Şimdi Ara

VODAFONE 945 | Android 2.2 - Android 2.3.7 Cyanogenmod + MIUI & Root & Recovery & Rom | [Ana Konu] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
543
Cevap
17
Favori
120.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafone 945'ini satmak isteyen varsa 150 Tl civarına alabilirim...

Veya Samsung D900İ+85 Tl verebilirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bjk_th1903

Vodafone 945'ini satmak isteyen varsa 150 Tl civarına alabilirim...

Orijinalden alıntı: kadirekinci

quote:

Orijinalden alıntı: bjk_th1903

Vodafone 945'ini satmak isteyen varsa 150 Tl civarına alabilirim...

Alıntıları Göster
    mrb arkdaslar tlfnunuz sarj olurken ısınıyormu 2.3.7 yi yukledikten sonra benimki sarj esnasinda aşırı ısınmaya başladı sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: manjack

mrb arkdaslar tlfnunuz sarj olurken ısınıyormu 2.3.7 yi yukledikten sonra benimki sarj esnasinda aşırı ısınmaya başladı sanki

Sorun olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hocam orjinal sürümdede ısınıyor, 2,3 dede ısınıyordu bu cihaz

quote:

hocam orjinal sürümdede ısınıyor, 2,3 dede ısınıyordu bu cihaz

Alıntıları Göster
    Rootsuz romsuz sarjda 65 dereceyi gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: DiJoN

Rootsuz romsuz sarjda 65 dereceyi gördüm

Alıntıları Göster
    Sarjda isinmasi normal.
    Telefon sarj takiliyken, birde internette TV izliyorum, noluyor ustune islemci sicakligida biniyor.
    Arti elin sicakliginida aliyor. Tam isiniyor o zaman. Gayet normal.
    Ama sarjda, ekran isigida kapaliyken, bekleme konumunda az isiniyor.
    Samsung S3 sarjda patladi biliyorsunuz. İsinma hepsinin sorunu!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 23 Haziran 2012; 6:08:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

Sarjda isinmasi normal.
    Telefon sarj takiliyken, birde internette TV izliyorum, noluyor ustune islemci sicakligida biniyor.
    Arti elin sicakliginida aliyor. Tam isiniyor o zaman. Gayet normal.
    Ama sarjda, ekran isigida kapaliyken, bekleme konumunda az isiniyor.
    Samsung S3 sarjda patladi biliyorsunuz. İsinma hepsinin sorunu!

Alıntıları Göster
    android 2.2 yükledim. İlk başta herşey çok güzel daha sonra buz dağının görünmeyen tarafını gördüm size sorunlarımı madde halinde anlatayım

+2.2 den nefret ettim. Eski 2.1 sürümüne dönmek istiyorum dönemiyorum.
    +Kamera: Kamerayı açarken ekranda gördüğün gibi bir alanın fotosunu çekemiyorsun çektikten sonra daha büyük bir alan çekmiş durumdasın
    +İnternet ayarları pasif dns vb şeyleri yazamıyorsun
    +İnternete wi-fi dışında giremiyorsun
    +hafıza kartımı 2 ye ayırdım şuan uygulamaların yüklendiği yeri göremiyorum ve biçimlendirme işlemi yapamıyorum
    +wi-fide 10-15 dk sonra internete giremiyorum kapatım açmam gerekiyor

- Arkadaşlar bu yazdıklarım 10 günlük kullanımdır. 2.1 geri dönmek istiyorum denemediğim şey kalmadı genede 2.1'e dönemiyorum. Şimdi ne mi olacak ?
    BİLMİYORUM!

Ben yandım siz yanmayın...

• quote:

Orijinalden alıntı: aykut4993

android 2.2 yükledim. İlk başta herşey çok güzel daha sonra buz dağının görünmeyen tarafını gördüm size sorunlarımı madde halinde anlatayım

+Kamera: Kamerayı açarken ekranda gördüğün gibi bir alanın fotosunu çekemiyorsun çektikten sonra daha büyük bir alan çekmiş durumdasın
    +hafıza kartımı 2 ye ayırdım şuan uygulamaların yüklendiği yeri göremiyorum ve biçimlendirme işlemi yapamıyorum

- Arkadaşlar bu yazdıklarım 10 günlük kullanımdır. 2.1 geri dönmek istiyorum denemediğim şey kalmadı genede 2.1'e dönemiyorum. Şimdi ne mi olacak ?
    BİLMİYORUM!

Eyvallah hocam bende de 2.1 sürümü var. 2.2 yi yükleyeyim mi yüklemeyeyim mi derken mesajınızı okudum şu an.

2.3.7 yi deneseydiniz belki sıkıntılar gider. Ben de kararsız kaldım şimdi valla...

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkaplans

quote:

Orijinalden alıntı: aykut4993

BİLMİYORUM!

Eyvallah hocam bende de 2.1 sürümü var. 2.2 yi yükleyeyim mi yüklemeyeyim mi derken mesajınızı okudum şu an.

2.3.7 yi deneseydiniz belki sıkıntılar gider. Ben de kararsız kaldım şimdi valla...

Alıntıları Göster
    Dostlar. Ben normalde bu işlerde professionalimdir. ama bu sorun nedense sadece bende oluyor. Benim sorunum CWM nin açılmaması. Yapılacak işlemlerin hepsini uyguluyorum fakat telefonu CWM modunda açarken Kum saati resminde kalıyor. telefon kitleniyor.

Ben Sony kullanıcısıyım. 945 ise yedek telefon.

Sony de kendim rom bile hazırladım sony hakkında herşeyi biliyorum fakat, 945 de bunu yapamadım.

Neden olmuyor biri bana söylesin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: DiJoN

Dostlar. Ben normalde bu işlerde professionalimdir. ama bu sorun nedense sadece bende oluyor. Benim sorunum CWM nin açılmaması. Yapılacak işlemlerin hepsini uyguluyorum fakat telefonu CWM modunda açarken Kum saati resminde kalıyor. telefon kitleniyor.

Ben Sony kullanıcısıyım. 945 ise yedek telefon.

Sony de kendim rom bile hazırladım sony hakkında herşeyi biliyorum fakat, 945 de bunu yapamadım.

Neden olmuyor biri bana söylesin :)

Alıntıları Göster
    arkadaslar selam,

google latitude servisi calismiyor. Konum bilgisini latitude servisine gonderemiyorum. bu durumu yasayan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gremlis -- 25 Haziran 2012; 10:54:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gremlis

arkadaslar selam,

google latitude servisi calismiyor. Konum bilgisini latitude servisine gonderemiyorum. bu durumu yasayan oldu mu?

Alıntıları Göster
    vodafone 945 için android 4.0.4 sürümü yapmışlar kuran deneyen var mı? Ona göre kurcam?

quote:

Orijinalden alıntı: GhosTon

quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

Orijinalden alıntı: IdontKnoWw

bu romlar port olduğu için ve port edilen model farklı donanım özellikleine sahip olduğu için asla tam anlamı ile sorunsuz bir roma ulaşılamıyacak gibi duruyor tam anlamı ile çaışmdıktan sonra 4.9 yüklesek bile boş arkadaşlar
    teli 150 liraya satabilirim isteyen varsa

Aslinda katilmiyorum.

Vdf 945 i kullanim amaci da cok onemli. Bana skype , viber ve forumlarda surekli 3g ile online olmak lazim. Sensor ile isim yok. Cihazdaki interneti paylasmak.

ben whats app, skype, viber, facebook, twitter, google translate, gmail dışında birşey kullanmıyorum. Şimdi bana ıcs li romu verseniz ne olur vermeseniz ne olur. Oyundur uygulamadır sevdalılarını anlarım ama benim için bir anlamı yok telefon genel anlamda akıcıda şahsen rom ile uğraşıp başıma bela almak istemiyorum vodafone çıkarırsa yükleriz ama o da çıkarmaz.

Bazen eksikliğini hissettiğim tek şey dandik nokia telefonların bile edge hızındaki internetlerini bilgisayara bağlarken android 2.1 gibi bir sürümda bu seçenek olmaması çok kötü yada varsada ben bulamadım.

hocam ne oldursa olsun sanki telefonun başına birşey gelse orjinal romla bile servise mi götüreceksin adamlar ne ıphoneları ne htcleri servise verdiler tık yok hepsi aylardır magdur..ki senin benim telefonun yüzüne bakmazlar bile

ayrıca gercekten cihaz eski sürüme göre benim gözümde bir 500 lira daha değer kazandı tek kötü sorunu kamerası kötü başkada tek sorunu yok.
    sesi v.s arttı. internet bağlantı hızı arttı. bir cok uygulama yükleniyor v.s. v.s

vodafone 945 de

ses konusunu nasıl hallettınız bıde androıd 2.2 yi geri yükledim önceden 2.3.7 vardı bu sefer ekran dönmuyor bıde boyle bı sorunum var bı fikri olan varmı bu konuda :/

• quote:

Orijinalden alıntı: IIIFosEIII

çok güzel hazırlamışsın , artık rom yükleyemeyen kalmaz sanırım
    usb hata aıklaması açık , bilinmeyen kaynaklar alımı açık ama root apk kurmaya çalıştığımda PAKET AYRIŞTIRMADA HATA mesajı geliyor. netteki bütün apk ları denedim olmadı. neden anlamadım bi ardımı olsanız.tşk

Neyse sorunu çözdüm. Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar için yazayım : dosya indirmeyi pc den yapıp telefona kopyalıyordum bu yüzden olmuyormuş; telefonun tarayıcısıyla direkt telefona indirince sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fraxinus52 -- 9 Temmuz 2012; 23:57:33 >
  • ben 2.2 yi yükledim sonra bir sorun oldu tektar 2.1 kurarken galiba kurulumun yarısında ekran kapandı birdaha telefonu açamadım sizce neden böyle oldu nasıl düzeltirim garantiye yolladım 2.2 yi insallah silip 2.1 yüklemiştir yoksa garanti dışı olurmu ? yardım edin nası düzelticem

Orijinalden alıntı: gkhn6886

ben 2.2 yi yükledim sonra bir sorun oldu tektar 2.1 kurarken galiba kurulumun yarısında ekran kapandı birdaha telefonu açamadım sizce neden böyle oldu nasıl düzeltirim garantiye yolladım 2.2 yi insallah silip 2.1 yüklemiştir yoksa garanti dışı olurmu ? yardım edin nası düzelticem

VDF 945 in zaten parça ve tamir desteği + servisi zayıf :(( eğer orjinal olmayan rom yüklediğiniz görülürse GARANTİS DIŞI kalır , keşke biraz bekleyip bilgi aldıktan sonra servise verseydiniz.
  • quote:

quote:

ben 2.2 yi yükledim sonra bir sorun oldu tektar 2.1 kurarken galiba kurulumun yarısında ekran kapandı birdaha telefonu açamadım sizce neden böyle oldu nasıl düzeltirim garantiye yolladım 2.2 yi insallah silip 2.1 yüklemiştir yoksa garanti dışı olurmu ? yardım edin nası düzelticem

VDF 945 in zaten parça ve tamir desteği + servisi zayıf :(( eğer orjinal olmayan rom yüklediğiniz görülürse GARANTİS DIŞI kalır , keşke biraz bekleyip bilgi aldıktan sonra servise verseydiniz.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi regaibyigit. -- 30 Haziran 2012; 16:28:53 >

• quote:

quote:

Ben vf945'im için 2.2 yi kurdum fazla ısındığı için wifi si bozuldu tekrar 2.1 kurup garantiye verdim kimse de bişey demedi ücretsiz yapıdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

quote:

quote:

Ben vf945'im için 2.2 yi kurdum fazla ısındığı için wifi si bozuldu tekrar 2.1 kurup garantiye verdim kimse de bişey demedi ücretsiz yapıdı.

dediğimi anlamamışsınız

VDF 945 İN ORJİNAL ROM U ZATEN 2.1 .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: regaibyigit.

quote:

quote:

dediğimi anlamamışsınız

VDF 945 İN ORJİNAL ROM U ZATEN 2.1 .

Alıntıları Göster

Bu sorunu yaşayan var mıdır? çözümü nedir?

Sorunu backup manager'ın 0.37 sürümünü yükleyerek geçtim.

Önemli bir soru var aklımda, şu an backup ımı aldım, bu konuda sıkıntı yok. wipe data reset to factory default settings diyince haliyle telefon defteri vs de uçuyor değil mi?, eğer öyleyse, sms ve telefon defteri bv bilgileri yedekleyip yeni sürüme yüklemenin en kolay yolu nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuckinick -- 4 Temmuz 2012; 13:57:05 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.