Şimdi Ara

Vodafone 225 yine 29 ytl oldu :) SON FİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstelik bu avantajlı fiyattan yararlanmak isteyen abonelerin Diğer Şebekeden Geçiş Belgesi (İptal Belgesi) sağlama zorunluluğu yerine sadece Şebekeler Arası Geçiş Taahhütnamesini imzalamaları yeterli olacaktır.

Diğer GSM Operatörlerinden, aboneliklerini iptal ettiklerini Şebekeler Arası Geçiş Taahhütnamesi imzalayarak belgeleyen ve Vodafone ön ödemeli tarifelerden birini seçecek yeni abonelerimize, Vodafone için özel üretilen Vodafone 225 cep telefonunun satış fiyatı sadece 29 YTL olacaktır.

Yalnızca, başka bir GSM operatöründen geçiş yapan aboneler kampanyadan faydalanabilecektir. Mevcut Vodafone abonelerinin tarife değişikliği yoluyla kampanyadan faydalanması söz konusu değildir.

ayrıntılar;http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/vf_225_gecis_kampanyasi.php
    flash reklamı http://www.vodafone.com.tr/index.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çok geç -- 5 Mayıs 2008; 19:52:33 >

• Kim geçerki şu telefon için Vodafone'a

Ya zihniyet değişmiyor bi türlü
  • Nasıl bir zihniyet bu? Anlaşılır gibi değil
  • o verdikleri telefonmuki
    5 para etmez bişey
  • Aman arkadaşlar dandik bir telefon için kendinizi yakmayın

Not: Bir Vodafone kullanıcısıyım ve numaramın değişmesini istemediğim için bu illetten kurtulamıyorum.Dört gözle numara taşınabilirliğini bekliyorum.
  • şu numara taşınabilliği ne zamn çıkacak ki?kesin bi tarih varmı çıktantan sonra zaten turkcellin sonunu iyi görmüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16

şu numara taşınabilliği ne zamn çıkacak ki?kesin bi tarih varmı çıktantan sonra zaten turkcellin sonunu iyi görmüyorum

numara taşınma işlemi çıktığında evet bende turkcelin sonunu iyi görmüyorum
    abone sayısı 70 milyonu geçecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şuanda telefondan 2 adet birden kullanıyorum. 39 YTL bayılıp aldım ikisine de.. Amma çok varmış ellerinde kaldı herhalde. Ama artık para verilmez bu telefona diye düşünüyorum..

Heleki Vodafone taahütname imzalatacak, birde vodafone üf aman diyip elinizin tersiyle itin gitsin.
  • üstüne birde para verecez deseler vadafon/telsime kesinlikle geçmemmmm
    telsim/vadafon
  • Arkadaşlar siz daha diğer bilgileri okumadınız sanırım
    Bakın beyfendiler ne derler:

-Cihaz kampanyasından yararlanmak isteyen aboneler Vodafone Shop'larda 24 aylık Seç Konuş tarifesi için taahütname imzalayacaklardır.
    -Söz konusu 24 ayın ilk 12 ayında SeçKonuş tarifesinin Gece,Gündüz,Sabithat avantajının yanına SMS , Partner,MobilHat avantajından herhangi birini, kalan 12 ayında ise en az 1 avantajı kullanma zorunluluğu bulunmaktadır.

Ben Türkiye'de daha önce böyle bir kampanya ne gördüm ne de duydum. Kusura bakmayın da ben bi telefon almaya ne diye zorla abone olacak mışım? Kerizsiniz ondan böyle kampanya yapıyoruz diye hakaret etseler bir de tam olsun. Güler misin Ağlar mısın

• quote:

Orjinalden alıntı: tksharmely

Arkadaşlar siz daha diğer bilgileri okumadınız sanırım

-Cihaz kampanyasından yararlanmak isteyen aboneler Vodafone Shop'larda 24 aylık Seç Konuş tarifesi için taahütname imzalayacaklardır.
    -Söz konusu 24 ayın ilk 12 ayında SeçKonuş tarifesinin Gece,Gündüz,Sabithat avantajının yanına SMS , Partner,MobilHat avantajından herhangi birini, kalan 12 ayında ise en az 1 avantajı kullanma zorunluluğu bulunmaktadır.

Ben Türkiye'de daha önce böyle bir kampanya ne gördüm ne de duydum. Kusura bakmayın da ben bi telefon almaya ne diye zorla abone olacak mışım? Kerizsiniz ondan böyle kampanya yapıyoruz diye hakaret etseler bir de tam olsun. Güler misin Ağlar mısın

bilalalkan iyi oku hocam, yanına da koca bir ban koy şöyle :)

Vodafone kendini kral sanıyor herhalde. Türkiye'de hangi aklı başında insan hem 29 ytl verip hemde o şartlara imza atıp hemde Vodafone hat alıp o telefonu alır ki? Kesin deli olması lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi basturkemin -- 19 Nisan 2008; 1:45:33 >

• quote:

Bu koşullar seç konuş cihaz kampanyaları için, bu 29 liraya vodafone 225 kampanyasında imzalandığınız tahhütname abonelik tahhütnamesi değil başka bir şebekedeki hattınızı kappatırdığınıza dair tahhütname, ki zaten bu kampanya ön ödemeli hatlar için faturalı hatlar için değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yumurt -- 19 Nisan 2008; 19:02:29 >

• o yaz
    quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

quote:

bilalalkan iyi oku hocam, yanına da koca bir ban koy şöyle :)

Vodafone kendini kral sanıyor herhalde. Türkiye'de hangi aklı başında insan hem 29 ytl verip hemde o şartlara imza atıp hemde Vodafone hat alıp o telefonu alır ki? Kesin deli olması lazım..

yukarıda yazılan bilgilerde yanlışlık var galiba.

• Bu Vodafone'nun imajını Sureyya Cilivi getirsek daha kurtulamaz

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
  • vodafone 225 fiyatı 39 ytl oldu arkadaşlar
    bugün bir cepshopa sordum yoğun bir talep varmış öyle dediler
    bende şaşkın bir halde allah allah dedim.inanamadım ama neyse...
  • quote:

Orjinalden alıntı: çok geç

vodafone 225 fiyatı 39 ytl oldu arkadaşlar
    bugün bir cepshopa sordum yoğun bir talep varmış öyle dediler
    bende şaşkın bir halde allah allah dedim.inanamadım ama neyse...

yoğun talep var diye 29 yerine 39 yaptıysa allah belasını versin vodafonun.
  • vodafone mail attım...

18 nisan tarihinde vodafone geçenlere vodafon markalı takoz telefonu 29 ytl ye veeceğinizi duyurmuştunuz. ama döneklik yaparak fiyatı 25 nisan itibariyle 39 ytl ye çıkarmışsınız.

fiyat neden değişti. bi akıllı siz misiniz. yaptığınız ticari ahlak kurallarına uyuyormu sizce.

vodafone hattımı 6 aydır kullanmıyorum. anlaşılan durmak yok, turkcele devam.
  • o telefona vodafone dışında hat takılıyor mu?

hem de numara taşınabilirliği çıktı mı vodafone batacaktır
  • quote:

Orjinalden alıntı: inexo

o telefona vodafone dışında hat takılıyor mu?

hem de numara taşınabilirliği çıktı mı vodafone batacaktır

Takılıyor. Bende 2 adet var birinde Avea birinde Turkcell takılı..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.