Şimdi Ara

Vodafone Hat Taşıma; 10 GB:158 TL- 20GB:208 TL- 30GB 285 TL- 60GB 392 TL (Bahar Mayıs Fırsatı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
7
Favori
5.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Vodafone BAHAR FIRSATLARI kampanyası çıkarmış lazım olan inceleyebilir;

https://www.vodafone.com.tr/numara-tasima-yeni-hat/tarifeler/MNP/postpaid/YALIN?couponCode=&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

Ayrıca referans koduyla geçiş yaparsanız 3 Ay Boyunca 30 GB + E-devlet onayı yaparsanız 25 GB Toplamda; 55 GB hediye ediyor.

Referans Konusunun linkini bırakıyorum dileyen oradan alır, dileyen PM atabilir.

REFERANS KONUSU:
    https://forum.donanimhaber.com/vodafone-link-at-kazan-refefans-konusu--160222233

Vodafone Hat Taşıma; 10 GB:158 TL- 20GB:208 TL- 30GB 285 TL- 60GB 392 TL (Bahar Mayıs Fırsatı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 366.gün -- 20 Mayıs 2025; 9:40:19 >

• Turkcell tahattut 2 gün sonra bitiyor iyi denk geldi :)

• Turkcell in esnaf tarifeleri gibi olamaz . Red ise tamam ama dümdüz tarife tutkcell cidden süper indirdi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vergilerle birlikte ne kadar oluyor kullanan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezgin2 S kullanıcısına yanıt

tarifeye ek 21,5₺ vergi var maalesef

• VADev V kullanıcısına yanıt

Eyvallah hocam. Türk Telekom'daydım bu daha uygun diye buna geçtim. Vergilerle dahil yine uygun fiyat bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezgin2 S kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Dediğim gibi her operatörde tarifeye ek 21.5₺ küsür vergi ekleniyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kampanyanın son günü 28 Şubat.

• 366.gün kullanıcısına yanıt
    53 gün var taahhütün bitmesine:( kaçırdık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hardday kullanıcısına yanıt

tobiye cayma bedelinizi sorgulatın çok çıkmazsa düşünün hocam.

• 366.gün kullanıcısına yanıt
    Şu an kendi Turkcell operatörünün canlı desteğine bağlandım O da şu an sıfır 0TL yansır diyor 53 gün olmasına rağmen, nasıl oluyorsa daha sonra bir durumda faturanıza yansıtır deyip yuvarlama bir cevap verdi.

Tobiyi bilmiyorum ama bir araştırayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardday -- 24 Şubat 2025; 16:13:49 >
  • hardday kullanıcısına yanıt
    Vodafone u arayıp sor cayma bedelini

• dgknn89 kullanıcısına yanıt
    Tamam birde oradan yoklayım...

• bu 10gb li tarifeye gecen suan

youtube ve tiktok paketide varsa mesela 1 aylik sinirsiz paketini kac tl ye alabiliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vip Üye -- 24 Şubat 2025; 19:28:2 >
  • Kampanyanın yarın son günü.

• Bir yakınım benim referansımla Vodafone a geçti, başvuru ekranında hepsiburada 500 tl hediye çeki yazıyordu, bu hediye çekini nasıl alacağım.

Hediye çeki benim hesabıma mı, yakınımın hesabına mı tanımlanacak, hediye çeki sms ile mi gönderilecek, hediye çekini nasıl alacağım bilgisi olan var mı?

• dgknn89 kullanıcısına yanıt

Yanımda uygulamasından geçiş yaptıktan sonra alabilirsiniz yazıyordu. Hattını değiştiren kişi alıyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tearz -- 28 Şubat 2025; 15:42:1 >
  • Mart Fırsatı olarak güncellendi.

• Konuda mesajım bulunsun, eşimin taahhüt süresi bitmek üzere demek ki vodafone geçme zamanı :)

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.