girin orada yazıoyr.normalde kendi aktif olması gerekiyordu ama aktif olmadı neden anlamadım...

http nin önunde bir nokta var ondan olabirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: arakxxx

Arkadaslar 2.3.7 yukledim hersey sorunsuz calisiyor... yalniz you tube videolarini acmiyor. Acaba vodafone kullandigim icinmi. İnternette yavas. Aveaya gecsem duzelirmi acaba.
    http://hakanb.net/2011/05/androidte-ekran-kilidi-yontemini-degistirme/ olabilir birdaha deneyim bakalım olacak mı?

http://hakanb.net/2011/05/androidte-ekran-kilidi-yontemini-degistirme/ olabilir birdaha deneyim bakalım olacak mı?

Alıntıları Göster
    you tube programı kullan veya skyfire programı kullan flash desteği olduğu için her türlü videoyu açıyor hata intrnetten canlı tv bile izliyorsun daha önceki tecrübelrime dayanarak skyfirenin şuan 4.1.0 sürümü var o biraz telefonu kasıyor yavaş kalıyor onun yerine 3.2 sürümü var onu kurmanızı tavsiye ederim android 2.1 ve 2.2 de skyfire tarayıcısı vido açama konnusunda sorunsuz çalıştı. ama 2.3 de %50 yüklenince orada kalıyor denemekte fayda var....

daha öncedende paylaştığım gibi vodafone 945'i uyku modundan açma/kapama tuşundan başka diğer tuşlarla uyuku modundan çıkarmak için önceden paylaştığım billgilerden veya bu linkten ulaşarak bu sıkıntıdan kurtulabilirsiniz.deneyen arkadaşlar ve ya deneyip te başarısız olan arkadaşlar yazarlarsa yardımıcı olmaya çalışırım inşallah..
    http://hakanb.net/2011/05/androidte-ekran-kilidi-yontemini-degistirme/

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk_th1903

Vf945 2.3.7 PerfectRom TR

Romdan söz edelim;

Artılar
    - Kamera (zoomsuz) sorunsuz çalışıyor,videoda sorun yok.
    - Overclock yapılabiliyor ( Öneri 691Mhz. '' Ayarlar / CyanogenMod Ayarları / Performans / İşlemci ayarları / En yüksek frekans 691 ve altındaki tiki işaretleyin '' )
    - Adreno ekran güncellemesini roma ekledim.
    - Bravia Engine ekran iyileştirmesi roma dahil edildi.
    - Görsel hiç bir sorunu yok.
    - Wifi sorunsuz
    - Multitouch sorunsuz
    - %99 Türkçe
    - Yeşillenme sorunu yok (2 yıl yeşillenmeme garantisi var)
    - Çeviricide numaralar arası "-" işareti yok
    - Romda swap alanı oluşturulabilir.

Eksiler
    - KAMERA Flaşı çalışmıyor :)
    - Bazı cihazlardaki uzun mesaj gitmeme sorununu devam etmekte.
    - Ekran 270 derece çevrildiğinde boşluk oluyor.
    - Ayrıca batarya göstergesi yüzdeli olmuyor.
    Ek olarak ;
    -Yeni açılış animasyonu ekledim.
    -Beğeneceğiniz ekran geçiş efekti ekledim.
    -Statüs barı aşağı çektiğimizde şeffaf olmasını sağladım,düğmelerin simgelerini değiştirdim.
    -Romun içine hava durumu widgetı attım.Widgetın adı ingilizceydi düzenledim Türkçe yaptım :)

İndirmek için BURAYA tıklayınız.

Bazı arkadaşlar animasyonu beğenmemişlerdi
    BUNU kurarak animasyonu ve statüs bardaki büyük simgeleri kaldırabilirsiniz(cwm'den wipe data factory yapmadan direk kurun)
    Radyo sorununu çözdüm ama ingilizce... Çevirip Türkçe yapacağım yeni roma koyarım..

Yeterli desteği görürsem yeni rom düzenlemeyi düşünüyorum daha az eksiklerle...

Kardeş eline koluna sağlık.. yeni rom'u da sabırsızlıkla bekliyorum. bir de benim bir sorum olacak sizler de aynı sorunu yaşıyor musunuz? telefona 2.1 ve 2.2 yüklüyken bu kadar ısınmıyordu şimdi ısınıyor gerçi o zamanlar şimdiki kada karıştırmıyordum ama yine de çoook ısınıyor bunun için ne yapmam lazım bir arkadaşım batarya da sorun olduğunu söyledi. acaba bataryadan kaynaklanan bir sorun mu?

• Arkadaslar telefonun icinde gelen sacma sapan programlari root yaparak kaldirildigini hatirliyorum. Buna dayanarak
    1) root nasil yaparim
    2) programlari kaldirmam basimi cok agritir mi telefonda tutarsizliklar ortaya cikar mi ?

Orijinalden alıntı: GhosTon

Arkadaslar telefonun icinde gelen sacma sapan programlari root yaparak kaldirildigini hatirliyorum. Buna dayanarak
    1) root nasil yaparim
    2) programlari kaldirmam basimi cok agritir mi telefonda tutarsizliklar ortaya cikar mi ?

İlk sayfada Z4root adlı program var onunla root yapabilirsin. Eğer hangi programı kaldırdığında eminsen bir sorun çıkmaz mesela bir oyunu veya facebook uygulamasını kaldırırsan bir sorun yaşamazsın.

Orijinalden alıntı: cricet

quote:

Arkadaslar telefonun icinde gelen sacma sapan programlari root yaparak kaldirildigini hatirliyorum. Buna dayanarak
    1) root nasil yaparim

İlk sayfada Z4root adlı program var onunla root yapabilirsin. Eğer hangi programı kaldırdığında eminsen bir sorun çıkmaz mesela bir oyunu veya facebook uygulamasını kaldırırsan bir sorun yaşamazsın.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bir sorum olacak telefona 2.3.7 yi yükledim ardından go launcher'i yükledim cpu 844 mhz olarak görünüyor acaba doğru mudur. Şu an en yüksek 691 mhz ye ayarlı es task managerde de 844 mhz olarak görünüyor işlemci doğru mudur???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arel34 -- 10 Haziran 2012; 17:05:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: arel34

Arkadaşlar bir sorum olacak telefona 2.3.7 yi yükledim ardından go launcher'i yükledim cpu 844 mhz olarak görünüyor acaba doğru mudur. Şu an en yüksek 691 mhz ye ayarlı es task managerde de 844 mhz olarak görünüyor işlemci doğru mudur???

Alıntıları Göster
    945 için en iyi romlardan biri onceki sayfada belirtilen perfectrom un ikinci versiyonudur. Ayrıntılı bilgiler http://goo.gl/gDgb3 adresinde var.

• quote:

Orijinalden alıntı: abars

945 için en iyi romlardan biri onceki sayfada belirtilen perfectrom un ikinci versiyonudur. Ayrıntılı bilgiler http://goo.gl/gDgb3 adresinde var.

Alıntıları Göster
    Bir de 945 i kullananlardan bir ricam var. internet baglantısı acıkken (kablosuz üzerinden değil 2g veya 3g üzerinden) ve interneti aktif kullanıyorken (internet sayfası acıkken veya chat yaparken) telefon görüşmesi yapmada problem oluyor mu?
    Benimki 2.1 sürümünde reset atıyordu. 2.3.7 yükledim yine aynı sorunu tekrar etti.
    Internette geziniyorken telefon gelince telefonu acıp biraz konuşuyorum, reset atıyor. data baglantısını kapatınca sorun olmuyor.
    Siz de test edip sizde olup olmadığını yazabilir misiniz?

• quote:

Bir de 945 i kullananlardan bir ricam var. internet baglantısı acıkken (kablosuz üzerinden değil 2g veya 3g üzerinden) ve interneti aktif kullanıyorken (internet sayfası acıkken veya chat yaparken) telefon görüşmesi yapmada problem oluyor mu?
    Benimki 2.1 sürümünde reset atıyordu. 2.3.7 yükledim yine aynı sorunu tekrar etti.
    Internette geziniyorken telefon gelince telefonu acıp biraz konuşuyorum, reset atıyor. data baglantısını kapatınca sorun olmuyor.

abars arkadaşım 3G ile internetim açıkken film izlerken hatta siteleri karıştırıken çok arama geldi öyle bir sorun yaşamadım. sadece o an ekran bir iki saniye geç geliyor o da normal diye düşünüyorum. bende de 2.3.7 yüklü..

• quote:

Telefonu dedigin sekilde fiili olarak kullaniyorum genelde 2g ile bagliyim hic basim gelmedi. Bence senin surekli kullandigin bir program grubu varsa onlar tetikliyor olabilir.

Orijinalden alıntı: adem369

quote:

1) root nasil yaparim

Root yaptik geri kapatmaya gerek var mi ? Rootlu kullansak bir sikinti olur mu ?

Orijinalden alıntı: Sürekli Dizi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Öncelikle İyi akşamlar yardımcı olabilirmisiniz 2.3.7 yi yükledim gittim alttaki kısayol menüsü varya onu tuttum sildim geri getiremiyom napıcam

Düzelttim Eğer benim gibi ana menüyü silenler sunları yapsınlar

vf945 için :
    1- "menü" tuşuna basın..
    2-gelecek ekrandan "ekle" yi seçin
    3-en üstte "başlatıcı işlemleri" var onu seç..
    4-gelen menüden 3.sünü yani "uygulamalar ekranını aç/kapat" ı seç.
    5-şimdi ana ekrana menü tuşu gelir onu taşıyarak olması gereken yere sürükle..
    işlem tamam...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umot -- 13 Haziran 2012; 22:15:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

Konu düzenlendi.
    Android 2.3.7 Cyanogenmod 7.2.0 Google Play fixi eklendi.
    Sürüm hala ingilizce bunu sorun etmeyecekseniz yükleyin derim. Ayrıca bir kaç yerde multitouch çalışmadığı bildirildi.
    Bilginize.

Teşekkürler.
    2,2yi ilk yüklediğim zamanlarda telefon birkac acma kapamadan sonra acarken telefonu acılmıyordu victor yazısı geliyor google android yazısı geliyor yine başa sarıyordu acmıyordu simdi böyle bir sorun yok

WİFİ ACIKKEN TELEFON DONMUYOR

Alıntıları Göster
    Buda Cyonagen Mod9 Açılış animasyonu çok güzel tavsiye ederim 200x400

http://205.196.122.39/j22cc6f760ug/ck76a2urat16kn9/bootanimation240x400.zip

• Arkdaslar 2.3.7 yi yukledim telefon cok guzel oldu. Tum videolari aciyor. Bu arada hattim avea internet cok hizlandi. Tek sorunum kaldi. Telefonu modem olarak kullanamiyorum.pc veya mobil baglanmaya calisiyor ama baglanti kuramiyor. Lutfen yardimci olun.

Orijinalden alıntı: arakxxx

Arkdaslar 2.3.7 yi yukledim telefon cok guzel oldu. Tum videolari aciyor. Bu arada hattim avea internet cok hizlandi. Tek sorunum kaldi. Telefonu modem olarak kullanamiyorum.pc veya mobil baglanmaya calisiyor ama baglanti kuramiyor. Lutfen yardimci olun.
    Arkadaş bi CWM modunu açamadım bi el atın bi zahmet kafayı yedim.

Orijinalden alıntı: 45Orhan

Merhaba Ben wifi baglanti paylasimini actigimda diger cihazlar goruyor ama baglanamiyor boyle bir sorun yasayan oldu mu qcaba
    Şu CWM nin çözümünü bana biri söylesin bir zahmet kafayı yedim :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.