Şimdi Ara

Vodafone 500dk+1000sms+1gb 23tl (Freezone 19tl) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.910
Cevap
49
Favori
144.961
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: myCo76

Paketteki dakikaların atış periyodu 60 saniyedir. İnternet ise 1kb

Yani 1kb girdiğimde 1mb mı çekecek ? 60 saniye olayıda zaten belli 10sn konus 10sn düşmez direk 1dk düşer..

bunları göz önünde bulundurmak lazım.

freezone 500dk+5000sms+1gb internet 39 tl .. eğer internet ve konusma bu şekilde su gibi çekecekse ufacık bişiye bu tarifede böyle esaslar yok buna geçmeyi düşünüyorum..

Başka fikri olan var mı yada önerisi

"Paketteki dakikaların atış periyodu 60 saniyedir. İnternet ise 1kb "

Bu söylemden 1 kb girdiğinde 1 mb çekeceği fikrine nasıl kapıldınız anlaması güç gerçekten :)

Nasıl 1 sn konuşunca 60 saniyeymiş gibi sayıyorsa, 1 byte girersen 1kb sayar demek oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 18 Mart 2013; 16:22:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burrock

Bastan sona okudum konuyu. Herkes ayni seyleri sorup durmus. Sormadan once okuyun be kardesim.
    Gelelim asil meseleye. Bu paketi istedigimiz tarife ile kullanabiliyor muyuz? Vodafone sitesinde birsey belirtmemis. Konudaki 2 arkadas da farkli seyler soylemis. Eger CepKazan ile kullanilabiliyorsa 10 numara olur.

Ben bugun geçış işlemini başlattım.İstediğin tarifede açabiliyorsun.Ben cep özgür olarak açtım.30 tl yüklemeye 150dk hediye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

quote:

Bastan sona okudum konuyu. Herkes ayni seyleri sorup durmus. Sormadan once okuyun be kardesim.
    Gelelim asil meseleye. Bu paketi istedigimiz tarife ile kullanabiliyor muyuz? Vodafone sitesinde birsey belirtmemis. Konudaki 2 arkadas da farkli seyler soylemis. Eger CepKazan ile kullanilabiliyorsa 10 numara olur.

Ben bugun geçış işlemini başlattım.İstediğin tarifede açabiliyorsun.Ben cep özgür olarak açtım.30 tl yüklemeye 150dk hediye.

Teşekkürler. 19luk tarifeden mi açtırdınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkhnbjk

arkadaşlar şimdi ben 26 üstüyüm. 19'luk freezona'a geçebilir miyim? Nasıl olur?

not: avea'dan geçmeyi düşünüyorum.

26 altı bir yakınını kullanıcı olarak gösterebilirsin.Ama yakınlık derecesine bakıyorlar sanırım.1. dereceden yakının olması gerekiyor.
  • Arkadaşlar kampanya ne zamana kadar devam edecek bilgisi olan var mı?
  • quote:

quote:

En mantıklısı hangi tarife hocam? Ben de az sonra geçiş yapacağım. Cepkazan mı yapsak? 1000 mesajdan fazla olduğu için her ay mesaj paketi alıyorum extra aveada

Her ay 25 yükleyip en azından fazla mesajları bedavaya getirmiş oluruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakurek -- 18 Mart 2013; 16:30:57 >

• birazdan gidip vodafone hat alıp freezonelu olucam. şu 19 tl olan paket çok iyi gerçekten. 3 yıllık turkcelliyim böyle kıyağını görmedim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

Arkadaşlar Turkcell hattım ablamın üstüne (kendisi şehir dışında) açılmıştı ama arkadaşın bilgileriyle zamanında gnctrkclle kaydolmuştum ki kendisini 2-3 senedir görmüyorum ve görmem pek münkün değil. Turkcellden girince arkadaşın bilgileri gözüküyor. Şimdi ben Vodafone'a geçmem için tam olarak ne yapmam lazım? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Hocam tam olarak anlaşılmıyor hat ablanızın mı üstüne başka bir arkadaşın mı?

Hat başkasının adına ise şahsın kimlik fotokopisi ile hat değişimi yapabilirsiniz.Genelde problem çıkarmazlar.Ama hattı üzerinize alacaksanız şahış ve kimliği olmalı.

Hocam hat ablamın adına açılmıştı, 4-5 sene önce arkadaşın kimlik fotokopisiyle gnctrkcll tarifesine geçmiştik. Hat sahibi değişmiyor herhalde bu durumda. Yoksa değişiyor mu? Değişiyorsa çok büyük sıkıntı ben Edirne'deyim arkadaş ise Samsun ve 3 senedir falan görüşmüyoruz. Hattı üstüme alırsam bir de galiba 90 gün bekleme durumu var ki o çok kötü. Ne yapmam gerekiyor bu tarifeden yararlanmam için?

Anladıgım kadarıyla hat ablanızın adına ama kullanıcı olarak ogrencı tarıfesı vb. kullanmak ıcın arkadısınız kımlıgını kullanmıssınız.Yanı hat ablanızın.Bu durumda ablanızın kımlık fotokopısı ıle ıslem yaptırabılırsınız.Hattı uzerınıze almak ıstersenız ılk once hattınız hangı alan kodu ile baslıyorsa o hatta olmanız lazım.Yanı 532 ise turkcell 505 ise avea kullanır durumda olmanız lazım.Bu durumda uyuyorsa 30 tl ucret ve hat sahıbı olan ablanız ıle yetkılı bayıye gıtmenız gerekmekte.Yanı zor ış.En ıyısı kımlık fotokopısı ıle sadece operator degıstırmenız.

hat sahibi değiştirmek bedava değilmiydi bu aralar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar,
    vodafone'nin interneti, avea'dan daha mı hızlı?
    (3g yi sormuyorum)
    normal edge den bahsediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dravdan -- 18 Mart 2013; 16:40:39 >
  • Bu paketi kullanmak için Vodafone'dan Turkcell'e, Turkcell'den de tekrar Vodafone'a dönsem bir sorun olmaz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

quote:

quote:

En mantıklısı hangi tarife hocam? Ben de az sonra geçiş yapacağım. Cepkazan mı yapsak? 1000 mesajdan fazla olduğu için her ay mesaj paketi alıyorum extra aveada

Numaranı Özgür Genç'e taşı, 20TL yüklemende her yöne 5.000SMS kazan, üstelik 25TL’lik Her Yöne Katla Kazan paketiyle 25TL’ni katla 100TL olsun!

• quote:

quote:

quote:

Mesaj için ne uygun oluyor banada deyin, mobildeyim bakamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Bu paketi kullanmak için Vodafone'dan Turkcell'e, Turkcell'den de tekrar Vodafone'a dönsem bir sorun olmaz değil mi?
    90 gün
    Vodafonedan turkcell e geçip hemen dönerseniz kabul edilmiyor.Geçiş yaptığınız hatta 90 gün kalmış olmanız gerekli.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Numaranı Özgür Genç'e taşı, 20TL yüklemende her yöne 5.000SMS kazan, üstelik 25TL’lik Her Yöne Katla Kazan paketiyle 25TL’ni katla 100TL olsun!

Tamam hocam eyvallah ÖZGÜR GENÇ en mantıklı çözüm haklısınz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

quote:

quote:

quote:

Mesaj için ne uygun oluyor banada deyin, mobildeyim bakamıyorum

Özgür genç

• Kampanya 19 Mart 2013 – 05 Nisan 2013 tarihleri arasında son 30 günde yeni hat alarak ya da numara taşıma yoluyla Vodafone'a geçişi tamamlanmış ve hattı aktif hale gelen bireysel faturasız hat aboneleri için geçerli olacaktır. Kurumsal hatlar bu paketten faydalanamaz.

Yani geçiş işlemini son 1 ay içinde yaptırmanız yeterli.Bugun de yaptırabilirsiniz.Önemli olan bu tarihler arasında OZGUR KOMPLE yazıp 7000’e SMS göndermek.
  • quote:

Kampanya 19 Mart 2013 – 05 Nisan 2013 tarihleri arasında son 30 günde yeni hat alarak ya da numara taşıma yoluyla Vodafone'a geçişi tamamlanmış ve hattı aktif hale gelen bireysel faturasız hat aboneleri için geçerli olacaktır. Kurumsal hatlar bu paketten faydalanamaz.

Yani geçiş işlemini son 1 ay içinde yaptırmanız yeterli.Bugun de yaptırabilirsiniz.Önemli olan bu tarihler arasında OZGUR KOMPLE yazıp 7000’e SMS göndermek.

Yeni bir hat alıp özgür komple yazıyoruz, ardından bu paket için gerekenleri yapıyoruz. Ayda 25 YTL'ye 6000 SMS 500 dk ve 1 gb. Net oluyor. 6 tlde bize mi kalıyor.

• Cep Özgür ile, dakikası şu kadar diye hesaplamadan, 40 kuruşa Vodafone'lularla istediğin kadar konuşabilirsin.

30 TL yüklemede anında HER YÖNE 120 dakika senin, Facebook ve Twitter'ın da ücretsiz.

Üstelik şimdi numaranı Cep Özgür'e taşırsan 20 TL yüklemelerinde 6 ay boyunca HER AY HER YONE 5.000 SMS kazanıyorsun.

Üstelik numaranı taşır ya da yeni hat alırsan 25 TL'ni 100 TL'ye katlıyorsun, 100 TL ile her yöne ister konuşup, ister mesajlaşıyorsun.

25TL'ye tam 100TL alan ve numarasını taşımış gençler aynı zamanda buna ek olarak 6 ay boyunca ayda 20TL yüklemelerinde HER YÖNE 5.000SMS kazanıyor, doyasıya mesajlaşıyor ! FreeZone Her Yöne 5.000 SMS Kampanyasına katılım için başarılı şekilde MNT aktivasyonun tamamlanmasının ardından ilk 30 gün içinde "GENC5000" yazıp 2222 servis numarasına kayıt olunması, ardından en az 20 TL yüklenmesi ve izleyen aylarda da 30 günde bir, bir kerede en az 20TL yüklenmesi gerekiyor. Belirtilen şartları sağlayarak kampanyaya dahil olan yeni Vodafone aboneleri 6 ay boyunca her 30 günde bir 20TL ve üstü yüklemelerinin her yöne 5.000 SMS kazanacak.

BEYLER YANLIS BILGILENDIRMEYEYIM.HERYONE 5000 SMS HER İKİSİNDE DE 6 AY BOYUNCA VARMIŞ.

CEP OZGURDE 30 TL YUKLERSEN 150 DK + FACEBOOK VE TWITTER UCRETSIZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bir Rind

quote:

Kampanya 19 Mart 2013 – 05 Nisan 2013 tarihleri arasında son 30 günde yeni hat alarak ya da numara taşıma yoluyla Vodafone'a geçişi tamamlanmış ve hattı aktif hale gelen bireysel faturasız hat aboneleri için geçerli olacaktır. Kurumsal hatlar bu paketten faydalanamaz.

Yeni bir hat alıp özgür komple yazıyoruz, ardından bu paket için gerekenleri yapıyoruz. Ayda 25 YTL'ye 6000 SMS 500 dk ve 1 gb. Net oluyor. 6 tlde bize mi kalıyor.

6 ay boyunca 5000 dk veriyor ve onun içinde ektra kaydolman gerekiyor.Sizin dediğiniz gibi her 2 sinede birden kayıt olunabiliyor olmalı.Yinede yetkili birine teyit edilmeli.

• Vodafon forumda paketin geçerlilik süresini sordum.Paketin geçerlilik süresi belli değil,şeklinde cevap aldım.
    Bence sakat bi durum.Ya önümüzdeki ay paket fiyatı 50 tl derlerse!
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.