Bildirim
vodafone 1 senelik taahhüt verdim tarife değiştirebilir miyim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Taahhüt verdiginiz için kampanyali olan kısmından fadalniyorsunuz, eğer sure dolmadan çıkarsanız geriye doğru kampanyasizmis gibi ücret tahsil ediliyor. Turkcell'de böyle, diğer operatörlerde de böyledir sanırım. Benim de 1 ay kaldı yeni bir kampanyali taahhüt vererek gececeğim. Bekliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Mutlak kesin olan tek şey gelecektir; çünkü geçmiş durmaksızın, sürekli değişir.. -
Vodafone da bırakın düşük tarifeye geçmeyi daha yüksek tarife isteseniz bile değiştiremiyorsunuz böyle saçmalık var.. En güzeli taahhüt vermeyeceksin öyle kullanacaksın.. 2 senelik telefon kampanyası almıştım vodafone dan son 12 ayım sonra kimse tutamaz beni =) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: DesTRuctionS
Vodafone da bırakın düşük tarifeye geçmeyi daha yüksek tarife isteseniz bile değiştiremiyorsunuz böyle saçmalık var.. En güzeli taahhüt vermeyeceksin öyle kullanacaksın.. 2 senelik telefon kampanyası almıştım vodafone dan son 12 ayım sonra kimse tutamaz beni =)
Aynı dertten müzdaribiz kardeşim. Bende son 8 ay kaldı beklemekteyim vf 945 tutsağıyım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 20 Temmuz 2012; 20:02:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Telefonum : ViVO Y29 - Türk Kahvesi
Tarifem: TT PRİME AŞIMSIZ 40GB
Aracım: Seat Cordoba 1.4 75Bg-(Stella)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- vodafone şebeke güçlendirme kodu
- cepinfo nedir nasıl iptal edilir
- vodafone yeni hat ücreti
- otomatik ödeme talimatı olan faturayı ödemek
- vodafone mobil internet hızı arttırma
- vodafone mobil imza
- kapanan hat nasıl açılır
- meşgulken arayanı görme
- telsiz kullanım ücreti, 2025
- redbox nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X